YA > Nyheter

Monday, 17 June, 13:49

YA - 12 jun 19 kl. 20:33

"Vi visar varför vi lever i ett kaos"Med en kanal som gjort dem både rika och mäktiga i sociala medier väljer Jocke och Jonna Lundell att ta en paus från Youtube och i stället fokusera på webb-tv. Snart kommer "Familjen Lundell" till Dplay..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Jocke, Jonna Lundell, Youtube, Familjen Lundell, Dplay

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi visar varför vi leveri ett , kaos
Magazin24 - 17 sep 12 kl. 13:43

Politiskt kaos efter 2014

JAN KALLBERG Fd statsministern Göran Persson vädrade att ett nyval inte skulle vara fel ? eftersom regeringen Reinfeldt är en minoritetsregering. Fast frågan är hur ett nyval år 2013 skulle förbättra läget - eftersom utblicken mot 2014 är kaos.

DN - 09 dec 13 kl. 08:00

Många lever i ett digitalt kaos

Har du dålig koll på var dina digitala foton finns lagrade och är du osäker på hur man säkerhetskopierar? Då är du inte ensam. De flesta svenskar lever i ett digitalt kaos..

Skånskan - 20 nov 18 kl. 08:00

Ett huvud fullt av kaos på scen

Vad gör man om man är 16 år och har gjort något riktigt dumt - så dumt att man kanske inte kan gå vidare från det?
Den frågan står i centrum för Stadsteaterns uppsättning Paranoid Park som har premiär på Studion på torsdag. Det är en föreställning som av sin regissör beskrivits som en ungdomsversion av Brott och Straff.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 08:00

Ett huvud fullt av kaos på scen

Scen Vad gör man om man är 16 år och har gjort något riktigt dumt - så dumt att man kanske inte kan gå vidare från det?
Den frågan står i centrum för Stadsteaterns uppsättning Paranoid Park som har premiär på Studion på torsdag. Det är en föreställning som av sin regissör beskrivits som en ungdomsversion av Brott och Straff.

Dagens PS - 11 dec 18 kl. 08:50

Ledarkollen: Kaos och kärlek

Dagens ledarkoll handlar om politik och ekonomi på internationell toppnivå, om det svåra politiska läget i Sverige och hur demokratins förutsättningar egentligen ser ut. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Politik och ekonomi Dagens Industri skriver om det höga tonläget mellan USA och Kina, inte minst när det gäller affärer på hög nivå: ”Det finns ibland säkerhetsskäl att stoppa en affär.

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:18

Handfasta råd kring snökaos och samhälle

Foto: Anna Huerta
Ronny Eriksson är på ingång. Den norrländske komikern och samvetsbevakaren har redan hunnit avverka 65 av 70 omgångar av sin nya föreställning ?Vad skådar mitt norra öga??.

Vimmerby Tidning - 05 jul 14 kl. 06:05

Larmar om kaos i hemtjänst

Hemtjänstens personal mår dåligt, hinner inte med sina arbetsuppgifter och ”lever i kaos” enligt en skrivelse till Arbetsmiljöverket.
Nu slår skyddsombud larm om den dåliga arbetsmiljön i en anmälan..

YLE - 08 okt 14 kl. 05:16

Kaos efter ambulansbeslut i Ingå

Ingåstyrelsens beslut om att bygga helt nytt för ambulansverksamheten har satt kommunen i en olycklig situation, säger kommundirektör Jarl Boström. Ingen vet ens vad det kostar och allt borde bli färdigt till årsskiftet. Processen har börjat för sent, anser politiker.

Sydsvenskan - 10 okt 14 kl. 12:46

Sargat land i kaos går till val

Det Bosnien och Hercegovina som nu går till val är ett land i kaos. Analytiker kallar den senaste fyraårsperioden för den värsta landet upplevt sedan kriget. Den förra regeringen kunde bildas först efter 16 månaders förhandlingar, för att snart därefter kollapsa, och har endast lyckats uppfylla tre procent av de löften som gavs i förra valkampanjen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Världen beredd på kaos när jorden kommer ikapp tiden

Alla från flygbolag, börsmäklare och företag inom tech-sektorn är beredda på kaos när världens så kallade tidshållare lägger till en extra sekund till globala klockor.LÄS MER: Han är verklighetens Wolf of Wall Street – så här lever hanStrax innan midnatt, klockan 11:59:60, kommer klockorna vänta en sekund för att låta Jordens rotation komma i kapp med den atomtiden.Senaste gången en så kallad skottsekund lades till, 2012 så kraschade många internetsidor bland annat Mozilla, Reddit och StumbleUpon.

YLE - 20 maj 16 kl. 12:06

Orpo: Inget kaos att vänta ifall Turkietavtalet spricker

Flyktingavtalet mellan EU och Turkiet är i gungning efter att Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan gjort klart att Turkiet inte tänker ändra sin antiterrorlagstiftning i enlighet med EU:s krav för visumfrihet. Turkiet har också bytt premiärminister, Ahmed Davutoglu som förhandlade fram avtalet med EU har fått gå. Om EU:s flyktingavtal med Turkiet spricker kommer det inte att leda till kaos, anser inrikesminister Petteri Orpo (Saml) som deltar i EU:s inrikesministermöte i Bryssel idag.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Sovjetflagga hissades i Täby

YA - 15 minuter sedan

Lastbil körde ner vajerräcke: Föraren misstänks varit påverkad

Den förare av en lastbil som i söndags körde in i vajerräcket på riksväg 11 vid Björka misstänks ha varit påverkad av narkotika..

YA - 15 minuter sedan

Norsk landslagsman till Oskarshamn

YA - 30 minuter sedan

Stockholm är en bondby att älska

Det pågår en skrivartävling storstadstidningarna i konsten att berätta om landet bortom Stockholm. Det är fascinerande läsning för den majoritet av svenskar som bor utanför huvudstaden. .

YA - 30 minuter sedan

Spansk medverkan i stridsflygssatsning

Spanien ansluter sig till en fransk-tysk satsning på att utveckla ett nytt stridsflygplan till 2040. Planet ska byggas av de Paris-noterade bolagen Airbus och Dassault Aviation..

YA - 30 minuter sedan

Biotoppen: "Men in black" rakt in på andraplatsen

Husdjuren är kvar i topp men utmanas av "Men in black international" som går rakt in på andraplatsen. Ny på listan är också den tårdrypande romantiska komedin "Five feet apart"..

YA - 45 minuter sedan

Brott: Betongblock kastades i simbassängen

Det har varit problem med skadegörelse på friluftsbadet i Lövestad. .

YA - 45 minuter sedan

Rebelledare anhållen i FrankrikeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.