SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 20:16

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 20:29

Rullstolsåkarens säsong över – satsar på OSSäsongen är över för rullstolsåkaren Niklas Almers. Den skada han ådrog sig på ett träningsläger i januari håller honom fortfarande borta från träning. I stället satsar han på rehab och att komma redo till OS i Japan nästa år..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
OS, Niklas Almers, Japan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rullstolsåkarens, säsongöver , satsarpå OS

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ny brandbil till Västra Torsås eldsjälar

Under onsdagskvällen bjöd Västra Torsås frivilliga räddningsvärn, VTFR, in allmänheten till öppet hus för att fira föreningens nya tillskott. – Det betyder jättemycket. Det ger oss helt andra möjligheter att utföra arbetet, säger platschefen Hans Gullstrand om den nya brandbilen..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kronoberg: AMB-grundarna blir årets företagare

Nu har Academy Of Music And Business-grundarna ytterligare en titel gemensamt: de är årets företagare i Kronoberg 2019..

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Naturnära camping får nytt servicehus

Efter en lång väntan har Getnö gård fått ett nytt servicehus på sin camping. Ägaren Ingrid Olsson har många idéer och arbetar ständigt med att höja upplevelsen för gästerna..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Separationer vanligare i styvfamiljer

Barn som bor med en styvförälder är betydligt oftare med om separationer än barn som bor med två ursprungliga föräldrar. Förra året var det mer än tre gånger så vanligt med separationer i så kallade styvfamiljer än i dem där båda föräldrarna var barnets ursprungsföräldrar..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fortsatt stort intresse för närodlad mat

Intresset för närproducerad mat fortsätter att öka. Reko-ringen har tagit tillvara på konceptet och erbjuder en marknad för lokala producenter. Nu firar de ett år.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

"Glömmer aldrig smaken av ett misslyckande"

USA vill inte lägga OS-fiaskot 2016 bakom sig. I stället vill favoriten till VM-guldet minnas förlusten mot Sverige, för att se till att den aldrig mer upprepas..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Misstänkta kidnappare kvar i häkte - åklagaren krävde långa straff

Samtliga fyra misstänkta kidnappare ska tills vidare vara kvar i häkte i väntan på att domen avkunnas den 28 juni. Det innebär sannolikt att de kommer att dömas. Åklagaren krävde minst åtta års fängelse för tre av kidnapparna medan den fjärde inblandade, en 38-åring bosatt i Växjö, borde dömas till fängelse i tio år..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Luleå förlänger med "Bulan"

Thomas "Bulan" Berglund har skrivit på ett nytt treårsavtal med Luleå Hockey. Den 50-årige tränaren är därmed kontrakterad med den gångna säsongens tabelltvåa till och med säsongen 2021/2022..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Pettersson kan utses till årets nykomling

Peter Forsberg, Daniel Alfredsson och Gabriel Landeskog har alla utsetts till säsongens rookie i NHL. Natten till torsdag kan Sverige få en ny vinnare då både Rasmus Dahlin och storfavoriten Elias Pettersson är nominerade till det prestigefyllda priset. Även Robin Lehner, Oliver Ekman Larsson, Henrik Lundqvist och Victor Hedman kan prisas..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Efter mordförsöket i Ljungby: De skadade har fått komma hem

De två män som utsattes för mordförsök och blev knivskurna i Ljungby under den så kallade Vinbrännbollen har fått lämna sjukhuset. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.