Sydsvenskan > IT

Sunday, 16 June, 16:52

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 20:33

”Vi visar varför vi lever i ett kaos”Med en kanal som gjort dem både rika och mäktiga i sociala medier väljer Jocke och Jonna Lundell att ta en paus från Youtube och i stället fokusera på webb-tv. Snart kommer "Familjen Lundell" till Dplay. – Det är det bästa vi har gjort, nu ser jag tillb.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Jocke, Jonna Lundell, Youtube, Familjen Lundell, Dplay

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi visar varför vi leveri ett , kaos
Magazin24 - 17 sep 12 kl. 13:43

Politiskt kaos efter 2014

JAN KALLBERG Fd statsministern Göran Persson vädrade att ett nyval inte skulle vara fel ? eftersom regeringen Reinfeldt är en minoritetsregering. Fast frågan är hur ett nyval år 2013 skulle förbättra läget - eftersom utblicken mot 2014 är kaos.

DN - 09 dec 13 kl. 08:00

Många lever i ett digitalt kaos

Har du dålig koll på var dina digitala foton finns lagrade och är du osäker på hur man säkerhetskopierar? Då är du inte ensam. De flesta svenskar lever i ett digitalt kaos..

Skånskan - 20 nov 18 kl. 08:00

Ett huvud fullt av kaos på scen

Vad gör man om man är 16 år och har gjort något riktigt dumt - så dumt att man kanske inte kan gå vidare från det?
Den frågan står i centrum för Stadsteaterns uppsättning Paranoid Park som har premiär på Studion på torsdag. Det är en föreställning som av sin regissör beskrivits som en ungdomsversion av Brott och Straff.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 08:00

Ett huvud fullt av kaos på scen

Scen Vad gör man om man är 16 år och har gjort något riktigt dumt - så dumt att man kanske inte kan gå vidare från det?
Den frågan står i centrum för Stadsteaterns uppsättning Paranoid Park som har premiär på Studion på torsdag. Det är en föreställning som av sin regissör beskrivits som en ungdomsversion av Brott och Straff.

Dagens PS - 11 dec 18 kl. 08:50

Ledarkollen: Kaos och kärlek

Dagens ledarkoll handlar om politik och ekonomi på internationell toppnivå, om det svåra politiska läget i Sverige och hur demokratins förutsättningar egentligen ser ut. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Politik och ekonomi Dagens Industri skriver om det höga tonläget mellan USA och Kina, inte minst när det gäller affärer på hög nivå: ”Det finns ibland säkerhetsskäl att stoppa en affär.

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:18

Handfasta råd kring snökaos och samhälle

Foto: Anna Huerta
Ronny Eriksson är på ingång. Den norrländske komikern och samvetsbevakaren har redan hunnit avverka 65 av 70 omgångar av sin nya föreställning ?Vad skådar mitt norra öga??.

Vimmerby Tidning - 05 jul 14 kl. 06:05

Larmar om kaos i hemtjänst

Hemtjänstens personal mår dåligt, hinner inte med sina arbetsuppgifter och ”lever i kaos” enligt en skrivelse till Arbetsmiljöverket.
Nu slår skyddsombud larm om den dåliga arbetsmiljön i en anmälan..

YLE - 08 okt 14 kl. 05:16

Kaos efter ambulansbeslut i Ingå

Ingåstyrelsens beslut om att bygga helt nytt för ambulansverksamheten har satt kommunen i en olycklig situation, säger kommundirektör Jarl Boström. Ingen vet ens vad det kostar och allt borde bli färdigt till årsskiftet. Processen har börjat för sent, anser politiker.

Sydsvenskan - 10 okt 14 kl. 12:46

Sargat land i kaos går till val

Det Bosnien och Hercegovina som nu går till val är ett land i kaos. Analytiker kallar den senaste fyraårsperioden för den värsta landet upplevt sedan kriget. Den förra regeringen kunde bildas först efter 16 månaders förhandlingar, för att snart därefter kollapsa, och har endast lyckats uppfylla tre procent av de löften som gavs i förra valkampanjen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Världen beredd på kaos när jorden kommer ikapp tiden

Alla från flygbolag, börsmäklare och företag inom tech-sektorn är beredda på kaos när världens så kallade tidshållare lägger till en extra sekund till globala klockor.LÄS MER: Han är verklighetens Wolf of Wall Street – så här lever hanStrax innan midnatt, klockan 11:59:60, kommer klockorna vänta en sekund för att låta Jordens rotation komma i kapp med den atomtiden.Senaste gången en så kallad skottsekund lades till, 2012 så kraschade många internetsidor bland annat Mozilla, Reddit och StumbleUpon.

YLE - 20 maj 16 kl. 12:06

Orpo: Inget kaos att vänta ifall Turkietavtalet spricker

Flyktingavtalet mellan EU och Turkiet är i gungning efter att Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan gjort klart att Turkiet inte tänker ändra sin antiterrorlagstiftning i enlighet med EU:s krav för visumfrihet. Turkiet har också bytt premiärminister, Ahmed Davutoglu som förhandlade fram avtalet med EU har fått gå. Om EU:s flyktingavtal med Turkiet spricker kommer det inte att leda till kaos, anser inrikesminister Petteri Orpo (Saml) som deltar i EU:s inrikesministermöte i Bryssel idag.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uefa ändrar upplägg – lottningar två dagar i rad för MFF

Här är hela sommarens schema uppdaterat..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Två förändringar i startelvan mot Thailand

Sverige gör två förändringar i startelvan i matchen mot Thailand jämfört med premiären. Anfallarna Anna Anvegård och Lina Hurtig får chansen från start medan Sofia Jakobsson och Stina Blackstenius bänkas. Sveriges startelva (4–3–3): 1 Hedvig Lindahl – 4.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Viktiga beslut om stödet för Sabuni

Nyamko Sabuni har stark medvind i kampen om ordförandeposten i Liberalerna. Stödet för Sabuni har hittills visat sig långt mycket starkare än för rivalerna Erik Ullenhag och Johan Pehrson. Under söndagseftermiddagen sammanträder två av partiets tre tyng.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

En skadad efter olycka med motorcykel

Vid 12.45 på söndagen kom larm om en trafikolycka på Svågertorp..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Saudiarabien: Inget dödsstraff för tonåring

Saudiske Murtaja Qureiris greps när han var 13 år för att tre år tidigare ha deltagit i en demonstration i Saudiarabien. Människorättsorganisationer larmade tidigare i juni att Murtaja Qureiris riskerade att dömas till döden för brott som han, enligt åk.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nytt försök att sända Vokalensemblens konsert

Musikradions P2 har satt en ny tid för sändningen som sköts upp..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Fröspridning efter Ljusdalsbrand kartläggs

Förra sommaren drabbades Sverige av svåra skogsbränder, bland annat i Kårböle i Hälsingland där 9 000 hektar brann. Men naturen återhämtar sig snabbt, och nu ska växtligheten i området följas med hjälp av särskilda fröfälla, rapporterar P4 Gävleborg. –.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

”Ringarna ska vi ha hela livet”

Liveband och maffiga tårtor får stryka på foten till förmån för en replik av farmors gamla vigselring. Tack vare prioritering och medvetna val har Maria Roskvist och Tobias Berglin lyckats pressa ner kostnaderna för sitt bröllop. – Vi har funderat en på.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Så gifter ni er utan att bli skinnade

När du planerar ditt bröllop är det lätt att kostnaderna skenar. Särskilt om du inspireras av kändisbröllop på Instagram. – Många visar bilder på bröllop som inte alls matchar den budgeten de tänkt sig, säger bröllopskoordinatorn Johanna Kajson.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Små donatorer betalar notan för Notre-Dame

Efter branden i Notre-Dame strömmade löften om pengar till återuppbyggandet in. Men än så länge har inte de franska miljardärerna betalat vad de lovat, skriver AP på Twitter. I stället är det små donationer från privatpersoner som betalat lönerna för de.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.