Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 25 June, 19:54

Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 20:33

"Vi visar varför vi lever i ett kaos"Med en kanal som gjort dem både rika och mäktiga i sociala medier väljer Jocke och Jonna Lundell att ta en paus från Youtube och i stället fokusera på webb-tv. Snart kommer "Familjen Lundell" till Dplay..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Jocke, Jonna Lundell, Youtube, Familjen Lundell, Dplay

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi visar varför vi leveri ett , kaos
YA - 13 timmar sedan

Familjen ser till att traktormuseet lever vidare

Traktorängens museum lever vidare. Familjen tar över efter traktorentusiasten och grundaren Tor Lasson, som avled förra året . – Det finns ett stort intresse.

Magazin24 - 17 sep 12 kl. 13:43

Politiskt kaos efter 2014

JAN KALLBERG Fd statsministern Göran Persson vädrade att ett nyval inte skulle vara fel ? eftersom regeringen Reinfeldt är en minoritetsregering. Fast frågan är hur ett nyval år 2013 skulle förbättra läget - eftersom utblicken mot 2014 är kaos.

DN - 09 dec 13 kl. 08:00

Många lever i ett digitalt kaos

Har du dålig koll på var dina digitala foton finns lagrade och är du osäker på hur man säkerhetskopierar? Då är du inte ensam. De flesta svenskar lever i ett digitalt kaos..

Skånskan - 20 nov 18 kl. 08:00

Ett huvud fullt av kaos på scen

Vad gör man om man är 16 år och har gjort något riktigt dumt - så dumt att man kanske inte kan gå vidare från det?
Den frågan står i centrum för Stadsteaterns uppsättning Paranoid Park som har premiär på Studion på torsdag. Det är en föreställning som av sin regissör beskrivits som en ungdomsversion av Brott och Straff.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 08:00

Ett huvud fullt av kaos på scen

Scen Vad gör man om man är 16 år och har gjort något riktigt dumt - så dumt att man kanske inte kan gå vidare från det?
Den frågan står i centrum för Stadsteaterns uppsättning Paranoid Park som har premiär på Studion på torsdag. Det är en föreställning som av sin regissör beskrivits som en ungdomsversion av Brott och Straff.

Dagens PS - 11 dec 18 kl. 08:50

Ledarkollen: Kaos och kärlek

Dagens ledarkoll handlar om politik och ekonomi på internationell toppnivå, om det svåra politiska läget i Sverige och hur demokratins förutsättningar egentligen ser ut. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Politik och ekonomi Dagens Industri skriver om det höga tonläget mellan USA och Kina, inte minst när det gäller affärer på hög nivå: ”Det finns ibland säkerhetsskäl att stoppa en affär.

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:18

Handfasta råd kring snökaos och samhälle

Foto: Anna Huerta
Ronny Eriksson är på ingång. Den norrländske komikern och samvetsbevakaren har redan hunnit avverka 65 av 70 omgångar av sin nya föreställning ?Vad skådar mitt norra öga??.

Vimmerby Tidning - 05 jul 14 kl. 06:05

Larmar om kaos i hemtjänst

Hemtjänstens personal mår dåligt, hinner inte med sina arbetsuppgifter och ”lever i kaos” enligt en skrivelse till Arbetsmiljöverket.
Nu slår skyddsombud larm om den dåliga arbetsmiljön i en anmälan..

YLE - 08 okt 14 kl. 05:16

Kaos efter ambulansbeslut i Ingå

Ingåstyrelsens beslut om att bygga helt nytt för ambulansverksamheten har satt kommunen i en olycklig situation, säger kommundirektör Jarl Boström. Ingen vet ens vad det kostar och allt borde bli färdigt till årsskiftet. Processen har börjat för sent, anser politiker.

Sydsvenskan - 10 okt 14 kl. 12:46

Sargat land i kaos går till val

Det Bosnien och Hercegovina som nu går till val är ett land i kaos. Analytiker kallar den senaste fyraårsperioden för den värsta landet upplevt sedan kriget. Den förra regeringen kunde bildas först efter 16 månaders förhandlingar, för att snart därefter kollapsa, och har endast lyckats uppfylla tre procent av de löften som gavs i förra valkampanjen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Världen beredd på kaos när jorden kommer ikapp tiden

Alla från flygbolag, börsmäklare och företag inom tech-sektorn är beredda på kaos när världens så kallade tidshållare lägger till en extra sekund till globala klockor.LÄS MER: Han är verklighetens Wolf of Wall Street – så här lever hanStrax innan midnatt, klockan 11:59:60, kommer klockorna vänta en sekund för att låta Jordens rotation komma i kapp med den atomtiden.Senaste gången en så kallad skottsekund lades till, 2012 så kraschade många internetsidor bland annat Mozilla, Reddit och StumbleUpon.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Melania Trumps pressekreterare får toppjobbet

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Zahui: "Kunde inte bry mig mindre"

Amanda Zahui är både mästerskapsdebutant och Sveriges viktigaste spelare. Men den 25-åriga centern tar pressen med ro – och håller inte med..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Förlorar vårdlegitimation efter våldtäktsdom

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäller rättssäkerhet..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Avslöjades av kartbild – blottare dömd igen

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stjärntätt i kommande Netflix-musikal

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Breakdance ett steg närmare OS

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Villorna får sällskap av lägenheter

De 20 villorna får nu sällskap av 12 lägenheter uppe på Övre Strandplan. Åtta av tomterna är redan bokade. Bland de som längtar till allt är klart är familjen Lundström och Nenonen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Massutvisning av jordgubbsplockare

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lämnar L-styret: "Allvarlig delning"

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.