Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 16 June, 05:09

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 20:13

Kamp mot droger prio när polisen tecknade avtal med SvedalaSå ska polis och kommun jobba tillsammans..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Svedala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kampmot , droger, prionär , polisen, tecknade, avtalmed , Svedala
DN - 28 feb 18 kl. 10:12

Försökte sälja droger till polisen utanför ravefest

En ravefest i Hägersten fick besök av polisen under natten till lördagen. Då försökte några personer sälja droger till polisen. 13 personer rapporterades för narkotikabrott..

YLE - 27 apr 18 kl. 06:25

Näthandel med droger oroar polisen - unga kan lätt köpa knark också i glesbygden där inga langare rör sig

Knarkbrotten har ökat med omkring 2 000 under de senaste tre åren, visar polisens färskaste statistik som gäller år 2017. Polisen utredde närmare 28 000 knarkbrott och det är bara toppen av isberget..

Skånskan - 09 maj 19 kl. 15:30

Ska jaga droger i skolornas avlopp

HÖRBY Polisen och kommunen trappar upp jakten på narkotika, och ska börja ta prover på avloppsvattnet från Frostaskolan och Georgshillsskolan för att få en uppfattning om hur mycket droger som är i omlopp på skolorna.Det är en av nyheterna bland de medborgarlöften som polisen och Hörby kommun undertecknade i kommunhuset på onsdagseftermiddagen.
Fokus i det drogförebyggande arbetet ligger på att sätta in tidiga vård- och stödinsatser.

Polisen - 10 dec 12 kl. 10:55

Nationell satsning mot alkohol och droger i trafiken

Det närmar sig jul och en tid när många konsumerar lite extra alkohol. Därför väljer Polisen i vanlig ordning att lägga fokus på rattfylleri under luciaveckan. Tillsammans med NTF vill Polisen belysa problemen med alkohol och droger i trafiken..

Polisen - 10 dec 12 kl. 14:35

Polisen arbetar mot alkohol och droger i trafiken

Varje år under vecka 50 genomför Polisen i samverkan med Nationalföreningen för Trafiksäkerhetens Främjande, NTF en nationell satsning mot alkohol och droger i trafiken..

Polisen - 29 aug 13 kl. 09:29

Polisen varnar för farliga droger

Polisen i Jämtlands län har under de senaste veckorna fått in en mängd information om att det finns nya droger i länet. Ett antal beslag av olika preparat håller på att analyseras..

Polisen - 15 jun 11 kl. 09:11

Trafikinsats mot alkohol och droger

Under vecka 23 genomfördes en nationell trafiksäkerhetsvecka mot alkohol och droger i trafiken. Polisen i Jämtlands län kontrollerade 1104 förare varav tre misstänks för rattfylleri..

Polisen - 09 dec 11 kl. 15:15

Extra fokus på alkohol och droger i trafiken under luciaveckan

Under luciaveckan genomför Polisen en särskild insats med inriktning mot alkohol och droger i trafiken. Insatsen innebär extra trafikkontroller på länets vägar för att minska antalet skadade och dödade i trafiken på grund av rattfylleri..

Polisen - 21 dec 11 kl. 11:48

Trafikinsats mot alkohol och droger

Under vecka 50 genomfördes en nationell trafiksäkerhetsvecka mot alkohol och droger i trafiken. Polisen i Jämtlands län kontrollerade 1463 förare varav två misstänks för rattfylleri..

Polisen - 04 jun 12 kl. 14:25

Unga i fokus för trafiksatsning mot alkohol och droger

Den 11-17 juni genomför Polisen en trafiksäkerhetsvecka med särskilt fokus på alkohol och droger i trafiken. Närmare hälften av de omkomna i alkoholrelaterade trafikolyckor är i åldern 18-34 år därför kommer veckans satsning främst inriktas mot unga..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Flera bilbränder i Stockholm

Ett tiotal bilar brändes under natten i Östberga i södra Stockholm. Polis och räddningstjänst larmades av flera personer som sett bränderna, och vid 02-tiden var flammorna bekämpade. – När vi kom dit var det mycket människor på plats och ett tiotal bila.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Stenson träffade åskådare i huvudet

Henrik Stenson är fortsatt med i toppen av US Open. Men det mest minnesvärda slaget under lördagen var en miss som träffade en åskådare i huvudet. Någon större fara verkade det dock inte vara med den träffade.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Månfarare kan navigera med gps

Navigering via gps är numera vardagsmat på jorden. Men hur hittar man runt månen? Jodå, satellitnavigering kan fungera även där.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kortvarig tsunamivarning i Nya Zeeland

Nya Zeeland utfärdade en tsunamivarning efter ett jordskalv med magnituden 7,2 i Stilla havet. Varningen kunde enligt medier i landet dock snabbt dras tillbaka. Skalvet inträffade nästan 1 000 kilometer norr om Nya Zeeland, så eventuella vågor tar flera.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Propulsion tog fjärde raka i Boden

I Elitloppet hade Propulsion en sämre dag. Han blev visserligen fyra men allt stod inte rätt till med världsstjärnan. På lördagen var åttaåringen tillbaka som storloppsvinnare igen när han tog hem Norrbottens stora pris i Boden – för fjärde gången i rad.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Regering osannolik innan folketinget samlas

Det nya danska folketinget samlas för första gången på fredag om en vecka. Regeringssonderande Mette Frederiksen (S) tror inte att hon kommer att ha nått en uppgörelse innan dess. – Det tror jag inte och jag har inte vid något tillfälle haft det i sikte.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Malin Baryard Johnsson, på hästen Indiana, och Peder Fredricson (All In) gick in näst sist respektive sist i Grand Prix-hoppningen i Global Champions Tour på Stockholms Stadion. Och svenskduon kunde inte fått en bättre kväll. Baryard Johnsson slog till.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Putin uppvaktar Kinas president med glass

Kinas president Xi Jinping uppvaktades med glass på 66-årsdagen av sin ryske motsvarighet Vladimir Putin, rapporterar statliga kinesiska medier. Att skriva om uppsatta ledares privatliv är extremt ovanligt i Kina, och deras födelsedatum avslöjas sällan.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Taxichaufför rånad i Dammfri

På lördagen blev en taxichaufför rånad av en eller flera gärningsmän..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Varberg öser på – vann toppmötet med Norrby

Varberg fortsätter att ösa på i toppen av superettan-fotbollen. I toppmötet hemma med Norrby kom lagets tionde seger på tolv matcher och därmed befäster Varberg sin plats som serieledare. Västkustlaget, som inte förlorat en match hittills under säsongen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.