Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 June, 23:39

Expressen - 12 jun 19 kl. 19:57

Gunhild Stordalens kamp - trotsar sjukskrivningenGunhild Stordalen, som lider av den allvarliga bindvävsjukdomen systemisk skleros, har tagit ett steg tillbaka från rampljuset på sina sociala medier den senaste tiden.Anledningen är att hon mått dåligt på grund av en infektion.Under onsdagen trotsade hon sin sjukskrivning för att hålla tal på matmässan ”EAT Forum”.
– Jag lär mig ständigt att hälsa inte är något man kan ta för givet, säger Gunhild Stordalen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stordalens, Stordalen, EAT Forum, Gunhild Stordalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gunhild, Stordalens, kamp, trotsar, sjukskrivningen
Resume - 06 jul 15 kl. 13:07

Gör dokumentär om Gunhild Stordalens dödliga sjukdom

Nyhetsbolaget har fått i uppdrag att göra en dokumentär om Gunhild Stordalens kamp mot sin dödliga sjukdom. Den kommer att sändas i SVT..

DN - 22 nov 14 kl. 00:49

Gunhild Stordalens kamp mot systemisk skleros

Gunhild Stordalen, själv läkare, kämpar nu mot sjukdomen som satt stopp för hennes arbete med egna internationella mat-, hälso- och miljöprojektet Eat. Det började med ett knä som smärtade. Den 22 oktober kom beskedet Gunhild Stordalen fruktat: Hon lider av systemisk skleros..

GT - 27 dec 17 kl. 21:01

Gunhild Stordalens varma hälsning till Petters exfru

Här är Gunhild Stordalens hyllning till maken Petters exfru.Tillsammans spenderade julen på paradisön Mauritius och på Instagram, till ett klipp där det forna äkta paret tar sig en svängom, kommer Gunhild med en kärleksförklaring:"De två mest generösa människor jag känner"..

Expressen - 16 mar 18 kl. 19:55

Gunhild Stordalens plan med svenska regeringen

Här är Gunhild Stordalens samarbete – med den svenska regeringen."Sverige är nummer ett på i stort sett allt", skriver Gunhild Stordalen på Instagram."Något av det bästa med mitt uppdrag är att få möta människor som, precis som jag, vill förändra världen", skriver vice statsminister Isabella Lövin (MP) på Facebook..

GT - 15 feb 19 kl. 20:42

Gunhild Stordalens  kärleksord till Petter

Genom hennes svåra sjukdomsperiod har maken Petter hela tiden stått vid Gunhild Stordalens sida.Nu visar hon, återigen, upp hur mycket han betyder för henne.”Den gör bra tider ännu bättre och de svåra tiderna enklare.

Expressen - 20 apr 18 kl. 13:00

Gunhild Stordalens fina kärlekshyllning till Petter

Här är Gunhild Stordalens fina kärleksförklaring till maken Petter."Det handlar inte om känslor, det handlar om maximalt engagemang", skriver hon i Instagram-inlägget som fått tusentals "likes" och där hon ses omfamna maken..

GT - 03 jul 18 kl. 21:01

Gunhild Stordalens väntan – på sjukdomsbeskedet

Snart väntas läkarnas besked om Gunhild Stordalens avgörande behandling komma.Stamcellsoperationen är Gunhilds sista chans att tackla sin allvarliga bindvävssjukdom systemisk skleros.– Jag vet att jag inte kommer vara här för alltid, säger Stordalen till norska Dagbladet..

GT - 26 jul 18 kl. 12:26

Gunhild Stordalens viktiga budskap för att rädda miljön

Här är Gunhild Stordalens livsviktiga budskap – direkt från hotellrummet."Den bästa servicen är room service, men större är inte alltid bättre, US", skriver miljökämpen i inlägget på Instagram för att uppmärksamma de allt större matportionerna och all mat som slängs i onödan..

GT - 07 jun 18 kl. 19:54

Gunhild Stordalens nya tester på sjukhuset

Här tar filantropen och miljökämpen Gunhild Stordalen nya tester på sjukhuset.Snart väntas läkarnas besked om den senaste – och helt avgörande – behandlingen av Stordalens allvarliga bindvävssjukdom systemisk skleros..

Expressen - 27 jul 16 kl. 16:32

Gunhild Stordalens stora glädjebesked

I mitten av juni lades Gunhild Stordalen, 37, in på ett specialsjukhus i Utrecht, för en fem veckor lång behandling mot sin obotliga och livshotande bindvävssjukdom. Behandlingen är förknippad med stora risker, men hoppfulla antydningar i sociala medier pekar på att den varit framgångsrik. "Goda nyheter från sjukhuset!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Västtrafik: Finns inte plats för fler avgångar

Göteborgarna åker mer kollektivt än någonsin.Men det finns inte plats för fler avgångar i kollektivtrafiken i centrala Göteborg, uppger Västtrafik för GP..

Expressen - 1 timme sedan

Storbråk i Husby – polisen söker med helikopter

Polisen genomför en stor insats i Husby efter att flera personer larmat om ett stort bråk. Bland annat är en polishelikopter inblandad.– Det fanns uppgifter om att någon skulle ha ett vapenliknande föremål.

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka i Malmö – en bil har voltat

Under tisdagskvällen skedde en trafikolycka på Lorensborgsgatan i Malmö.En personbil ska ha voltat.Initialt är skadeläget okänt.

Expressen - 1 timme sedan

Kommunens besked: Badhuset akutstängs

Stadsparksbadet i Borås stängs akut.Det sker på obestämd framtid, skriver BT. – Vi har hittat fukt och kondens i samband med omläggningen av taket, säger Anders Waldau vid lokalförsörjningsförvaltningen till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Årets värmerekord väntas i Sydsverige

Onsdagen kan bli årets varmaste dag i Sydsverige.Kvicksilvret väntas på flera orter rusa upp till 33 grader.Men supervärmen väntas blir kortvarig.

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om rökutveckling vid galleria – rökdykare skickas in

Räddningstjänsten har larmats till Kista Galleria efter rökutveckling i parkeringsgaraget under gallerian..

Expressen - 2 timmar sedan

Liberala profiler lämnar partiet efter Erik Ullenhags avhopp

Liberalernas jakt på en ny partiledare har fått konflikten i partiet att eskalera.I dag meddelade Erik Ullenhag att han hoppar av kampanjen, efter att valberedningen nominerat Nyamko Sabuni.Tre högt uppsatta Liberala politiker hoppar nu av efter Ullenhags besked, något som Aftonbladet var först att rapportera om.

Expressen - 2 timmar sedan

Fotgängare påkörd vid polisjakt

En fotgängare blev påkörd i samband med en polisjakt i centrala Uddevalla på tisdagseftermiddagen.En man på en mc försökte köra ifrån en mc-polis när han körde på personen.– Mc-föraren touchade en gångtrafikant som for i backen och fick skrapsår och då välte också han på motorcykeln och fick skarpsår och en skada på ena armen, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst..

Expressen - 3 timmar sedan

Silikonbrösten nära att döda Jane, 56

Andningsproblem, hjärndimma, sjukskrivning och värk som en hundraåring.Jane Karlsson, 56, vittnar om stora problem efter sina bröstimplantat.Det gick så långt att hon kände att hon höll på att dö.

Expressen - 3 timmar sedan

SVT fälls av för inslag om anti-Trump demonstranter

Ett SVT-inslag om Donald Trump har fällts av Granskningsnämnden.I inslaget, som sändes i Morgonstudion, hävdade en reporter att demonstranter gripits för att de ”inte tycker som Trump”.Granskningsnämnden fann att inslaget strider mot kravet på saklighet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.