Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 16 June, 04:34

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 20:00

Flera hundra arbetspass saknas på akuten i sommarAkutmottagningarna i Helsingborg och Malmö står inför de största problemen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Helsingborg, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera hundra, arbetspass, saknas, akuteni , sommar
Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 20:00

Flera hundra arbetspass saknas på akuten i sommar

Akutmottagningarna i Helsingborg och Malmö står inför de största problemen..

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 08:27

Båt sjönk - hundra flyktingar saknas


Omkring hundra människor saknas sedan en båt med flyktingar från folkgruppen rohingya i Burma sjunkit utanför Bangladesh. - Vi har räddat elva överlevande med hjälp av lokala fiskare och en eftersökningsinsats är på väg, sade gränsbefälet Zahid Hasan.I den burmesiska delstaten Rakhine, som gränsar till Bangladesh, plågas människor av våld mellan den muslimska rohingyaminoriteten och den buddhistiska majoriteten.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 12 kl. 08:31

Båt sjönk ? hundra flyktingar saknas

Omkring hundra människor saknas sedan en båt med flyktingar från folkgruppen rohingya i Burma sjunkit utanför Bangladesh. ? Vi har räddat elva överlevande med hjälp av lokala fiskare och en eftersökningsinsats är på väg, sade gränsbefälet Zahid Hasan.

Sydsvenskan - 07 nov 12 kl. 16:59

Hundra flyktingar saknas

Omkring hundra människor saknas sedan en båt med flyktingar från folkgruppen rohingya i Burma sjunkit utanför Bangladesh.
.

GT - 29 apr 17 kl. 09:35

500 pass på akuten står obemannade

Sommaren står för dörren, men att bli sjuk i Skaraborg under sommarmånaderna kan innebära en risk. Personalbristen på sjukhuset är påtaglig och som läget ser ut kommer 90 vårdplatser att stängas och 500 arbetspass på akuten står tomma, skriver P4 Skaraborg. Akutens verksamhetschef, Han Hallén, oroar sig över patientsäkerheten.

DN - 20 sep 18 kl. 19:40

Flera hundra saknas när färja sjönk på Victoriasjön

En överlastad färja kapsejsade och sjönk när den på torsdagen var på väg över Victoriasjön i Tanzania. Flera hundra personer saknas..

YLE - 21 apr 17 kl. 05:04

Flera hundra skolpsykologer fattas

På Finlands psykologförbund är man allt annat än glad. Bristen på skolpsykologer ute i kommunerna är slående. I till exempel Korsholm, Vasa och Jakobstad når man inte upp till förbundets rekommendationer.

SVT - 05 feb 16 kl. 10:27

Hundratals saknas efter gruvras i Sydafrika

Mer än hundra personer saknas efter ett ras i en guldgruva i Sydafrika. Det är i nuläget oklart vad som orsakat olyckan..

Länstidningen i Jämtland - 10 nov 15 kl. 13:13

Över hundra miljoner saknas i regeringens bredbandssatsning i länet

Läs även: Därför säljer Jämtkraft sitt bredbandsnät.

Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 16:51

Stäng inte akuten i Lund – vi har inte plats för fler patienter hos oss i Malmö

Den senaste tiden har vi som arbetar med akutvård på Skånes universitetssjukhus via media blivit informerade om att det finns tankar på att stänga akutmottagningen i Lund på natten. Nu diskuteras tydligen även en stängning under sommaren. Jag arbetar som sjuksköterska på akutmottagningen i Malmö.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Månfarare kan navigera med gps

Navigering via gps är numera vardagsmat på jorden. Men hur hittar man runt månen? Jodå, satellitnavigering kan fungera även där.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kortvarig tsunamivarning i Nya Zeeland

Nya Zeeland utfärdade en tsunamivarning efter ett jordskalv med magnituden 7,2 i Stilla havet. Varningen kunde enligt medier i landet dock snabbt dras tillbaka. Skalvet inträffade nästan 1 000 kilometer norr om Nya Zeeland, så eventuella vågor tar flera.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Propulsion tog fjärde raka i Boden

I Elitloppet hade Propulsion en sämre dag. Han blev visserligen fyra men allt stod inte rätt till med världsstjärnan. På lördagen var åttaåringen tillbaka som storloppsvinnare igen när han tog hem Norrbottens stora pris i Boden – för fjärde gången i rad.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Regering osannolik innan folketinget samlas

Det nya danska folketinget samlas för första gången på fredag om en vecka. Regeringssonderande Mette Frederiksen (S) tror inte att hon kommer att ha nått en uppgörelse innan dess. – Det tror jag inte och jag har inte vid något tillfälle haft det i sikte.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Malin Baryard Johnsson, på hästen Indiana, och Peder Fredricson (All In) gick in näst sist respektive sist i Grand Prix-hoppningen i Global Champions Tour på Stockholms Stadion. Och svenskduon kunde inte fått en bättre kväll. Baryard Johnsson slog till.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Putin uppvaktar Kinas president med glass

Kinas president Xi Jinping uppvaktades med glass på 66-årsdagen av sin ryske motsvarighet Vladimir Putin, rapporterar statliga kinesiska medier. Att skriva om uppsatta ledares privatliv är extremt ovanligt i Kina, och deras födelsedatum avslöjas sällan.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Taxichaufför rånad i Dammfri

På lördagen blev en taxichaufför rånad av en eller flera gärningsmän..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Varberg öser på – vann toppmötet med Norrby

Varberg fortsätter att ösa på i toppen av superettan-fotbollen. I toppmötet hemma med Norrby kom lagets tionde seger på tolv matcher och därmed befäster Varberg sin plats som serieledare. Västkustlaget, som inte förlorat en match hittills under säsongen.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Påsförbudet utvidgas till all kommunal mark

Började med Möllan – nu blir det förbjudet för alla som vill sälja på kommunens mark..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Eko-odlaren: ”Jag skulle aldrig odla med gift”

Sydsvenskan besökte en regnig Mossagårdsfestival..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.