SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 June, 21:28

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 19:42

Hjertberg förvånad över Växjö DFF:s krisPrecis som Växjö DFF har Kungsbacka DFF fått sin handlingsplan underkänd av Svenska Fotbollsförbundets Licensnämnd. ”Jag är jätteförvånad att Växjö hamnat i den här sitsen”, säger Emilia Hjertberg som lämnade Växjö DFF för Kungsbacka DFF inför den här säsongen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö DFF, Kungsbacka DFF, Svenska Fotbollsförbundets Licensnämnd, Växjö, Emilia Hjertberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjertberg, förvånadöver , Växjö, DFF:s, kris

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Berlin fryser hyror i fem år

De styrande i Berlin har beslutat att frysa hyresnivån i fem år. Berlinbornas allt högljuddare protester mot stigande hyror har fått gehör..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ny vallag i Tunisien stoppar opinionsfavorit

Tunisiens parlament har godkänt en förändring av landets vallagstiftning – som innebär att favoritkandidaten till höstens presidentval inte får lov att ställa upp..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Toppnamn anklagas för sexism efter kommentar i fullmäktige

Det hettade till ordentligt mellan ledamöterna Claudia Crowley Sörensson (M) och Lars-Olof Franzén (A-A) under måndagens budgetfullmäktige. Efter debatten la Moderaterna ut filmklipp från Lars-Olof Franzéns budgetanförande och anklagar honom för sexism..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bengtsson vann och bröt i Sollentunas GP

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Linköping värvar norsk VM-back

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Semenya tävlar – i favoritdistansen

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Brister: Lantbrukare blir av med nötkreatur

En man i Ljungby kommun förbjuds att ha hand om klövbärande djur på grund av bristande djurhållning. Länsstyrelsen anser att mannen inte har vidtagit tillräckliga åtgärder efter upprepade tillsägningar. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

”Detta är inte acceptabelt”

Dagen innan skolavslutningen blev rektorn på Hagaskolan slagen i ansiktet så hårt att han föll till marken. Även en elev fick slag i ansiktet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Så ser svenska lärare på sitt arbete

Nu presenteras resultaten i en stor, internationell undersökning om lärares och rektorers arbetsvillkor. Förra gången studien genomfördes gav de svenska lärarna en i många delar mörk bild av sitt yrke..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ståhl tog revansch på Dacres

För bara två dagar sedan blev Daniel Ståhl snuvad på segern av Fedrick Dacres. Men i Sollentuna fick svensken sin revansch. Spårvägenkastaren vann diskustävlingen på längden 69,12 meter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.