DN > Utrikes

Sunday, 16 June, 04:58

DN - 12 jun 19 kl. 19:52

Michael Winiarski: För invånarna i Hongkong väntar inga ljusa tider
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiFör , invånarnai , Hongkong, väntar, inga, ljusa, tider
YLE - 29 maj 17 kl. 22:35

Invånarna fick säga sin åsikt i skolfrågan

Kvevlax lärcenter diskuterades aktivt på måndagen. Invånarna ställde flera frågor om kostnaderna för lärcentret och huruvida Korsholm beaktat hur byarna ska fortsätta vara livskraftiga utan byskolorna. Kritik riktades också mot beslutsprocessen.

YLE - 24 aug 15 kl. 14:52

Invånarna i Gerby, Sundom och Hemstrand har det bäst i Vasa

I Gerby och Sundom har invånarna i medeltal högre utbildning och högre inkomster än i Korsnäståget och Vöråstan. Arbetslöshetsgraden är också lägst i Sundom, Gerby och Hemstrand och högst i Korsnäståget och Vöråstan. Vasa stad har under tio år granskat invånarnas utbildnings- och inkomstnivå, arbetslöshetsgrad och språkkunskaper.

YLE - 15 jul 14 kl. 19:50

Staden och invånarna rensade bort jättebalsamin

Ett tiotal av Melmos och Prästgårdsbackens invånare i Vasa hade samlats på tisdagkväll för att rensa bort jättebalsamin från området. Talkot ordnades i samarbete med staden.
Talkoarbetare i Melmo.

YLE - 27 sep 12 kl. 04:40

"Sjundeå kommun lyssnar inte på invånarna"

Skolskjutsarna engagerade mest då Sjundeåborna träffades på en invånarkväll i Pickala i går. Kvällens samtalsämne var närdemokrati. Fler deltagare anser att kommunen inte lyssnar på invånarna.

YLE - 18 mar 17 kl. 17:10

Dalsbruk bjöd nya invånarna på välkomskaffe

Uppemot sjuttio personer bänkade sig för en kopp kaffe i Folkets hus i Dalsbruk på lördag. Huvudpersoner var de tjugo syriska flyktingar som anlände till Dalsbruk i början av februari. På plats var också en del av den grupp flyktingar som anlände för ett år sedan.

YLE - 18 mar 17 kl. 17:10

Dalsbruk bjöd nya invånarna på välkomstkaffe

Uppemot sjuttio personer bänkade sig för en kopp kaffe i Folkets hus i Dalsbruk på lördag. Huvudpersoner var de tjugo syriska flyktingar som anlände till Dalsbruk i början av februari. På plats var också en del av den grupp flyktingar som anlände för ett år sedan.

YLE - 25 apr 14 kl. 07:14

Invånarna i Sydvästra Finland vill utrota vargen

Invånarna i Sydvästra Finland avskyr vargen och vill utrota regionens vargstam visar en nätenkät gjord av Finlands viltcentral. Åsikterna i Sydvästra Finland är mycket hårdare än i andra regioner. – Åsikterna i Sydvästra Finland skiljer sig från de övriga regionerna då invånarna här vill utrota vargen helt och anser att vargen inte hör hemma i den här regionen, säger projektchef Mikael Luoma vid Finlands viltcentral.

YLE - 02 okt 13 kl. 04:00

Invånarna i Raseborgs centrumområden blir färre

Invånarantalet i de tre centrumområdena i Raseborg sjunker enligt stadens riktgivande statistik. Den största minskningen sker i Pojo. Niklas LerviksNiklas Lerviks Yle/Minna Almark - Trenden är att invånarna i de tre centrumområdena blir färre, säger Niklas Lerviks, som jobbar som controller på ekonomiavdelningen på Raseborgs stadskansli.

YLE - 15 jan 15 kl. 04:33

Invånarna i Malax ska höras om Vasafusion

Fullmäktiges ordförande Lorentz Uthardt i Malax vill höra invånarna innan fullmäktige tar ställning till sammanslagningsavtalet med Vasa. Så många som möjligt ska få komma till tals, säger Uthardt. I Malax vill fullmäktiges ordförande Lorentz Uthardt ha en bred diskussion om sammanslagningsavtalet med Vasa.

SmålandsPosten - 25 sep 13 kl. 06:11

Kommunen vill ha dialog med invånarna

Kan kommunen göra något bättre? I kväll i Kosta kan frågor ställas och synpunkter framföras till politiker och tjänstemän vid första medborgardialogen. Vägar, skolmat, bostäder, snöskottning, äldreomsorg och en hel del annat är ämnen som engagerar, och som också berör många.

YLE - 15 jan 14 kl. 10:19

Hangö och Raseborg har de missnöjdaste invånarna

Raseborg och Hangö hamnar nästan längst ner då invånarna fått bedöma hur nöjda de är med den kommunala servicen.
Den oberonde organisationen EPSI Rating har frågat invånare i 75 av de större finländska kommunerna vad de tycker.
Raseborg är sjunde sämst med 58,9 poäng.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Cannabis-snacks tillåts i Kanada

Kanada tar nu ett steg till i legaliseringen av cannabis. Även ätbara produkter såsom chokladkakor tillåts, meddelar myndigheten Health Canada..

DN - 4 timmar sedan

Uppgifter: USA planerar att slå ut ryska elnätet

USA har placerat skadlig kod djupt inne i det ryska elnätets styrsystem. Detta som en del i ett kallt cyberkrig som pågår mellan de två länderna, skriver New York Times..

DN - 6 timmar sedan

Namibia säljer djur för att klara torkan

Torkdrabbade Namibia planerar att sälja runt 1.000 vilda djur, bland annat giraffer och elefanter. Syftet är att spara på betet och få in pengar till naturskyddsinsatser..

DN - 7 timmar sedan

Passagerare tog fel på toalett och utgång på flygplan

Ett plan från Pakistan International Airlines, PIA, blev sju timmar försenat sedan en passagerare tagit fel på dörr och öppnat nödutgången när planet stod på marken..

DN - 8 timmar sedan

Chile vill bara undvika ett ras mot USA

Paris. Det vore synd att säga att det var klackarna i taket hos Chile inför söndagens möte med USA. Förbundskapten Jose Letelier och mittfältaren Yanara Aedo höll extremt låg profil när de mötte media på lördagskvällen.

DN - 10 timmar sedan

Lägenheter besköts i Kristianstad

En eller flera gärningsmän har skjutit in i två lägenheter på en gata i Kristianstad..

DN - 11 timmar sedan

Explosion i Syriens huvudstad – oklart vad som hänt

En explosion inträffade vid 17.30-tiden svensk tid i Syriens huvudstad Damaskus. det är ännu oklart vad som kan ha orsakat den..

DN - 12 timmar sedan

Kvinna våldtogs i centrala Hagsätra – gärningsman jagas

En kvinna överfölls och våldtogs i centrala Hagsätra på fredagskvällen. Gärningsmannen är ännu inte gripen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.