Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 15 June, 22:34

Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 19:40

Maktkampen i Olofström avgörs i kväll – 170 medlemmar ska säga sitt170 röstberättigade har tagit sig till Folkets Hus för att delta i Socialdemokraternas medlemsmöte. Spänningen i lokalen är påtaglig – snart ska partiets ledare utses. – Vi får hålla det på en bra nivå och komma fram till en lösning. Något annat kan vi inte göra, säger Sara Rudolfsson (S). .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Olofström, Folkets Hus, Socialdemokraternas, Sara Rudolfsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maktkampeni , Olofström, avgörsi , kväll, 170, medlemmarska , säga sitt
Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 09:12

Maktkampen i Olofström avgörs ikväll – detta har hänt

Efter misstroendeförklaringar, interna bråk och Facebookgrupper kommer maktkampen äntligen att avgöras. Ikväll bestäms det om Sara Rudolfsson blir kvar som kommunalråd i Olofström. Vi går igenom vad som har hänt.

GöteborgsPosten - 12 jan 19 kl. 18:39

Olofström avgjorde i förlängningen mot Åstorp/Kvidinge

Matchen mellan hemmalaget Åstorp/Kvidinge och gästande Olofström i division 1 södra Götaland i innebandy var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Olofström avgöra till 6–5..

Expressen - 09 apr 15 kl. 04:57

Nu ska maktkampen inom SD avgöras

   Kampen mellan Sverigedemokraternas partiledning och utmanarna i ungdomsförbundet har nått den slutgiltiga striden. Utmanarna - uteslutningshotade Gustav Kasselstrand och William Hahne - beskyller partiledningen för "sovjetmetoder" och "övergrepp".  Samtidigt varnar SD-ledaren Jimmie Åkesson för att radikala intressen måste hindras från att riskera hela partiets framtid.

Blekinge Läns tidning - 07 maj 19 kl. 15:32

Maktkampen har försiggått över medlemmarnas huvuden

Konflikten inom Olofströms arbetarkommun har pågått länge får vi nu veta i uttalanden till media. För medlemmarna däremot kom Sara Rudolfssons besked att hon avgår som en chock..

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 21:48

KIK föll mot Olofström

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads IK förlorade med 2–3 i fredagskvällens derby borta mot Olofström. Och det efter en oväntat jämn match där hemmalagets Felix Maegaard-Scheel blev avgörande efter att ha smällt in det avgörande målet i tredje perioden.
KIK började segt och hamnade genast i uppförsbacke när Karl Pearson pangade in 1–0 till Olofström efter tre minuters spel.

SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 22:52

Taif gör Olofström olyckligt

Snart måste Olofströms hockeylirare fundera på om det överhuvudtaget är någon mening att åka till bortamatcher i Tingsryd.
När Taif i går vann med 9–1 var det tigrarnas 16:e hemmaseger av 18 möjliga mot Olofström under 2000-talet! Taif har tagit poäng i samtliga dessa 18 gränsfejder mot Olofström i Tingsryds hockeytempel...

Alliansfritt Sverige - 19 dec 13 kl. 07:28

SD bekräftar överläggningar med M i Karlskrona – lokalprofil tvingas avgå

Nu ska man inte behandla SD-politiker som några extra trovärdiga människor, och särskilt inte Ola Svensson som är gruppledare i Karlskrona, men det är ändå spännande saker han säger: Redan våren 2011 - bara månader efter det informella mötet mellan Ola Svensson och Camilla Brunsberg - frågade SVT Blekingenytt vid upprepade tillfällen de inblandade om mötet ägt rum. Båda två förnekade då bestämt uppgifterna. Först i dag, två och ett halvt år senare, är Ola Svensson beredd att lägga korten på bordet.

Expressen - 01 mar 15 kl. 17:12

Bittra maktstriden om SD Stockholm avgörs

Det pågår en bitter maktstrid inom Sverigedemokraterna Stockolms stad - och nu avgörs vilken sida som vunnit majoriteten av medlemmarna. Maktkampen beräknas få sitt avgörande vid 21-tiden i kväll när frågan om huruvida den sittande styrelsen med ordföranden Maria Danielsson i spetsen får sitta kvar - eller om de tvingas bort av utmanaren William Hahne. – Jag hoppads att det blir ett sakligt möte och fair play, säger William Hahne..

DI - 07 jan 19 kl. 17:40

Lista: Sju faktorer som avgör maktkampen

Kampen om regeringsmakten står nu till slut inför ett avgörande och utfallet kommer att forma svensk politik för lång tid framöver.  Di listar sju faktorer som avgör det historiska vägvalet. .

Sydöstran - 03 mar 19 kl. 06:01

I dag ska Hermanssons framtid avgöras

Distriktsstyrelsen vill att hon avgår. Själv har Ann-Sofie Hermansson hittills vägrat. I dag avgörs den infekterade maktkampen inom Socialdemokraterna i Göteborg på en extrainsatt kongress.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Urpremiär: Sternulf levererar en tankeställare

För första gången har någon påmint mig om att jag ska sätta på min telefon efter föreställningen. Allt för att jag snabbt ska kunna gilla ”deffade_Wille” på Instagram..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Lindgren missade finalplats i Prag

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vittsjös VM-back ut skadad mot Kanada

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polis: Yngling slog och spottade busschaufför

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Regering osannolik innan folketinget samlas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sverige ute ur Golden European League

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vägledande dom om surrogatmödraskap

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Då kommer Lil Nas X debut-ep

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ukrainas skräll fullbordad – vann U20-VMOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.