Corren > Nyheter

Tuesday, 25 June, 12:28

Corren - 12 jun 19 kl. 19:00

Alan: "Har krigats i huvudet på alla"Linköping Citys manager, Melke Alan, ställer sig bakom beslutet att dela på huvudansvaret i ledarstaben..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Citys, Alan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AlanHar , krigatsi , huvudetpå alla
Skånskan - 09 sep 16 kl. 14:00

Året efter Alan, efter Omran

Krönika För ett halvår sedan tog jag en bild av min fyraåring när han lyssnade på sagor som hans mamma talat in på iPaden. Han låg så där alldeles rätt bland soffkuddarna – på rygg med en avslappnad hand bakom huvudet och benen i kors. Blicken var fjärrskådande när han funderade på vad som hände masken Masse, flugan Fredrik och alla de andra figurerna min morfar skrev om år 1972 för att roa mig.

Dagensanalys.se - 07 jun 18 kl. 13:45

Rundabordssamtal med Alan Trefler CEO och grundare av Pega

Alan Trefler är en otroligt sympatisk chef som uppenbart har skapat en fin arbetsmiljö där alla medarbetare alltid har ett genuint leende stort och intresse för alla deltagare i event. Jag fick möjligheten att sitta med Alan Trefler och ställa frågor till honom tillsammans med några andra journalister. Alan Trefler började med att skoja på ett ödmjukt sätt och säga att han är CEO just nu, vilket väckte frågor om Pega är på väg att säljas.

YLE - 02 mar 14 kl. 09:30

Dryga böter för Alan Pardew

Premier League-klubben Newcastle bötfäller sin manager Alan Pardew efter lördagens incident i matchen mot Hull. Pardew försökte skalla en motståndarspelare. Newcastle vann matchen med 4-1 på bortaplan, men den största uppmärksamheten riktades ändå mot Pardew som blev uppvisad på läktaren efter sitt tilltag.

BT - 17 jan 15 kl. 18:01

I dag hyllar vi Raoul, Alan och Arne

Denna dag för exakt 70 år sedan greps Raoul Wallenberg av Röda armén i Budapest. Dessförinnan räddade han uppemot hundra tusen judar undan förintelsen och den svenske diplomaten hedrades postumt med kongressens guldmedalj 2012, den finaste civila utmärkelse som delas ut i USA. Sverige har genant nog alltid haft svårare att minnas och uppskatta denne osjälviske man som inte förlänas många rader i våra skolböcker.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 11 kl. 17:31

Alan Wakes framtid fortfarande oklar

Tidigare nåddes vi av nyheten/ryktet att nästa Alan Wake-spel från finska remedy skulle vara en Xbox Live Arcade-titel vid namn Alan Wake: Night Springs. Detta är inte längre lika klart då Microsofts Phil Spencer menar att de inte har något kontrakt för ytterligare Alan Wake-spel till Xbox 360 i nuläget..

Kristianstadsbladet - 01 nov 11 kl. 06:30

Alan Banks tidigaste historia

Kriminalroman Peter Robinson "Roten till det onda" Övers. Jan Malmsjö) (Minotaur) Den som spetsat in?
KriminalromanPeter Robinson?

Trelleborgs Allehanda - 23 jul 14 kl. 13:25

Alan Moore bojkottar Hercules-film


Serietidningsikonen Alan Moore uppmanar nu till en bojkott av regissören Brett Ratners nya film "Hercules", skriver Contactmusic. Moore, som ligger bakom klassiska serier som "Watchmen", "V för vendetta" och "From hell", menar att det är "skamlöst och vidrigt" av Ratner att göra film av serietecknaren Steve Moores verk så nära inpå hans död.Steven Moore skapade serietidningen "Hercules: the Thracian war", som filmen med Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen är baserad på.

Kristianstadsbladet - 23 jul 14 kl. 13:25

Alan Moore bojkottar Hercules-film


Serietidningsikonen Alan Moore uppmanar nu till en bojkott av regissören Brett Ratners nya film "Hercules", skriver Contactmusic. Moore, som ligger bakom klassiska serier som "Watchmen", "V för vendetta" och "From hell", menar att det är "skamlöst och vidrigt" av Ratner att göra film av serietecknaren Steve Moores verk så nära inpå hans död.Steven Moore skapade serietidningen "Hercules: the Thracian war", som filmen med Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen är baserad på.

SR - 05 sep 15 kl. 06:00

Lördagskrönikan: "Vi måste hålla två tankar i huvudet samtidigt"

Tidigare i veckan väckte bilderna på den döde pojken Alan Kurdi, som drunknat under familjens flykt från krigets Syrien, mycket starka reaktioner världen över. Fotografierna har givit ytterligare debatten om hur världen, Europa och Sverige ska hantera situationen med stora flyktingströmmar. I lördagskrönikan konstaterar Sveriges Radios kulturchef Mattias Hermansson att vi trots historiskt goda möjligheter att lösa svåra frågor, tycks få allt svårare att nå dit..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenskar vill ta emot fler flyktingar efter att ha sett bilden på Alan

I början av förra veckan, precis innan bilden på treåriga Alan Kurdi som hittades död på en strand publicerades, gjorde Sifo på uppdrag av SVT en undersökning om svenskarnas attityd till mottagandet av flyktingar. Svenska Dagbladet har under helgen bett Sifo att ställa exakt samma fråga en gång till. LÄS MER: Aylan, 3, räddades inte – är det här bilden som får Europa att vakna?

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Ny NHL-klubb för förre LHC-backen

Gustav Forsling har gjort sitt i Chicago..

Corren - 30 minuter sedan

Stal på Apoteket – ska utvisas

Under loppet av två månader gjorde sig 40-åringen skyldig till tio stölder – bland annat i Ödeshög..

Corren - 1 timme sedan

Två personbilar i krock

Vid 10..

Corren - 1 timme sedan

Förslaget: Ta bort medborgarförslagen

Efter en lång diskussion i fullmäktige ska nu frågan om allmänhetens frågestund och möjligheten att lämna in medborgarförslag utredas ytterligare..

Corren - 3 timmar sedan

Kvinna misshandlad i bostad

Det var vid 04..

Corren - 3 timmar sedan

Visiterades – hade droger och kontanter

Det var vid 02..

Corren - 3 timmar sedan

Diskussion på skola slutade med misshandel

En livlig diskussion på en skola i Östergötland slutade i handgemäng..

Corren - 3 timmar sedan

"MHC skuldfritt om ett år"

Fler arrangemang, satsning på utbildning av ledare och nyrekrytering av ungdomar, tjejverksamhet tillsammans med grannklubbar, och fortsatt ordnad ekonomi..

Corren - 3 timmar sedan

Stoppades för rutinkontroll – var drogpåverkad

Strax efter midnatt under natten till tisdag stoppade polisen en bilist för rutinkontroll..

Corren - 4 timmar sedan

LIVE-TV: Vi sänder Västervik-Masarna

På tisdagen klockan 19 tar Västervik Speedway emot Masarna i Elitserien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.