SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 17 June, 12:41

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 18:47

Alliansen vill ”samla i ladorna och rusta för svårare tider”Alliansen i Alvesta (M, L och KD) har presenterat sitt budgetförslag för Alvesta kommun 2020. Fokus i budgetförslaget ligger främst på besparingar och att hushålla med de resurser som finns..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Alvesta, KD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alliansenvill , samlai , ladornaoch , rustaför , svårare, tider
Expressen - 16 sep 17 kl. 23:23

Sprickan i alliansen: "Bättre om vi hade kunnat hitta en kompromiss"

Efter splittringen i alliansen om att rikta misstroende mot försvarsministern försöker alliansen samla sig.– Jag beklagar att alliansen inte fortsatte vara enig i frågan om misstroende mot försvarsministern, säger Jessica Polfjärd, M:s gruppledare i riksdagen.– Det var olyckligt, säger C:s gruppledare Anders W Jonsson..

Dagen - 28 okt 11 kl. 03:00

Varje kyrka borde samla i ladorna

Även om hjulen fortfarande snurrar på många håll kan vi vara på väg mot en ny lågkonjunktur. Nu är tid att samla i ladorna, som Bibelns Josef föreskrev Farao. Om inte en lada borde varje församling ha ett bankkonto för oförutsedda utgifter.

YA - 12 timmar sedan

Inget gehör för SD:s idé att samla nyanlända i särskilda klasser

Treklövern är inte beredd att samla nyanlända i särskilda klasser som SD föreslår. – Men vi ska följa upp hur det går för nyanlända, säger barn- och utbildningsnämndens ordförande Göran Göransson (KD)..

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 10:03

Analys: Kan bli stormigt inom Alliansen

Finansminister Anders Borg aviserar höjda skatter och åtstramningar för nio miljarder kronor.Det blir höjd skatt på vin, tobak och fordon. Slopat avdrag för pensionssparande.

Sydsvenskan - 21 feb 14 kl. 05:30

Stormvarning inom alliansen

Hur smart är det att höja skatter ett valår? Ganska smart, anser Anders Borg och Fredrik Reinfeldt.Den senaste tiden har S-ledaren Stefan Löfven och ekonomisk-politiska talespersonen Magdalena Andersson hamrat in budskapet att regeringen ”lånar pengar för att sänka skatten åt högavlönade”.

Nerikes Allehanda - 21 okt 14 kl. 05:15

De svenska ladorna är välfyllda

Finansminister Magdalena Andersson trasslade in sig redan när hon presenterade sin första ekonomiska prognos. Det blev nästan ännu värre när hon framträdde i SVT:s Agenda på söndagskvällen.Hon försökte säga att en skattehöjning egentligen inte är någon skattehöjning.

Blekinge Läns tidning - 08 sep 18 kl. 04:30

Camilla Brunsberg vill samla alliansen igen i Karlskrona

Oppositionsrådet Camilla Brunsberg (M) vill se ett nytt alliansstyre i Karlskrona. – L verkar ha gjort slut med S. Jag vill samla alliansen igen, säger hon..

SmålandsPosten - 07 okt 13 kl. 06:54

Alliansen vill se en fortsättning med Solhem

Pensionärer från Älmhult ska även i fortsättningen hyras in på Solhem Loshult, tycker alliansen. Kanske ska platserna till och med ökas. Men Socialdemokraterna säger ifrån.

Kristianstadsbladet - 09 mar 16 kl. 10:40

Alliansen vill förskottera pengar till Österlenbanan

Indragning av direkttåg från Simrishamn till Malmö möter motstånd. Och nu föreslår alliansen i kollektivtrafiknämnden en förskottering av pengar för att rusta upp banan i förtid..

Sydöstran - 25 okt 16 kl. 17:23

Alliansen presenterade sin budget

Enligt Ronnebyalliansen görs en "rekordartad" satsning på välfärden i nästa års budget. Samtidigt plöjs över 100 miljoner kronor ner i nya investeringar. I ladorna ska det samtidigt finnas 28 miljoner kronor i reserver i händelse av snabba ekonomiska förändringar..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

30 döda i självmordsattacker i Nigeria

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Lufthansa dyker efter vinstvarning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Epidemin inte enda dödsorsak för ettåring

Den ettåring som avlidit i samband med vattenepidemin i norska Askøy hade en infektion som orsakade en blodförgiftning, vilken sedan ledde till hans död. Hans tillstånd kan ha förvärrats av campylobacter, visar en obduktionsrapport..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sport: Tingsrydprodukt till landslaget

Tingsrydprodukten David Gustafsson är uttagen till J-20 landslaget i hockey. Läs mer på Smålandspostens specialsajt Minhockey.se..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stjärnan skadad – med tio dagar till EM

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Dom: Polis som skrek ”arabjävel” fälls – men behåller jobbet

Polisen som skrek ”arabjävel” döms. Han ska betala dagsböter efter att tingsrätten anser att han gjort sig skyldig till olaga hot och förolämpning..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Åtal: Misshandlade sin fru - som han är personlig assistent för

En man i 70-årsåldern misshandlade sin fru, som han är personlig assistent åt. Mannen slog, örfilade, tryckte till örsnibbarna och drog sin fru, som sitter i rullstol, i håret..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Systembolaget permanentar hemleveranser

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisman döms för olaga hot och förolämpning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sänkt BNP-prognos för Finland

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.