DN > Nyheter

Tuesday, 25 June, 23:41

DN - 12 jun 19 kl. 18:45

Stockholm
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholm
GöteborgsPosten - Igår: 21:12

Därför förlorade Stockholm OS-omröstningen

Det var inte de långa avstånden som sänkte Stockholm-Åre i omröstningen om vinter-OS 2026. Jag börjar nästan ge upp om att få OS till Sverige, säger svenska IOK-veteranen Gunilla Lindberg..

DN - 9 timmar sedan

Oklart när Förbifart Stockholm blir färdig

Tidigast vid årsskiftet kan motorvägsprojektet Förbifart Stockholm på allvar upptas igen. Trafikverket vill inte uttala sig om när mångmiljardsatsningen väntas stå klar, men säger att det verkar ”ta något längre tid än vi ursprungligen tänkt”..

GöteborgsPosten - Igår: 21:12

Därför förlorade Stockholm OS-omröstningen

Det var inte de långa avstånden som sänkte Stockholm-Åre i omröstningen om vinter-OS 2026. Jag börjar nästan ge upp om att få OS till Sverige, säger svenska IOK-veteranen Gunilla Lindberg..

SR - 8 timmar sedan

L i Stockholm har "all respekt" för Ullenhags beslut

Liberalerna i Stockholm ville se Erik Ullenhag som ny partiledare. Förbundsordförande Anna-Lena Johansson säger att hon respekterar Ullenhags beslut att hoppa av partiledarstriden..

YLE - 19 maj 16 kl. 05:59

Koloni av finlandssvenska ekonomer i Stockholm

Allt fler ekonomer söker sig till Sverige. Det gäller såväl Hanken i Helsingfors som Hanken i Vasa. Det bedömer rektor Karen Spens på Svenska Handelshögskolan.

City - 31 mar 11 kl. 10:39

Tvådagarstidningen med totalkoll på Stockholm

Är du en van City-läsare har du lärt känna våra profiler. Sen två år tillbaka satsar vi på personlig kvalitetsjournalistik. För dig som inte upptäckt nya City än, vill vi berätta vad vi ger dig gratis två gånger i veckan.

Cornucopia - 04 dec 18 kl. 13:58

Snabbladdare sträckan Göteborg - Stockholm

Bilägare, som inte har en elbil, brukar skräna om räckviddsångest och att det inte skulle finnas någon plats att ladda en elbil. Som exempel tittar vi här på antalet snabbladdare på sträckan Göteborg - Stockholm. I praktiken är det aldrig längre än någon mil till nästa snabbladdare och det finns totalt idag 65 snabbladdare på sträckan Göteborg - Stockholm.

Cornucopia - 30 sep 13 kl. 09:47

London vs Stockholm - marknadshyror leder inte till lägre bostadspriser

Det finns i Sverige en nästan etablerad sanning att bostadsbubblan och den påstådda bostadsbristen skulle åtgärdas genom införandet av marknadshyror, men en jämförelse mellan villapriser i en av världens mest kända världsmetropoler, London, och den lilla bakvattenhuvudstaden Stockholm, säger emot detta. I London har man marknadshyror, men bostadspriserna är nästan identiska med Stockholm.

Trots marknadshyror har villapriserna i London stigit med 290% sedan 1995, att jämföra med 262% för Stockholm.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 02:14

Fler pendlar från Stockholm till Uppsala

Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet. Det är över 4500 stockholmare som rullar in till Uppsala Centralstation dagligen.Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet.

Cornucopia - 07 jun 15 kl. 10:20

Urbaniseringsmyten: Tre busslaster flydde från Stor-Stockholm varje dag under 2014

Varje dag under 2014 valde tre busslaster att, visa av erfarenheten av att ha bott i området, fly från Stor-Stockholm. Av de 54 252 personer som övergav Stockholm var 58% i åldern 20 - 39 år, så det är unga som flyr staden.
Ganska exakt 5% av alla i åldern 20 - 39 flydde från Stor-Stockholm och flyttade någon annanstans.

City - 27 jan 11 kl. 15:38

Så (svin)dyrt är Stockholm

Foto: Staffan Löwstedt/ScanpixStockholmarna betalar ett högt pris för att ha kul. Kan man betala för mycket för att ha kul? Ja.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

”Reseavdraget som gynnar höginkomsttagare bör tas bort”

Reseavdragskommittén: Ersätt dagens reseavdrag med en avståndsbaserad och färdmedelsneutral skattereduktion för längre arbetsresor..

DN - 3 timmar sedan

Italien till kvartsfinal – kan möta Sverige

2–0 mot Kina. Därmed är Italien det sjunde laget som är klart för kvartsfinal i fotbolls-VM. Senare kan Sverige vänta i en eventuell semifinal..

DN - 3 timmar sedan

Populära badet stänger efter skräpkaoset: ”Folk har betett sig som svin”

Den stora finkorniga sandstranden och det turkosblå, klara vattnet gjorde Blå lagunen till en liten pärla på Ekerö. Nu har en av Stockholms mest populära badplatser stängt på grund av nedskräpning, hot och hög biltrafik. – Folk har betett sig som svin.

DN - 4 timmar sedan

Lämnar L-styret: ”Allvarlig delning”

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

DN - 4 timmar sedan

Massutvisning av jordgubbsplockare

Jordgubbsodlare i Landskrona och Kalmar fick besök av gränspolisen. Resultatet av måndagens kontroller blev att 58 utländska jordgubbplockare utvisades direkt, rapporterar lokala medier..

DN - 4 timmar sedan

Listeria hittad i varmkorv

Företaget Siljans chark återkallar varmkorv, både 8-pack och 16-pack, med bäst före-datum 10 och 11 juli 2019..

DN - 4 timmar sedan

M: Snabbutred ändrad lagstiftning

Regeringen måste snabbutreda ny lagstiftning så att kontrollerna kan fortsätta. Det kräver Moderaternas rättspolitiska talesperson Johan Forssell efter DN:s nyhet om att tullen inte längre har rätt att undersöka mobiltelefoner och datorer på jakt efter barnpornografi..

DN - 4 timmar sedan

Chefen för amerikanska gränsskyddet avgår

Chefen för det amerikanska gränsskyddet John Sanders avgår. Det skriver han i ett brev till sina medarbetare på tisdagen..

DN - 5 timmar sedan

Vilka signaler vill klädföretaget H&M skicka?

Hur har H&M:s lönsamhet påverkats av klädjättens pågående omställningsarbete och vilken nivå ligger det uppmärksammade varulagret på? Det är två av huvudfrågorna inför torsdagens delårsrapport..

DN - 6 timmar sedan

Barn svalt av vegankost – föräldrar överklagar domen

Barnet närmast svalt på grund av vegankosten den fick av föräldrarna. Nu överklagar föräldrarna domen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.