DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 17:21

DI - 12 jun 19 kl. 18:42

Övertilldelningsoptionen utnyttjad i John MattsonBostadsfastighetsbolag John Mattson har haft en lyckad start på karriären som noterat bolag. Efter börsstängning på onsdagen stod det klart att övertilldelningsoptionen i noteringserbjudandet utnyttjats. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
John Mattson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Övertilldelningsoptionen, utnyttjadi , John, Mattson
PrivataAffärer - 22 maj 19 kl. 12:26

John Mattson värderas till 3 miljarder inför noteringen

Priset per aktie i erbjudandet är 90 kronor, vilket motsvarar ett sammanlagt värde om 3.030 miljoner kronor för det totala antalet aktier i John Mattson. Erbjudandet omfattar 14,5 miljoner aktier som erbjuds av huvudägaren AB Borudan Ett som är familjeägt av Kerstin Skarne, dotter till John Mattson.

PrivataAffärer - 05 jun 19 kl. 09:06

Så går det för John Mattson i premiären

Priset per aktie var, som tidigare kommunicerats, 90 kronor, motsvarande ett sammanlagt värde om 3.030 miljoner kronor för det totala antalet aktier i John Mattson erbjudandet. Erbjudandet omfattade 14 500 000 aktier som erbjöds av huvudägaren AB Borudan Ett.

PrivataAffärer - 27 mar 19 kl. 07:28

Fastighetsbolaget John Mattson vill till börsen

I samband med en eventuell notering kommer en ägarspridning av befintliga aktier att genomföras. Det framgår av ett pressmeddelande. Marknadsvärdet på John Mattsons fastighetsbestånd uppgick vid årsskiftet till drygt sex miljarder kronor, enligt bolaget.

PrivataAffärer - 28 maj 19 kl. 00:07

Hernhag: John Mattson ett bostadsbolag du vågar teckna

Noteringen i korthet: Börslista: Nasdaq Stockholm
Teckningskurs: 90 kr
Anmälningsperiod: 23 maj-3 juni
Första dag för handel: 5 juni
Tecknas via: Carnegie, Handelsbanken, Nordnet.
Råd: Teckna John Mattson ser ut att den 5 juni bli börsens nya bostadsfastighetsbolag. Fokus är mot att äga och förvalta hyresbostäder på Lidingö.

DI - 27 mar 19 kl. 07:09

Fastighetsbolaget John Mattson överväger börsnotering

Fastighetsbolaget John Mattson, som äger omkring 2.200 hyresrätter på Lidingö utanför Stockholm, utreder förutsättningarna för en notering på Stockholmsbörsen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 27 mar 19 kl. 08:19

Fastighetsföretaget John Mattson blickar mot börsen

Det Lidingöbaserade fastighetsföretaget John Mattson har inlett en process för att utreda förutsättningarna för en notering av bolagets aktier på Nasdaq Stockholms huvudlista..

DI - 22 maj 19 kl. 11:32

John Mattson till börsen – teckningskursen spikad till 90 kronor

Fastighetsbolaget John Mattson, som äger omkring 2.200 hyresrätter på Lidingö utanför Stockholm, kliver in på Stockholmsbörsen. Teckningskursen ligger på 90 kronor per aktie och första handelsdag väntas bli den 5 juni.

Affärsvärlden - 04 jun 19 kl. 10:31

John Mattson stänger orderbok efter starkt intresse inför börsintroduktionen

Fastighetsbolaget John Mattson har stängt teckningsboken i förtid efter att ha sett ett mycket starkt intresse inför onsdagens börsintroduktion, enligt Bloomberg..

Realtid - 05 jun 19 kl. 09:30

John Mattson går som ett spjut första handelsdagen

Idag är första handelsdag för fastighetsbolaget John Mattson. Kursen är upp 10,56 procent direkt på morgonen..

DI - 04 jun 19 kl. 10:42

John Mattson stänger orderbok inför notering efter ”starkt intresse”

Fastighetsbolaget John Mattsons har stängt teckningsboken i förtid efter att ha sett ett mycket starkt intresse inför onsdagens börsintroduktion, enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Lantbrukaren viker inte ned sig: ”Det ser lovande ut”

Efter ett extremt utmanande fjolår ser 2019 lovande ut för Sveriges lantbrukare. ”Maj blev bra och det är en viktig månad för oss”, säger Ebbe Persson på Egonsborg gård utanför Trelleborg.

DI - 30 minuter sedan

Bönderna rustar för ny extremsommar

Fjolårets torka blev ett hårt slag mot svenska lantbrukare. Nu rustar bönder för fortsatt extremväder genom att lägga om sina strategier..

DI - 45 minuter sedan

Fri rörlighet bör gälla även avfall

DEBATT. En omställning till resurseffektiva och cirkulära ekonomiska modeller kräver att resurser kan röra sig över gränser utan att mötas av murar, även de resurser som traditionellt kallas avfall, skriver Nederländernas ambassadör Ines Coppoolse tillsammans med ICC:s Susanna Zeko och Pär Larshans, Ragn-Sells..

DI - 45 minuter sedan

Gult är flaggans kors

Hur kan man som liberal försvara korset i den svenska flaggan? Det är ju inte särskilt diskret. Stort, fylligt och gult som ängens pors vajar det över stad och land, en övertydlig symbol för Sveriges kristna essens, därtill med besvärande historiska kopplingar till korstågen..

DI - 1 timme sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar: Risk för bakslag efter kursrallyt

H&M har tagit revansch på börsen, men analytikerna fortsätter att sura och de flesta räknar med att aktien ska ned rejält. På måndagen är det upp till bevis när den krisande klädjätten rapporterar nya säljsiffror. ”Det finns en risk att marknaden är lite för positiv”, säger Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners.

DI - 2 timmar sedan

Klart: Skåne sluter upp bakom Sabuni

Skåneliberalerna ställer sig helt och fullt bakom Nyamko Sabuni i valet av ny partiledare. Sabuni lägger därmed till ännu en delseger i kampen mot huvudmotståndaren Erik Ullenhag..

DI - 3 timmar sedan

Gigantiskt strömavbrott – 50 miljoner människor drabbade

Argentina och Uruguay är helt utan el, skriver BBC. Delar av Brasilien och Paraguay är också drabbade..

DI - 3 timmar sedan

Dags att skjuta ut sig: Gör som vd:n – sälj aktien

Saab-aktien har gått upp kraftigt de senaste åren drivet av bättre försäljningsutsikter. Men nu börjar det bli uppenbart att bolaget inte klarar att omvandla försäljningen till kassaflöde. Det är lika bra att göra som vd Håkan Buskhe och sälja aktien..

DI - 4 timmar sedan

Entreprenören: Verkstadsföretag måste samarbeta för att överleva

LINKÖPING Hon löder så det glöder – och vill få industriföretagen att få upp ögonen för svetsningens mer okända släkting. För Dreisens vd Mia Gyllenhammar går vägen genom inspirationsföreläsningar, som nu uppgår till 15 procent av företagets omsättning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.