Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 20:18

Barometern - 12 jun 19 kl. 18:00

Ingen snabb lösning på nytt äldreboendeEtt förslag om nytt äldreboende i någon av kommunens befintliga lokaler utlovades till socialnämndens junimöte, men av detta blev det intet. Det före detta HVB-hemmet Älvan har utretts men fungerar inte..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
HVB, Älvan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen snabb, lösning, nytt, äldreboende
Expressen - 07 apr 14 kl. 23:53

Mats Gren: "Hoppas på en snabb lösning"

GÖTEBORG. Klockan åtta på tisdagsmorgonen träffar Mats Gren Jönköping Södras styrelse. Då ska Blåvitts blivande sportchef få besked om hur klubben ställer sig till en snabb flytt.

YLE - 11 jul 13 kl. 05:07

Egyptier i Ekenäs tror inte på snabb lösning i konflikten

Spela upp klipp på ArenanMostafa Ghonaim hoppas på en snabb lösning i konflikten i Egypten, men egentligen tror han inte att det är möjligt. Han säger att muslimer och kristna inte kan jobba tillsammans för landet. Ghonaim är numera bosatt i Ekenäs.

NT - 10 mar 14 kl. 21:34

Snabb lösning på förrådsstölder

Ett par inbrott i några uthus norr om Lotorp förra veckan ser ut att få en snabb lösning..

NT - 20 okt 16 kl. 07:30

Ingen snabb lösning för Glan

Det finns ingen snabb lösning för att höja vattennivån i Glan..

DalaDemokraten - 01 nov 17 kl. 06:00

Avtalet om förstahjälpenlarm uppsagt: "Vi jobbar för en snabb lösning"

SOS Alarm har sagt upp avtalet med bland andra Gagnef, Falun och Säter om första-hjälpenlarm. Det kan leda till att räddningstjänsten efter nyår inte får larm som gäller bröstsmärta, andningsbesvär och allergiska besvär. – Det här är en trygghetsfråga och vi jobbar för en snabb lösning, säger Gagnefs kommunalråd Irene Homman (S)..

Dalarnas tidningar - 01 nov 17 kl. 06:00

Avtalet om förstahjälpenlarm uppsagt: "Vi jobbar för en snabb lösning"

SOS Alarm har sagt upp avtalet med bland andra Gagnef, Falun och Säter om första-hjälpenlarm. Det kan leda till att räddningstjänsten efter nyår inte får larm som gäller bröstsmärta, andningsbesvär och allergiska besvär. – Det här är en trygghetsfråga och vi jobbar för en snabb lösning, säger Gagnefs kommunalråd Irene Homman (S)..

Expressen - 17 okt 18 kl. 11:43

Löfven till Bryssel för snabb lösning på migrationsfrågan

Stefan Löfven åker till EU-toppmötet för att bland annat få en snabb lösning på migrationsfrågan och ett gemensamt EU-ansvar för flyktingmottagandet.– Där är det trögast, säger Stefan Löfven.Internt inom de rödgröna partierna är linjen inför EU-toppmötet splittrad..

DN - 08 nov 13 kl. 19:05

Snabb lösning med Iran inte i sikte

USA:s utrikesminister John Kerry grusade förhoppningarna något om en snar lösning på den långdragna konflikten om Irans kärnenergiprogram, när han på fredagen kom till Genève för samtal med sin iranske kollega..

YLE - 21 aug 14 kl. 12:36

SDP hoppas på snabb pensionslösning

Socialdemokraternas partiordförande, finansminister Antti Rinne hoppas att arbetsmarknadsparterna ska kunna enas om pensionssystemets framtid före budgetförhandlingarna nästa vecka. - Jag hoppas att de kan vara klara då, men det är ingen katastrof om det blir till lite senare, sade Rinne på den socialdemokratiska ministergruppens möte i Kuopio på torsdag. Enligt Rinne finns det en möjlighet att regeringens åtgärder kan bli lite mjukare än planerat om en färdig pensionslösning finns till hands vid budgetförhandlingarna.

ÖstersundsPosten - 05 dec 14 kl. 14:18

Snabb lösning på mackinbrott

Torsdagens inbrott på en bensinmack i Hede fick snabbt sin upplösning. Bensinstationen är utrustad med övervakningskameror och när inspelningen från dem kollades igenom så var det ganska enkelt att identifiera tjuven, som är en lokal förmåga i 30-årsåldern..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäller rättssäkerhet..

Barometern - 45 minuter sedan

Melania Trumps pressekreterare får toppjobbet

Barometern - 45 minuter sedan

Zahui: "Kunde inte bry mig mindre"

Amanda Zahui är både mästerskapsdebutant och Sveriges viktigaste spelare. Men den 25-åriga centern tar pressen med ro – och håller inte med..

Barometern - 1 timme sedan

Kalmar: Stoppades med stöldgods – begärs häktade

De tre män som stoppades i en bil med misstänkt stöldgods på söndagen begärs nu häktade..

Barometern - 1 timme sedan

Lämnar L-styret: "Allvarlig delning"

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

Barometern - 1 timme sedan

Breakdance ett steg närmare OS

Barometern - 1 timme sedan

Grafik: Härifrån kommer turisterna i Kalmar län

Antalet utländska turister i länet ökar. Men ingenstans i Sverige spenderar besökarna så lite pengar som här..

Barometern - 1 timme sedan

Massutvisning av jordgubbsplockare

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.