DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 16:33

DI - 12 jun 19 kl. 17:41

Nordic Capital storsäljer aktier i MuntersRiskkapitalbolaget Nordic Capital, genom bolaget Cidron Maximus, vill sälja 25 miljoner aktier i fukthanteringsbolaget Munters genom ett så kallat accelererat bokbyggande som genomförs av Carnegie och Jefferies. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Capital, Munters, Nordic Capital, Cidron Maximus, Carnegie, Jefferies

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capital, storsäljer, aktieri , Munters
Realtid - 21 feb 17 kl. 23:10

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs Holding

Genom en accelererad bookbuilding-process säljer Nordic Capital 17,5 miljoner aktier i Resurs Holding till institutionella investerare..

DI - 21 feb 17 kl. 17:43

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs Bank

Nischbanken Resurs största ägare, riskkapitalbolaget Nordic Capital, har anlitat investmentbanker för att via en så kallad accelererad book-building-process sälja upp till 17,5 miljoner aktier..

Realtid - 15 mar 19 kl. 08:47

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs

Nordic Capital har sålt 15 miljoner aktier i Resurs Holding. Priset i placeringen blev 58 kronor, vilket motsvarande en rabatt med knappt 5 procent..

Realtid - 02 mar 16 kl. 15:42

Nordic Capital storsäljer i Europris

ons, 2016-03-02 15:42Nordic Capital storsäljer i EuroprisRiskkapitalbolaget säljer 20 miljoner aktier i norska kedjan..

Affärsvärlden - 22 feb 17 kl. 07:21

Nordic Capital storsäljer i nischbanken Resurs

Nischbanken Resurs största ägare, riskkapitalbolaget Nordic Capital, har anlitat investmentbanker för att via en så kallad accelererad book-building-process sälja upp till 17,5 miljoner aktier. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 feb 18 kl. 08:19

Nordic Capital storsäljer i Resurs

Nordic Capital har via sitt bolag Cidron sålt 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs i den placing som aviserades när börsen stängde på tisdagen..

DI - 27 apr 16 kl. 18:02

Nordic Capital säljer Thule

Nordic Capital säljer 10,6 miljoner aktier i Thule group genom placering. Det motsvarar cirka 10,5 procent av antalet aktier i bolaget..

Realtid - 10 jun 15 kl. 08:51

Nordic Capital storsäljer i Thule

Riskkapitalbolaget säljer 20 procent av andelen..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 18 kl. 07:20

Nordic Capital säljer logistikbolag

Riskkapitalbolaget Nordic Capital säljer logistikföretaget Unifeeder Group med huvudkontor i danska Århus för 660 miljoner euro, motsvarande cirka 6,8 miljarder kronor. Köpare är DP World. Unifeeder har cirka 400 anställda i 25 länder och Nordic Capital.

Sydsvenskan - 07 aug 18 kl. 07:20

Nordic Capital säljer logistikbolag

Riskkapitalbolaget Nordic Capital säljer logistikföretaget Unifeeder Group med huvudkontor i danska Århus för 660 miljoner euro, motsvarande cirka 6,8 miljarder kronor. Köpare är DP World. Unifeeder har cirka 400 anställda i 25 länder och Nordic Capital.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Gult är flaggans kors

Hur kan man som liberal försvara korset i den svenska flaggan? Det är ju inte särskilt diskret. Stort, fylligt och gult som ängens pors vajar det över stad och land, en övertydlig symbol för Sveriges kristna essens, därtill med besvärande historiska kopplingar till korstågen..

DI - 45 minuter sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar: Risk för bakslag efter kursrallyt

H&M har tagit revansch på börsen, men analytikerna fortsätter att sura och de flesta räknar med att aktien ska ned rejält. På måndagen är det upp till bevis när den krisande klädjätten rapporterar nya säljsiffror. ”Det finns en risk att marknaden är lite för positiv”, säger Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners.

DI - 1 timme sedan

Klart: Skåne sluter upp bakom Sabuni

Skåneliberalerna ställer sig helt och fullt bakom Nyamko Sabuni i valet av ny partiledare. Sabuni lägger därmed till ännu en delseger i kampen mot huvudmotståndaren Erik Ullenhag..

DI - 2 timmar sedan

Gigantiskt strömavbrott – 50 miljoner människor drabbade

Argentina och Uruguay är helt utan el, skriver BBC. Delar av Brasilien och Paraguay är också drabbade..

DI - 3 timmar sedan

Dags att skjuta ut sig: Gör som vd:n – sälj aktien

Saab-aktien har gått upp kraftigt de senaste åren drivet av bättre försäljningsutsikter. Men nu börjar det bli uppenbart att bolaget inte klarar att omvandla försäljningen till kassaflöde. Det är lika bra att göra som vd Håkan Buskhe och sälja aktien..

DI - 3 timmar sedan

Entreprenören: Verkstadsföretag måste samarbeta för att överleva

LINKÖPING Hon löder så det glöder – och vill få industriföretagen att få upp ögonen för svetsningens mer okända släkting. För Dreisens vd Mia Gyllenhammar går vägen genom inspirationsföreläsningar, som nu uppgår till 15 procent av företagets omsättning..

DI - 3 timmar sedan

Tipsen: Så gifter ni er utan att bli skinnade

När du planerar ditt bröllop är det lätt att kostnaderna skenar. Särskilt om du inspireras av kändisbröllop på Instagram..

DI - 4 timmar sedan

Experterna sågar varandras aktietips: ”Det är inte tillräckligt bra”

Åsikterna går isär när Börsrådets gäster synar varandras aktietips. ”Det är inte tillräckligt bra”, säger Gustav von Sivers, Calgus Fonder, om aktietipset från Helen Broman på Lannebo..

DI - 5 timmar sedan

”Det har börjat” – miljardflykt för Hongkongs finanselit

HONGKONG Massiva demonstrationerna fortsatte att skaka Hongkong på söndagen efter att en aktivist dött och förtroendet för regeringen fortsätter sjunka. Bakom pressen står också stadens mäktiga finanselit – som nu börjat föra ut kapital från Hongkong till Singapore..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.