DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 00:51

DI - 12 jun 19 kl. 17:56

Blandat på de nordiska börserna – Oslo föll med oljeprisetDe nordiska börserna utvecklades i olika riktningar under onsdagen. Oslo och Helsingfors handlades nedåt medan Köpenhamnsbörsen lyckades stå emot i det sura börsklimatet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Helsingfors, Köpenhamnsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandatpå de , nordiska, börserna, Oslo, föllmed , oljepriset
DI - 06 jun 18 kl. 17:46

Blandat på de nordiska börserna

De nordiska börserna gick åt olika håll på onsdagen. I Oslo och Helsingfors steg börserna medan Köpenhamn föll..

DI - 30 apr 14 kl. 14:25

Blandat på Nordenbörserna

De nordiska börserna uppvisade ett blandat mönster på Valborgsmässoafton. Rapportsäsongen fortsatte med rapporter som vandrade åt lite olika håll. Dock övervägde den positiva stämningen i Oslo och Köpenhamn medan Stockholm och Helsingfors kläddes i rött..

DI - 14 maj 14 kl. 17:55

Blandat på nordiska börserna

De nordiska börserna gick åt olika håll under onsdagens handel, med uppgångar i Köpenhamn och Oslo. Vinnaren i Köpenhamn var FLSmidth som klättrade efter rapport..

DI - 05 jun 19 kl. 18:06

Blandad utveckling på nordiska börserna

De nordiska börserna utvecklades blandat på onsdagen då Helsingfors backade medan Oslo var marginellt upp. I Köpenhamn hade börsen stängt på grund av helgdag.   .

DI - 12 nov 18 kl. 17:42

Oslo mot strömmen när de nordiska börserna backade

De nordiska börserna sjönk på måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen. I Europa noterades tydliga nedgångar på samtliga av de ledande handelsplatserna. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,3 procent till nivån 908..

DI - 09 jan 19 kl. 17:59

Nordiska börserna: Norwegian backade i Oslo

De nordiska börserna fortsatte att gå starkt under onsdagen. I Oslo fick index stöd av det fortsatt stigande oljepriset. Samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,7 procent till nivån 896.

DI - 06 aug 18 kl. 17:55

Blandat på Nordenbörserna – Pandora vinstvarnar

De nordiska börserna inledde veckan blandat med dragning nedåt. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 0,1 procent till nivån 946 under måndagen. I Köpenhamn sjönk OMXC25-indexet 0,5 procent till 1.

DI - 01 aug 18 kl. 17:41

Blandad kompott på de nordiska börserna

De nordiska börserna handlades blandat under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var oförändrat på nivån 949. I Köpenhamn steg OMXC25-indexet 0,3 procent till 1.

DI - 02 maj 19 kl. 17:54

Nedåt på nordiska börserna efter svag utveckling för olja och industri

De nordiska börserna sjönk på bred front under torsdagen efter att Oslo och Helsingfors hållit helgstängt på onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 0,5 procent till nivån 943..

DI - 23 aug 13 kl. 17:23

Blandat på Nordenbörserna

Fredagen bjöd på en blandad utveckling på de nordiska börserna, med en dragning åt det positiva hållet..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Federala myndigheter undersöker Deutsche Banks hantering av penningtvätt

Federala myndigheter undersöker om Deutsche Bank har uppfyllt regler som syftar till att stoppa penningtvätt och andra typer av brott..

DI - 1 timme sedan

Lars Adaktusson lämnar KD:s partistyrelse

Lars Adaktusson lämnar KD:s partistyrelse och rollen som vice partiledare, uppger han för Expressen..

DI - 2 timmar sedan

Styrelseledamot i Bravida dumpar aktier för 25,5 miljoner

Staffan Påhlsson, som är styrelseledamot i installationsbolaget Bravida sedan våren 2016 och som tidigare har varit Bravidas vd, sålde den 18 juni 300.000 aktier i bolaget. .

DI - 2 timmar sedan

Per Bolund välkomnar Göran Perssons löfte: ”Låter lovande”

Regeringen vill se hårdare tag mot penningtvätt och går nu fram med en rad nya åtgärder för att skärpa regelverket. Samtidigt förväntar sig finansmarknadsminister Per Bolund ett mer aktivt arbete även från bankernas sida..

DI - 2 timmar sedan

Fed-besked lyfte Wall Street över nollstrecket

Beskedet att den amerikanska centralbanken, Fed, lämnar styrräntan oförändrad fick New York-börserna att klättra över nollstrecket och stänga på plus. Breda S&P 500 avslutar upp 0,3 procent, medan tekniktunga Nasdaqs kompositindex avancerade 0,5 procent under onsdagens handelssession..

DI - 3 timmar sedan

Vårt konfliktintresse sprider falska nyheter snabbare

Man kan lätt tro att Facebooks och Twitters produkter är plattformar som låter oss dela bilder och artiklar. Men deras produkt är din och min uppmärksamhet som de fångar in med bilder och artiklar och sedan säljer till annonsörer.  .

DI - 3 timmar sedan

Ryktet om Silicon Valleys död överdriven – här är ödesfrågorna

Sommaren 2017 landade Di:s utsände i Palo Alto. Två år senare har Silicon Valley genomgått sin kanske mest dramatiska period någonsin. Här listar Andreas Cervenka tio personliga spaningar från tiden i världsekonomins nya maktcentrum..

DI - 3 timmar sedan

Di:s Silicon Valley-korrespondent: ”Stubintråd som väntar på en gnista”

7 frågor till Andreas Cervenka, Di:s utsända i Silicon Valley som nu återvänder till Stockholm..

DI - 3 timmar sedan

Italiens styrande koalition föreslår reform för centralbanken

Den regerande italienska koalitionen har arbetat fram ett utkast till ett lagförslag som ska ge regeringen och parlamentet rätten att utse centralbankens fem ledamöter..

DI - 3 timmar sedan

Signal om att Fed är beredd att möta marknaden

Efter Federal Reserves beslut att lämna styrräntan oförändrad på onsdagen ökar sannolikheten för en räntesänkning i juli ytterligare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.