DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 16:33

DI - 12 jun 19 kl. 17:58

Svag utveckling på Europas börser – fordonsjättarna föllEuropabörserna utvecklades genomgående i svag riktning under onsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ner 0,3 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europas, Stoxx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, utveckling, Europas, börser, fordonsjättarna, föll
E24 - 24 aug 15 kl. 17:55

Blytung nedgång på Europas börser

Förra veckans säljtryck på Europas börser levde kvar och intensifierades under måndagens handel, där skräcken för en inbromsning i den kinesiska ekonomin alltjämt pressade..

DI - 19 feb 19 kl. 14:39

Banker och gruvor faller på Europas börser efter dystra rapporter

Banker var för dagen sämsta sektor på Europas börser, framgår av branschindex från Stoxx 600, 1,3 procent ned vid 14-tiden. Tätt därefter fanns gruvnäringen, för dagen ner i snitt 1,1 procent..

BT - 10 okt 14 kl. 17:53

Dystert på Europas börser

Stockholmsbörsen fortsatte att falla också på fredagen. OMXS-index backade 1,5 procent och har den här veckan rasat mer än 6 procent. Fredagen blev femte dagen i rad med fallande kurser.

Dagens PS - 07 nov 18 kl. 11:11

Europas börser gillar USA-resultaten

Både Stockholmsbörsen och Europas ledande börser stiger på det förväntade mellanårs-valresultatet. Som Dagens PS berättade i morse tycks Republikanerna förlora slaget om representanthuset till Demokraterna. Samtidigt pekar det mesta mot att Republikanerna med president Donald Trump i spetsen stärker greppet om senaten.

Dagens PS - 07 nov 18 kl. 11:11

Europas börser gillar USA-resultat

Både Stockholmsbörsen och Europas ledande börser stiger på det förväntade mellanårs-valresultatet. Som Dagens PS berättade i morse tycks Republikanerna förlora slaget om representanthuset till Demokraterna. Samtidigt pekar det mesta mot att Republikanerna med president Donald Trump i spetsen stärker greppet om senaten.

Affärsvärlden - 02 maj 16 kl. 11:48

Blandad utveckling på Europas börser

Europabörserna visar upp en blandad utveckling med uppgångar i Frankfurt och Paris och nedgångar i Milano. Europeiska Stoxx 50-index var oförändrat och Storbritannien håller helgstängt..

Affärsvärlden - 23 aug 16 kl. 11:36

Uppåt på Europas börser

Europabörserna uppvisade överlag stärkta storbolagsindex strax före lunchtid på tisdagen. Samtliga sektorindex inom paneuropeiska Stoxx 600 återfanns på plus, med starkast utveckling för gruvrelaterade råvaror och svagast utveckling för fortsatt prishämmade olja/gas..

Affärsvärlden - 27 sep 16 kl. 12:14

Bank och olja tynger Europas börser

Europabörserna pressas tillbaka något i den inledande handeln på tisdagen. Frankfurtbörsen sticker ut med en klart sämre utveckling än på övriga ledande Europabörser efter fortsatt svaghet bland tyska banker. Ett lägre oljepris sätter press på sentimentet..

DI - 07 dec 18 kl. 05:21

Asienbörser: Svag utveckling på börserna

Federal Reserves signaler om mindre räntehöjningar i USA ger även börser i Asien en positiv knuff. Men de har ändå svårt att lyfta över nollstrecket..

Affärsvärlden - 28 jan 16 kl. 11:19

Nedåt på Europas börser

De ledande Europabörserna handlades med en dragning nedåt på torsdagsförmiddagen. Olja och råvaror var bästa sektorer medan hälsovård, tyngt av den svag rapport från Roche, och telekom var de sämsta..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar: Risk för bakslag efter kursrallyt

H&M har tagit revansch på börsen, men analytikerna fortsätter att sura och de flesta räknar med att aktien ska ned rejält. På måndagen är det upp till bevis när den krisande klädjätten rapporterar nya säljsiffror. ”Det finns en risk att marknaden är lite för positiv”, säger Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners.

DI - 1 timme sedan

Klart: Skåne sluter upp bakom Sabuni

Skåneliberalerna ställer sig helt och fullt bakom Nyamko Sabuni i valet av ny partiledare. Sabuni lägger därmed till ännu en delseger i kampen mot huvudmotståndaren Erik Ullenhag..

DI - 2 timmar sedan

Gigantiskt strömavbrott – 50 miljoner människor drabbade

Argentina och Uruguay är helt utan el, skriver BBC. Delar av Brasilien och Paraguay är också drabbade..

DI - 3 timmar sedan

Dags att skjuta ut sig: Gör som vd:n – sälj aktien

Saab-aktien har gått upp kraftigt de senaste åren drivet av bättre försäljningsutsikter. Men nu börjar det bli uppenbart att bolaget inte klarar att omvandla försäljningen till kassaflöde. Det är lika bra att göra som vd Håkan Buskhe och sälja aktien..

DI - 3 timmar sedan

Entreprenören: Verkstadsföretag måste samarbeta för att överleva

LINKÖPING Hon löder så det glöder – och vill få industriföretagen att få upp ögonen för svetsningens mer okända släkting. För Dreisens vd Mia Gyllenhammar går vägen genom inspirationsföreläsningar, som nu uppgår till 15 procent av företagets omsättning..

DI - 3 timmar sedan

Tipsen: Så gifter ni er utan att bli skinnade

När du planerar ditt bröllop är det lätt att kostnaderna skenar. Särskilt om du inspireras av kändisbröllop på Instagram..

DI - 4 timmar sedan

Experterna sågar varandras aktietips: ”Det är inte tillräckligt bra”

Åsikterna går isär när Börsrådets gäster synar varandras aktietips. ”Det är inte tillräckligt bra”, säger Gustav von Sivers, Calgus Fonder, om aktietipset från Helen Broman på Lannebo..

DI - 5 timmar sedan

”Det har börjat” – miljardflykt för Hongkongs finanselit

HONGKONG Massiva demonstrationerna fortsatte att skaka Hongkong på söndagen efter att en aktivist dött och förtroendet för regeringen fortsätter sjunka. Bakom pressen står också stadens mäktiga finanselit – som nu börjat föra ut kapital från Hongkong till Singapore..

DI - 6 timmar sedan

Lista: 15 aktier där alla säger köp – uppsida på 132 procent

Att köprekommenderas av samtliga analytiker är få bolag förunnat – I nuläget handlar det om blott 15 av de bolag på Stockholmsbörsen och First North som bevakas av minst tre analytiker. Di går igenom aktierna som alla experter älskar – varav en väntas lyfta med 132 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.