Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 21:29

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 18:00

Extrema värderingarBolag vars värdering hamnat långt under historiska genomsnittsnivåer är högintressanta analysobjekt..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extrema, värderingar
Nerikes Allehanda - 24 aug 16 kl. 16:35

Populisterna kastar sten i glashus när de talar om värderingar

Som ett sätt att bekämpa terrorismen ”på hemmaplan” föreslår Donald Trump ett test för muslimer som vill resa in i USA. ”Vi ska bara tillåta personer in i landet som delar våra värderingar och respekten för vårt folk” sade han under ett tal i Ohio i mitten av augusti.Exakt hur testet ska gå till och administreras framgick inte riktigt.

DalaDemokraten - 13 apr 15 kl. 13:01

Veganer är inte de som är extrema

Våra värderingar påstås ibland vara extrema. Men det är inte sant. De är tydliga och logiska vilket även små barn kan förstå..

DalaDemokraten - 14 apr 15 kl. 15:41

Veganer är inte de som är extrema

Våra värderingar påstås ibland vara extrema. Men det är inte sant. De är tydliga och logiska vilket även små barn kan förstå..

Västerbottens Folkblad - 15 apr 15 kl. 23:00

Veganer är inte de som är extrema

Våra värderingar påstås ibland vara extrema. Men det är inte sant. De är tydliga och logiska vilket även små barn kan förstå.

Dagen - 14 aug 18 kl. 12:01

KD: Våra värderingar behövs i migrationsdebatten

Kristdemokraternas värderingar behövs i migrationspolitiken. Vi diskuterar de svåra problemen utan att riskera att hamna i extrema lösningar, skriver Jonas Segersam (KD)..

Dagen - 14 aug 18 kl. 12:01

KD: Våra värderingar behövs i migrationsdebatten

Kristdemokraternas värderingar behövs i migrationspolitiken. Vi diskuterar de svåra problemen utan att riskera att hamna i extrema lösningar, skriver Jonas Segersam (KD)..

Världen Idag - 12 mar 14 kl. 00:01

Kristna värderingar grund för fred

Ukrainakrisen har lyft fram försvarspolitiken igen. Vi har levt i en mycket lugn tillvaro i norra Europa under de senaste 20 åren. Många har trott att alla militära hotbilder har försvunnit.

UNT - 15 aug 16 kl. 22:33

Trump: Rätt värderingar visumkrav

En lista över länder vars medborgare ska nekas visum till USA samt att förhindra den extrema jihadiströrelsen Islamiska staten (IS) från att använda sociala medier..

Nerikes Allehanda - 25 aug 16 kl. 04:31

Populisterna kastar sten i glashus

Som ett sätt att bekämpa terrorismen ”på hemmaplan” föreslår Donald Trump ett test för muslimer som vill resa in i USA. ”Vi ska bara tillåta personer in i landet som delar våra värderingar och respekten för vårt folk” sade han under ett tal i Ohio i mitten av augusti. Exakt hur testet ska gå till och administreras framgick inte riktigt.

Cornucopia - 25 jun 14 kl. 10:41

Miljörörelsens värsta fiende: Miljörörelsen själv

Miljörörelsens värsta fiende verkar vara miljörörelsen själv, där man under initialt goda och sunda värderingar allt mer verkar attrahera vetenskapsfientliga konspirationsnötter, milt uttryckt. Det har blivit allt viktigare att vara mot allt än att faktiskt ha belägg för något, och moderata sunda värderingar kan leda till direkt motarbetning eller uteslutning.

Låt mig först göra en spaning, dvs minst tre exempel.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.