Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 17:27

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 18:00

”Det finns stora övervärden”
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det finns stora övervärden
Affärsvärlden - 14 feb 18 kl. 18:00

Ratade övervärden

Efter en olyckligt tajmad vinstvarning är pessimismen kring Ratos den värsta på över ett årtionde. Men det är fortsatt köpläge för den med tålamod..

YLE - 01 mar 13 kl. 08:11

Sverige överväger att avslöja blodvärden

Det svenska skidförbundet är upprört över anklagelserna som också riktades mot svenska skidåkare i SVT:s program Uppdrag Granskning. Enligt SVT överväger svenska skidförbundet att offentliggöra resultat från blodtester för att bevisa att de svenska skidåkarna inte använt förbjudna preparat. ?

YLE - 12 mar 13 kl. 05:25

Idrottare tycker att Karleby ska riva idrottsgården

Riv hela kåken. Det tycker friidrottare i Karleby om stadens idrottsgård. Tränare Håkan Prest anser att huset är i så uselt skick att det stör träningen rejält och löparna drar på sig onödiga skador.

Alliansfritt Sverige - 26 mar 14 kl. 16:12

Lars Ohly hyllar vinster i välfärden och överväger bondeuppror i Centern

Avsnitt 9 - Lars Ohly hyllar vinster i välfärden och överväger bondeuppror i Centern
Avsnitt 9 - Lars Ohly hyllar vinster i välfärden och överväger bondeuppror i Centern Andra säsongen av Alliansfritts podcast är här! Vår första gäst vid mikrofonen är ingen mindre än den tidigare V-ledaren Lars Ohly..

YLE - 09 nov 16 kl. 04:45

Skärgårdsdelegationen: Skärgården måste garanteras postservice

I den åboländska skärgården vill Posten dela ut brev bara en gång i veckan. Enligt Skärgårdsdelegationens ordförande Hanna Kosonen (C) skulle det vara en märkbar försämring av postservicen i skärgården. - I huvuddrag är förslaget till ny postlag bra, men jag motsätter mig att allt fler hushåll räknas till svårtillgänglig glesbygd, som skulle få postutdelning en gång i veckan.

Skånskan - 27 jun 18 kl. 09:00

Nytt liv på gården där man vägrar ge upp

På landet Familjen Svensson övervägde att avveckla sin mjölkproduktion. Men kärleken till djuren och jobbet fick dem att välja att fortsätta. Det är ett beslut som de inte ångrar i dag.

DI - 23 apr 18 kl. 17:46

Industrivärden överväger fortsatta storförsäljningar i SSAB

Industrivärden överväger att avyttra hela innehavet av B-aktier i SSAB. Bolaget överväger även att sälja uppemot 19 miljoner A-aktier. Det framgår av ett pressmeddelande..

Skånskan - 23 feb 19 kl. 19:00

Det demonstrerades mot övervåldet

Malmö Vid 17-tiden i lördags samlades ett hundratal människor på Möllevångstorget för att protestera mot polisens och ordningsvakternas övervåld.Under lördagen hölls ett flertal manifestationer runtom i landet med anledning av att en afrosvensk kvinna misshandlades av ordningsvakter i tunnelbanan i Stockholm och på grund av andra händelser av rasprofilering och övervåld från polis och ordningsvakter den senaste tiden. Afrosvenskarnas forum för rättvisa var initiativtagarna till demonstrationen som hölls på Möllevångstorget i lördags.

Skånskan - 24 feb 19 kl. 13:29

Det demonstrerades mot övervåldet

Malmö Vid 17-tiden i lördags samlades ett hundratal människor på Möllevångstorget för att protestera mot polisens och ordningsvakternas övervåld.Under lördagen hölls ett flertal manifestationer runtom i landet med anledning av att en afrosvensk kvinna misshandlades av ordningsvakter i tunnelbanan i Stockholm och på grund av andra händelser av rasprofilering och övervåld från polis och ordningsvakter den senaste tiden. Afrosvenskarnas forum för rättvisa var initiativtagarna till demonstrationen som hölls på Möllevångstorget i lördags.

Skånskan - 26 jun 16 kl. 10:00

Anrika Skånegården går inte att hyra ut

BUNKEFLOSTRAND Anrika Skånegården står tom ännu en sommar.
Nu överväger man på stadsfastigheter att lämna tillbaka byggnaden till fastighetskontoret eftersom det verkar vara mer eller mindre omöjligt att hyra ut gården.– Nej, vi har inte hittat någon hyresgäst som kan betala den hyra vi vill ha.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.