Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 03:32

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 18:00

Ett alltför osäkert kortKonjunkturrisk samt osäkerhet inom e-cigaretter får Affärsvärlden att avstå Nolato-aktien på ett års sikt..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Affärsvärlden, Nolato

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett alltför, osäkert, kort
UNT - 09 jan 18 kl. 15:35

Alltför osäkert hos RMV

Justitieminister Morgan Johansson (S) litar på Rättsmedicinalverket..

YLE - 18 sep 17 kl. 05:25

För bråttom för billigt - fuktsäkert byggande kräver nytänk ute i kommunerna

Vi kan bygga fuktsäkert idag men alltför ofta styrs kommunala byggprojekt istället av tid och pengar. Vid Yrkeshögskolan Novia jobbar man sedan flera år hårt för att föra ut den insikten på fältet. Malax kommun har lyssnat.

YLE - 18 sep 17 kl. 05:25

Malax satsar på fuktsäkert byggande

Vi kan bygga fuktsäkert idag men alltför ofta styrs kommunala byggprojekt istället av tid och pengar. Vid Yrkeshögskolan Novia jobbar man sedan flera år hårt för att föra ut den insikten på fältet. Malax kommun har lyssnat.

Sydsvenskan - 04 okt 14 kl. 05:30

Smärtsam träffsäkerhet i Anita Desais I säkert förvar

Han har det inte lätt, Deven Sharma, huvudpersonen i Anita Desais alltför okända moderna klassiker ”I säkert förvar” från 1984 som Bakhåll nu ger ut i nyöversättning. Inte nog med att han måste försörja sig (och sin familj) som lärare i hindi – ett uppenbart nederlag för en misslyckad poet och försvarare av det indiska minoritetsspråket urdus litterära överlägsenhet. När möjligheten infinner sig att släppa in poesin i sitt liv igen och samtidigt göra något värdefullt för sitt utrotningshotade favoritspråk, finner han sig dessutom snart barskrapad, desillusionerad och nära att mista allt han tidigare tagit för givet.

Skånskan - 14 jul 16 kl. 06:00

Experter: Oklarheter och alltför tvärsäker information

ESLÖV Det informationsblad om problemspacklet som Ebo delade ut till hyresgästerna i området innehåller både oklarheter och alltför tvärsäkra påståenden.
En av landets främsta experter på området vänder sig mot formuleringar som handlar om vilken hälsopåverkan flytspacklet kan ha.I nästan en månads tid höll Ebo tyst om att man påträffat det kaseinhaltiga flytspacklet i Monica Ottossons lägenhet.

YLE - 06 sep 17 kl. 04:28

Psykiatridirektören lämnar Åbo kort efter tillträdandet – försäkrar att fusionsarbetet inte ska påverkas

Språkfrågan har inte utretts speciellt, men är viktig då den nya psykiatriska enheten formas. Polikliniken för vuxenpsykiatri i Pargas går mot nedläggning, men inget datum är spikat konstaterar Jesper Ekelund som snart lämnar sin färska post i Åbo för att återvända till sin tidigare arbetsgivare. Sedan förra veckan har Jesper Ekelund varit direktör för psykiatrin vid Egentliga Finlandssjukvårdsdistrikt.

YLE - 06 sep 17 kl. 04:28

Psykiatridirektören lämnar Åbo kort efter att han börjat – försäkrar att fusionsarbetet inte ska påverkas

Språkfrågan har inte utretts speciellt, men är viktig då den nya psykiatriska enheten formas. Polikliniken för vuxenpsykiatri i Pargas går mot nedläggning, men inget datum är spikat konstaterar Jesper Ekelund som snart lämnar sin färska post i Åbo för att återvända till sin tidigare arbetsgivare. Flyttar till Vasa i höst Sedan förra veckan har Jesper Ekelund varit direktör för psykiatrin vid Egentliga Finlandssjukvårdsdistrikt.

Sydsvenskan - 04 okt 13 kl. 06:30

Pricksäkert utan plattan i mattan

Formel 1 blev en storindustri på 1970-talet, då tävlingsarrangörerna, förarstallen och sponsorerna använde sig av färgstarka namn som James Hunt och Niki Lauda för att glamourisera sporten som modern riddartornering på liv och död. Reklamfilmer och veckotidningar mytologiserade förarna som industrialismens sexsymboler: hypermaskulina halvgudar med bensin i blodet och fullt tryck i alla cylindrarna. Förgäves spanar jag efter den svenske stjärnan Ronnie Peterson i ?

YLE - 12 jun 14 kl. 11:50

Turismen ökar sakta men säkert

År 2009 var ett väldigt dåligt år för turismen i landet också i Jakobstadsregionen. Under de senaste åren har näringen småningom tagit sig upp ur vågdalen.
Tors 12.

BT - 02 dec 14 kl. 07:32

Osäkert läge i riksdagen inför budgetomröstning

Avgörandets stund är snart inne när det gäller budgetförslaget.
I dag ska vågmästarna Sverigedemokraterna ge besked. Det parlamentariska läget gör att budgetomröstningen i riksdagen ?

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - Igår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - Igår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.