Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 June, 16:01

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 18:00

”Alligator är undervärderat”Han har bidragit till att ta svensk cancerforskning till nya nivåer sedan 1980-talet. På vägen har han grundat fyra börsnoterade bolag som har ett sammanlagt börsvärde på 6,5 miljarder kronor. Carl Borrebaeck är professor i immunteknologi vid Lunds universitet och han planerar inte att luta sig tillbaka..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Borrebaeck, Lunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alligatorär , undervärderat
DI - 04 nov 13 kl. 15:19

Nordea: Astra Zeneca är undervärderat

Marknaden har underskattat Astra Zenecas forskningsportfölj och bolaget är undervärderat, anser Nordea som råder sina kunder att köpa aktien..

Affärsvärlden - 10 mar 14 kl. 15:53

Lindabs storägare: Bolaget är undervärderat

Byggmaterialbolaget Lindabs storägare Creades ser Lindab som fortsatt undervärderat på börsen..

DI - 10 mar 14 kl. 16:09

Stefan Charette: "Lindab är undervärderat"

Byggmaterialbolaget Lindabs storägare Creades ser Lindab som fortsatt undervärderat på börsen. Bland faktorer som talar för att innehavet har mer att ge värderingsmässigt finns så väl Lindab-ledningens aktiviteter på en rad områden som bolagets möjligheter att dra nytta av dess positionering mot den generella återhämtning för europeisk byggkonjunktur som nu kan skönjas..

Affärsvärlden - 26 sep 14 kl. 08:50

Lukas Lundin: Black Pearl är undervärderat

Black Pearl Resources storägare Lukas Lundin anser att oljebolaget är undervärderat, skriver Di.se på fredagen..

SvD - 29 jan 15 kl. 10:15

Apple ”fortfarande undervärderat” – aktien värd 203 dollar

Uppgången på över 300 procent de senaste fem åren är inte tillräcklig - Apple är fortfarande undervärderat. Det tycker åtminstone den kände storinvesteraren Carl Icahn..

SvD - 29 jan 15 kl. 10:15

Apple ”undervärderat” – trots uppgång på 300 procent

Uppgången på över 300 procent de senaste fem åren är inte tillräcklig – Apple är fortfarande undervärderat. Det tycker åtminstone den kände storinvesteraren Carl Icahn..

Affärsvärlden - 29 apr 15 kl. 08:41

Carl Icahn: Apple är undervärderat

Världens största teknikbolag är "missförstått" och fortfarande undervärderat. Det menar miljardären och aktivistinvesteraren Carl Icahn som under gårdagen twittrade efter att Apple tappat på börsen i spåren av delårsrapporten..

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 10:15

Barrons: Berkshire Hathaway är undervärderat

Den amerikanska affärstidningen Barrons anser att konglomeratet Berkshire Hathaway, som kontrolleras av den världsberömde investeraren och miljardären Warren Buffett, är undervärderat. Det framgår av en artikel daterad den 1 mars..

DI - 02 nov 16 kl. 13:19

S&P: Pundet undervärderat med 15 procent

Kreditvärderingsinstitutet Standard and Poors, S&P, anser att det brittiska pundet är undervärderat med hela 15 procent, skriver Financial Times..

DI - 02 dec 16 kl. 13:36

Deutsche Bank: Square är undervärderat köp aktien

Betaltjänstbolaget Square, som leds av Twitter-chefen Jack Dorsey, är undervärderat. Det menar storbanken Deutsche Bank som höjer aktien från behåll till köp, enligt The Fly..

DI - 27 sep 17 kl. 10:54

Carnegie: Skanska är undervärderat

Konsensus undervärderar det vinstbidrag som Skanskas utvecklingsdelar står för. Byggkoncernens svaga byggmarginaler är inprisade.   Det skriver Carnegie i den analys där rekommendationen höjs till köp (behåll) med 220 kronor som ny riktkurs (185)..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Duvaktig Federal Reserve väntas lyfta USA-börserna

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Så ska SAS överleva på sikt

SAS strategichef Göran Jansson arbetar nu intensivt med olika strategiska lösningar för att bolaget ska överleva..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Affärsvärlden bäst igen

Affärsvärlden får nu ytterligare en utmärkelse som årets bästa affärsmagasin..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Pareto: Marknaden är för negativ - köp verkstadsbolaget

SKF:s organiska tillväxt väntas vända till negativ i det andra kvartalet. Men prisökningar och effektiviseringar kan kompensera för det och kursfallet efter rapporten för det första kvartalet 2019 är inte rättvis. Det anser Pareto i en analys..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Bank of England låter räntan ligga

Den brittiska centralbanken lämnade basräntan oförändrad på 0,75 procent efter det penningpolitiska mötet på torsdagen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Handelsoptimism och Fed-besked lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades fortsatt uppåt strax efter lunchtid på torsdagen, efter onsdagskvällens signaler från amerikanska Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Norska kronan stärks efter räntebeskedet

Norska kronan stärktes efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta och samtidigt flaggat för fler räntehöjningar. Även den svenska kronan stärktes på torsdagen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Federal Reserve: Räntesänkningar kommer senare i år

Räntan i USA lämnas oförändrad, beslutade centralbanken Federal Reserve vid sitt möte på onsdagen. Men banken varslade samtidigt om att räntesänkningar på uppemot en halv procentenhet kan bli aktuella under innevarande år..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Begränsad tillväxtpotential i informationsbolaget

ANALYS Informationsbolaget rider på digitaliseringsvågen i juridikbranschen. Men risken är att flod snart övergår i ebb..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Regeringen stoppar inte statens spelaktier

Flera fondjättar säger nej till investeringar i spelbolag av etiska skäl. Men regeringen lägger sig inte i hur statens pensionsfonder agerar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.