Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 June, 23:27

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 18:00

Nikotinbolag som övertygarFramgångarna med det tobaksfria snuset Zyn har ökat intresset för Swedish Match-aktien de senaste åren. Värderingen är dock fortsatt attraktiv för långsiktiga placerare..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Zyn, Swedish Match

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nikotinbolagsom , övertygar
Eurosport - 31 maj 12 kl. 17:34

Tennis - Franska Öppna  - TV: Wozniacki övertygar - tryckte till Gajdosova

Caroline Wozniacki flyger under radarn men övertygar tidigt i turneringen. 6-2, 6-3 blev slutresultatet mot Jarmila Gajdosova..

NT - 25 sep 13 kl. 21:54

Sävehof övertygar

Mästarlaget Sävehof övertygar i inledningen av damernas elitseriehandboll. I en repris på SM-finalen vann Göteborgslaget hemma över Lugi med klara 33-27 på onsdagen..

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 21:57

Sävehof övertygar

Mästarlaget Sävehof övertygar i inledningen av damernas elitseriehandboll. I en repris på SM-finalen vann Göteborgslaget hemma över Lugi med klara 33?27 på onsdagen.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 21:54

Sävehof övertygar


Mästarlaget Sävehof övertygar i inledningen av damernas elitseriehandboll. I en repris på SM-finalen vann Göteborgslaget hemma över Lugi med klara 33-27 på onsdagen."Jag tycker att vi ligger långt fram för att vara så här tidigt på säsongen.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 13 kl. 21:54

Sävehof övertygar


Mästarlaget Sävehof övertygar i inledningen av damernas elitseriehandboll. I en repris på SM-finalen vann Göteborgslaget hemma över Lugi med klara 33-27 på onsdagen."Jag tycker att vi ligger långt fram för att vara så här tidigt på säsongen.

DN - 25 sep 13 kl. 22:38

Sävehof övertygar

Mästarlaget Sävehof övertygar i inledningen av damernas elitseriehandboll. I en repris på SM-finalen vann Göteborgslaget hemma över Lugi med klara 33?27 på onsdagen..

BT - 18 okt 13 kl. 08:04

Wennstam övertygar inte

I nya romanen Stenhjärtat fortsätter Katarina Wennstam sin litterära kamp att föra de svagas talan. I de tidigare romanprojekten har hon bland annat avhandlat sexuellt våld i relationer och homofobi inom idrottsvärlden. I Stenhjärtat är det det lilla barnet som far illa.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 14 kl. 10:59

[PLUS] Dahlgren övertygar allt mer down under

Han nådde inte topp-20 i V8 Supervars-premiären i Adelaide. Men Skellefteåsonen Robert Dahlgren övertygar down under. - Det går bättre i tidskvalificeringen än på träning, säger Dahlgren efter torsdagens kval på hemmaplan i Melbourne..

SmålandsPosten - 13 maj 14 kl. 08:34

Lahiri övertygar inte

Engelskspråkiga författare av indisk härkomst bär på en rik berättartradition i den moderna världslitteraturen. Namn som V. S.

SvD - 14 nov 14 kl. 17:39

Bottenspår övertygar expert

Jerker Widén, docent i krigsvetenskap, tycker att de bevisexempel på ubåtsaktivitet som Försvarsmakten visade upp på dagens presskonferens övertygar..

Sydsvenskan - 18 aug 15 kl. 23:30

Klipp och klistra som övertygar

När Elliphant inleder ”Down On Life” tystnar hennes dj. A cappella framträder något annat än de zumbainstruktioner Elliphantkonserter annars täcks av. Alla hennes låtars tydliga låtbyggen, smarta stick och tätt vävda spindelnät av melodier.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Handeln i Global Gaming återupptas

Handeln i Global Gamings aktie på Nasdaq First North kommer att återupptas klockan 14.00 på måndagseftermiddagen efter en auktion som inleds klockan 13.50..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Global Gaming rasar efter indragen licens

Aktien i Global Gaming föll brant när handel återupptogs på måndagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Wall Street riktar blickarna mot Federal Reserve

Terminerna för de ledande USA-börserna visade små rörelser inför måndagens öppning..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Danske: Då sänker Fed räntan

Danske Bank tror att den amerikanska centralbanken Federal Reserve sänker räntan tre gånger under året, skriver sparekonomen Maria Landeborn i sitt veckobrev..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Kindred om Global Gaming: Bra att Spelinspektionen agerar tydligt

Spelinspektionens pågående granskning av bettingbolagen som på måndagen resulterade i indragen licens med omedelbar verkan för Global Gaming, oroar inte sektorkollegan Kindred - tvärtom..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

H&M sänke på börsen

Stockholmsbörsen har inlett den nya veckan oregelbundet efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas. Banker placerade sig i toppen av storbolagsindexet medan H&M agerade sänke..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Pimco: Riksbanken är för optimistisk

Riksbanken har indikerat att den vill höja med omkring 50 punkter under kommande 18 månaderna, men det är för optimistiskt. Det säger Peder Beck-Friis, förvaltare på Pimco..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Global Gaming handelsstoppas efter licensförlust

Handeln med aktien i Global Gaming på First North har stoppats inför marknadernas öppning på måndagen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Global Gaming: Spelinspektionen saknar stöd i spellagen - överklagar

Global Gaming kommer överklaga Spelinspektionens beslut att dra i dotterbolaget Safe Ents licens för onlinespel och vadhållning i Sverige..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Pfizer köper bioteknikbolag för över 100 miljarder

Läkemedelsbolaget Pfizer förvärvar bioteknikbolaget Array Biopharma, som utvecklar molekyler inom cancer och sällsynta sjukdomar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.