Sydöstran > Nyheter

Monday, 17 June, 03:00

Sydöstran - 12 jun 19 kl. 18:00

Personalbrist hotar äldreomsorgen i sommarFörra året saknade äldreomsorgen i Olofström 15 sommarvikarier och enligt äldreomsorgschefen Ingela Colleen, kan det bli en liknande situation även i år. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Olofström, Ingela Colleen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personalbrist, hotar, äldreomsorgeni , sommar
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor personalbrist hotar inom äldrevården

Det kommer att fattas 65 000 personer inom äldreomsorgen om 20 år. 1 000 av dem i Jämtlands län. Samtidigt söker allt färre till vård- och omsorgsutbildningar..

SN - 30 sep 14 kl. 18:16

Akut personalbrist hotar

Nyköpings kommun riskerar en akut personalbrist inom förskolan, vården och omsorgen. Men politikerna har inte tillräckligt bra struktur på hur personalbristen ska hanteras..

SN - 20 feb 15 kl. 23:48

Personalbrist hotar härbärget

Röda villan har fungerat som härbärge för EU-migranter i knappt en vecka men redan nu hotas verksamheten på grund av personalbrist. Men problemen ska lösas, enligt ledningen för den ideella verksamheten..

SR - 06 maj 16 kl. 06:00

Vattenbrist hotar i sommar

Vattenbrist och i värsta fall vattenransoneringar hotar på flera håll i Sverige i sommar. Öland och Gotland och de sydöstra kustområdena ligger extra illa till..

BT - 20 jun 12 kl. 17:22

Mygginvasion hotar i sommar

Ljumma sommarkvällar vid grillen och en skön stund i hängmattan. Då attackerar de luftburna blodsugarna. Ett av sommarens mest avskydda plågoris ?

BT - 04 apr 11 kl. 15:44

Bensinpristopp hotar i sommar

Bensinpriset höjs igen, till rekordhöga 14:38 kronor litern. Men ännu högre priser hotar till sommaren. De ledande bensinbolagen höjer priset på 95-oktanig bensin med 10 öre till 14:38 kronor litern på bemannade stationer.

SVT - 26 mar 12 kl. 20:32

Sköterskebrist hotar i sommar

Studentupproret bland sjuksköterskor fortsätter att sprida sig runt om i Sverige. Allt fler vägrar nu jobba för mindre än 24 000 kronor i sommar. Något som kan leda till att landstingen får det ännu tuffare att rekrytera personal..

SvD - 20 jun 16 kl. 15:25

Swish-kaos hotar i sommar: "Tråkigt för kunderna"

Betalföretaget Swish har stött på stora problem och tvingas nu bygga om hela sin e-handelstjänst, vilket innebär att tjänsten kommer att ligga nere hela sommaren. Samtidigt medför nya regler hos Apple att det kan bli omöjligt att använda Swish i en Iphone. Men den som har tänkt plocka jordgubbar i sommar och betala med Swish kan vara fortsatt lugn..

LV - 13 apr 17 kl. 17:51

Bevattningsförbud hotar i sommar – införs förebyggande för att inte hamna i krisläge

Att talar för att det blir ett bevattningsförbud i sommar. ÖSK vill i förebyggande syfte införa bevattningsförbud redan från första maj. Det formella beslutet kommer att tas av ÖSKs förbundsdirektion i nästa vecka..

Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 08:35

Personalbrist lamslår Skånes ortopedi

Personalbrist hotar verksamheten på Skånes ortopedavdelningar, rapporterar Sydsvenska Dagbladet. På Skånes universitetssjukhus saknas 27 sängplatser då en av vårdavdelningarna hålls stängd på grund av personalbrist och i Ystad har samtliga ortopedsjuksk.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bahrain skapar dykplats med jumbojet

Ö-staten Bahrain vill locka dykturister till Persiska viken med vad som beskrivs som världens största undervattenspark. Kronan i verket är en Boeing 747 som ska sänkas till botten..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Explosion i Flemingsberg

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ström tillbaka efter jätteavbrott

Sydöstran - 1 timme sedan

Misstänkt drograttfull krockade med bil och smet

En man i 30-årsåldern misstänks för flera brott efter en serie händelser som slutade med avåkning i Olofström på natten till måndagen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Lufthansa bromsar in

Sydöstran - 1 timme sedan

Galiciska separatistledare gripna

Sydöstran - 3 timmar sedan

Qatar tog historisk poäng i Copa América

Sydöstran - 3 timmar sedan

Ingen kameraövervakning på Skateboardparken

I nuläget blir det ingen kameraövervakning av Skateboardparken. Anledningen till Datainspektionen kan säga nej är att många minderåriga vistas i området, men också att det är få polisanmälningar i området..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Italien fick pangstart på hemma-EM

Sydöstran - 3 timmar sedan

Boris och brexit huvudämnen i Torydebatt

Brexit var den stora frågan när fem hoppfulla kandidater till posten som ledare för Konservativa partiet möttes i en tv-debatt. Favoriten Boris Johnson var inte på plats men stal ändå mycket av utrymmet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.