SVT > Inrikes

Tuesday, 25 June, 14:00

SVT - 12 jun 19 kl. 14:30

Två av imamerna som tagits i förvar ska utvisasMinst två av de sex personer som Säkerhetspolisen bedömer som radikala islamister, och som tagits i förvar av myndigheten under våren, ska utvisas från Sverige. Det bekräftar Migrationsverket för SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Säkerhetspolisen, Sverige, Migrationsverket, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåav , imamernasom , tagitsi , förvarska , utvisas
Polisen - 08 sep 15 kl. 10:22

Polisen i Kronobergs län söker ägare till gods som tagits i förvar

Polisen i Kronobergs län söker ägare till gods som, enligt lagen (1974:1065) om visst stöldgods, tagits i förvar under perioden 2014-05-19 – 2014-11-18..

NT - 11 nov 16 kl. 10:44

Över sex miljoner har tagits i förvar

Egendom till ett värde på drygt sex miljoner kronor har tagits i förvar i väntan på att tingsrätten ska fatta beslut om kvarstad för de två Norrrköpingsbor, som misstänks för grovt organiserande av människosmuggling och grova bokföringsbrott..

DN - 14 dec 18 kl. 11:55

Sjuårig flicka har dött efter att hon tagits i förvar vid USA:s gräns

En sjuårig flicka har dött av uttorkning och chock efter att hon tagits i förvar vid den amerikanska gränsen, rapporterar Washington Post. Flickan och hennes pappa var flyktingar från Guatemala och ska tagit sig in USA olagligt..

SVT - 13 jun 19 kl. 11:29

Detta har hänt i fallet med de muslimska ledarna som tagits i förvar

Under våren har flera profilerade muslimska ledare i Sverige tagits i förvar, efter att Säkerhetspolisen bedömt att de är radikala islamister. Här är turerna i de omdiskuterade frihetsberövandena..

DN - 25 dec 18 kl. 19:53

Åttaårig pojke från Guatemala död i amerikanskt förvar

En åttaårig pojke från Guatemala har avlidit efter att tagits i förvar vid USA:s gräns, uppger Tull- och gränsmyndigheten för nyhetsbyrån AP.  Det är det andra barnet som dött i ett amerikanskt förvar..

Sydsvenskan - 08 maj 19 kl. 10:19

Imam i förvar hos Migrationsverket

En imam från Västerås har tagits till Migrationsverkets förvar, vilket Expressen var först att berätta om men som Migrationsverket även bekräftar för TT. Beslutet om att ta imamen i förvar togs i går. Säkerhetspolisens pressekreterare Gabriel Wernstedt.

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 19 kl. 10:19

Imam i förvar hos Migrationsverket

En imam från Västerås har tagits till Migrationsverkets förvar, vilket Expressen var först att berätta om men som Migrationsverket även bekräftar för TT. Beslutet om att ta imamen i förvar togs i går. Säkerhetspolisens pressekreterare Gabriel Wernstedt.

DN - 08 maj 19 kl. 10:34

Imam i förvar hos Migrationsverket

En imam från Västerås har tagits till Migrationsverkets förvar, vilket Expressen var först att berätta om men som Migrationsverket även bekräftar för TT. Beslutet om att ta imamen i förvar togs i går..

UNT - 30 dec 14 kl. 17:48

Putinkritiker tas i polisförvar

Putinkritikern Aleksej Navalnyj har tagits i förvar av polis i Moskva..

DN - 30 dec 14 kl. 13:21

Putinkritiker tas i polisförvar

Putinkritikern Aleksej Navalnyj har tagits i förvar av polis i Moskva. Timmar efter att han dömts för förskingring trotsade han sin husarrest och gick ut för att protestera mot domen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Speciellt p-piller slut på alla apotek

Ett p-piller som för många är det enda som fungerar är slut på alla apotek. Först den 17 juli väntas det bli tillgängligt igen, säger Läkemedelsverket. P-pillret vid namn Zoely restnoterades i hela landet den 1 april i år, och är nu slut överallt..

SVT - 1 timme sedan

Erik Ullenhag kastar in handduken

Erik Ullenhag ger upp kampen om partiledarposten för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet. Därmed lämnar han fältet fritt för Nyamko Sabuni att bli Jan Björklunds efterträdare. SVT Nyheter sänder direkt 13.

SVT - 1 timme sedan

Rättsexperten Sven-Erik Alhem: ”Åklagaren borde överklaga”

En 52-årig man dömdes i dag för hetskommentarer som andra har skrivit i Facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”. Domen kan bli vägledande..

SVT - 2 timmar sedan

Postnord varnar för förseningar – ”ovanligt många paket”

Svenskar som väntar på paket från Postnord kan få vänta extra länge – och även samtal till företagets kundservice kan dröja. Det uppger företaget på sin hemsida, och menar att de har ”ovanligt många paket” att ta hand om. – Vi har inte sett den här typen av topp så här års tidigare, säger Maria Ibsén, pressansvarig hos Postnord..

SVT - 4 timmar sedan

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in..

SVT - 6 timmar sedan

Majoritet för reseförbud mot hedersvåld

En majoritet i riksdagen vill införa ett utreseförbud för barn som riskerar att föras utomlands för att ingå äktenskap eller könsstympas, rapporterar Ekot..

SVT - 15 timmar sedan

IOK-ledamoten Stefan Holm om att Sverige blir utan OS 2026

Före detta höjdhopparen och världsstjärnan Stefan Holm är en av Sveriges två IOK-ledamöter på plats i Lausanne, Schweiz, där värdskapet för vinter-OS 2026 avgjordes under måndagen. Han är besviken över resultatet. – Vi hade mått väldigt bra av att ha ett mål på lång sikt och satsa mot tillsammans, säger Stefan Holm i SVT:s Aktuellt..

SVT - 15 timmar sedan

Säpochefen: ”Gör det straffbart att inneha terrorpropaganda”

Regeringen bör utreda om det ska bli straffbart att inneha och se på terrorpropaganda, skriver Säpochefen Klas Friberg på DN Debatt. Säkerhetspolisen har i dagarna också lämnat en hemställan till regeringen om att tillsätta en sådan utredning..

SVT - 16 timmar sedan

Expert efter dödsfallen på Vättern: Kan bli flera dödsfall i gasololyckor

Det är fortfarande oklart vad som hände med paret som avled på en båt i Vättern i helgen. Men misstankarna om en gasololycka kvarstår. – Det ser ut att bli ett dramatiskt år med flera dödsfall i gasololyckor, säger Ben Bock, chef för säkerhets- och teknikfrågor på branschorganisationen Energigas Sverige..

SVT - 16 timmar sedan

Blandade reaktioner på stan efter OS-missen

Vissa tyckte det var mycket trist att Sverige inte får arrangera vinter-OS 2026. Andra menar att kostnaderna nog skulle bli för stora och var rätt glada att vi slipper. När SVT frågade folk ute på stan efter Sveriges OS-miss var reaktionerna blandade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.