Expressen > Opinion

Sunday, 16 June, 16:45

Expressen - 12 jun 19 kl. 17:45

Efter Björklund kan L äntligen bli gröntDet är en gåta hur Liberalerna har kunnat underprestera så i miljö- och klimatpolitiken. Nästa partiledare lär ändra på det..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Björklund, Liberalerna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Björklundkan L , äntligenbli , grönt
Alliansfritt Sverige - 12 aug 14 kl. 16:58

Fyra borgerliga ledarsidor med en sak gemensamt: De ger sig på Jan Björklund

Det händer inte ofta men när det händer är det värt att uppmärksamma. Vi talar så klart om att fyra borgerliga ledarsidor har kritiserat alliansen den senaste tiden och där samtliga helt fokuserat på att kritisera utbildningsminister Jan Björklund (FP). Det handlar om Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Expressen och Corren.

Alliansfritt Sverige - 29 aug 14 kl. 09:08

Jan Björklund har rätt – skolan styrs av amatörer

Igår kväll var det dags för ännu en partiledarutfrågning i SVT. Den som stod på tur var nuvarande folkpartiledaren och utbildningsministern, Jan Björklund. Han kallade de kommunpolitiker som har hand om skolan i våra 290 kommuner för "amatörer" och menade att då går det som det går.

SVT - 05 jul 15 kl. 12:40

Björklund: Vad hände med folkhemmet, Löfven?

Det blev jobb, skola och säkerhetspolitik som dominerade Jan Björklunds tal i Almedalen. Men FP-ledaren började med att skoja om en av snackisarna i Almedalen: Hans nya utseende. – Nu är det äntligen dags att tala ur skägget, inledde Björklund och fick med sig publiken i ett skratt..

DI - 15 maj 19 kl. 12:37

Björklund om nya kärnkraftsbeskedet: ”Äntligen!”

Liberalerna är redo att gå in i en ny energiuppgörelse med M och KD för att bygga ut kärnkraften. ”Det skulle sätta ett enormt tryck på Socialdemokraterna och LO”, säger partiledaren Jan Björklund..

Kristianstadsbladet - 05 mar 13 kl. 09:45

Hajpade rockakter på Äntligen onsdag

Jönköpingsrockarna The Horsehead Union, omtalade för sitt smått fantastiska gitarrljud, passerar Biljardkompaniets livekoncept Äntligen Onsdag imorgon, just på onsdag, den 6 mars.
Då med Kristianstadsbördige Linus Björklund i täten, på bandets väg till en väntande Tysklandsturné. Supportakten på Biljardkompaniet hämtas från Sölvesborg, i form av det knappt två år gamla med i branschen uppmärksammade Dust Bowl Jokies.

Nyheter 24 - 02 mar 14 kl. 13:49

"Snälla Jan Björklund – förlåt vår okunskap"Om Totte

Kommer ni ihåg när Folkpartiets partiledare Jan Björklund för ett drygt år sedan slog näven i bordet och en gång för alla varnade för den ryska upprustningen? Björklund hade tjatat om det där rätt länge då, och det hade väl blivit något av ett skämt att han – si så där en 20 år efter sovjetkommunismens fall – fortfarande oroade sig över att ryssen skulle komma. Jag minns många av de skämt som drogs på Twitter när Björklund uttalade sig i olika medier.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 viktiga saker Jan Björklund sa i sitt tal

1. Ryssland Putin är det det största hotet mot friheten i Europa, sa Jan Björlund i sitt tal. Svenska politiker har varit fega och Socialdemokraterna är antiamerikanska.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 20:54

Björklund släpper inte greppet om FP

Jan Björklund släpper inte greppet om Folkpartiet. Och de interna avgångskraven tycks rinna ut i sanden.Trots ett uselt val och katastrofala opinionssiffror på under 5 procent i sommar tyder allt på att han blir omvald vid partiets landsmöte i höst.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 20:54

Björklund släpper inte greppet om FP

Jan Björklund släpper inte greppet om Folkpartiet. Och de interna avgångskraven tycks rinna ut i sanden.Trots ett uselt val och katastrofala opinionssiffror på under 5 procent i sommar tyder allt på att han blir omvald vid partiets landsmöte i höst.

BT - 08 mar 14 kl. 14:31

Björklund: Ukraina välkomna i EU

FP-ledaren Jan Björklund välkomnade Ukraina in i EU i sitt inledningstal vid partiets riksmöte i Örebro. - För en del kanske Ukraina känns som ett land långt härifrån. Inget kan vara mer fel.

YLE - 09 jun 15 kl. 15:41

Mikaela Björklund: ”Jag skulle inte vara medlem i SFP om jag inte var socialliberal.”

Mikaela Björklund från Närpes valdes på SFP:s partidag till viceordförande för partiet. Björklund har beskrivits som en värdekonservativ politiker och därför gav sig också den liberala Elli Flén på slutmetrarna in i viceordförandekampen. - Klart att man är besviken för att det inte gick vägen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 22 timmar sedan

Ser ni inte verkligheten? Migrationen bör minska

Regeringen och dess stödpartier C och L utlovar en långsiktigt hållbar migrationspolitik. Tror de ens på det själva?.

Expressen - Igår: 07:00

Politiker måste sluta att gulla med nätläkarna

Att sänka ersättningen för nätläkarna är inte tillräckligt. Politiker behandlar dessa kostsamma gökungar märkligt generöst..

Expressen - Igår: 17:50

Folkpartisterna tvekar inför folkets favorit

Nyamko Sabuni är folkets favorit till att bli Liberalernas partiledare.Men många folkpartister vill nog hellre ha rätt utanför riksdagen, än fel innanför..

Expressen - I förrgår: 17:50

Nu måste grupp ställas mot grupp, Magdalena

Välfärden måste prioriteras stenhårt framöver. Tyvärr är det svenska politikers sämsta gren. .

Expressen - 13 jun 19 kl. 16:19

Vi borde inte heller lämna ut misstänkta till Kina

Hongkongborna protesterar mot ett förslag om att utlämna misstänkta till kinesiska domstolar. Kommer Sveriges regering att vara lika modig?.

Expressen - 12 jun 19 kl. 16:44

Låt inte sprängningar bli det nya normala

Det är ren tur att inte fler oskyldiga har dött i den våldsvåg som de kriminella gängen har satt i rörelse. Nu krävs en kraftfull offensiv från hela samhället..

Expressen - 12 jun 19 kl. 07:00

Sossarna har rätt: ta bort betyget F

Socialdemokratiska Tider har rätt i att F, underkänt, bör tas bort. Men det betyder inte att gymnasiet får bli kravlöst. .

Expressen - 11 jun 19 kl. 17:22

Vänstern borde tacka Nato för övningen

För att få Vänsterpartiets säkerhetspolitik att gå ihop måste man blunda hårt med minst ett öga..

Expressen - 11 jun 19 kl. 06:45

Efter Jöken är det första maj året om

Numera protesterar Socialdemokraterna mot den egna politiken mest varje dag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.