Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 20 June, 01:05

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 17:56

Rikets tredje stad ligger för långt från riksdagen.Regeringen måste ta gängkriminaliteten på större allvar..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riketstredje stad , liggerför , långtfrån , riksdagen
Expressen - 18 jun 16 kl. 12:39

Svenskorna ligger långt efter i Belmont

Svenskorna ligger långt ner i tabellen under LPGA-tourens andra runda i Grand Rapids i Belmont, Michigan. Anna Nordqvist förbättrade sig något jämfört med första rundan och gick på 68 slag, tre under par. Hon ligger totalt sex slag efter ledande Lexi Thompson, som gick rundan på 67 slag..

Expressen - 23 feb 14 kl. 21:28

Slår tillbaka: Det ligger långt över gränsvärdet

Tre Kronors landslagschef Tommy Boustedt menar att Nicklas Bäckström inte har dopat sig, utan tagit sin medicin mot allergi. Men nu slår både Wadas Arne Ljungqvist, professor i medicin, och chefläkaren för den finländska antidopingbyrån, Timo Seppälä, tillbaka. – Resultatet ligger långt över gränsvärdet, säger Ljungqvist i Viasat.

GT - 23 nov 13 kl. 08:15

Redan finaltippade: "Ligger långt fram"

VÄXJÖ. Frölunda har gjort sin bästa säsongsstart sedan säsongen 2005/06 under Roger Rönnbergs ledning. Men borta mot Växjö fick man nöja sig med en poäng - efter att ha tappat både spelet och en "säker" 2-0-ledning.

YA - 27 feb 18 kl. 00:01

Området där Ystad ligger långt efter: ”Finns ett hinder”

Ystadsbor införskaffar i allt större utsträckning laddningsbara bilar vid bilinköp. Men i jämförelse med hela Skåne och hela Sverige ligger man långt efter. – Men man märker ändå ett stigande intresse för laddbart, säger Olof Reiman, försäljningschef på Bil-Bengtsson i Ystad..

Expressen - 27 sep 13 kl. 06:17

Polisen: Vi ligger långt efter i styckmordsfallet

64-årige Holger Algdal hittades styckmördad i havet utanför Saltö tidigare i september - och hade då varit försvunnen sedan juni. Utredningen fortsätter, men i nuläget finns ingen misstänkt och alla delar av Holger Algdal har ännu inte hittats. ?

Skånskan - 13 jan 15 kl. 14:00

Racingbana ligger långt fram i tiden


Buskörningen har ökat i Höör. Men en ny motorbana som en snar lösning på problemet är knappast trolig. Ett sådan satsning ligger i så fall flera år framåt i tiden..

ÖstersundsPosten - 09 feb 15 kl. 05:00

Kommunalrådet: Besluten ligger långt fram i tiden

Det jäser och pyr i Hallen och Kall eftersom det finns förslag på att dra ner på både skola och äldreomsorg. Enligt Peter Bergman (S) är det dock långt kvar innan några färdiga förslag kan tas fram. Det som presenterats har hittills varit grovhuggna idéer.

SvD - 02 dec 15 kl. 22:48

Flyktingomröstning i MP ligger långt bort

Miljöpartiet drabbas av avhopp efter flyktinguppgörelsen. Men hittills har bara 230 medlemmar skrivit under kravet för en omröstning om MP:s flyktingpolitik. Långt ifrån de 1 700 som krävs.

YA - 01 okt 16 kl. 03:00

Ystapågarna ligger långt framme

Ystapågarna har bitit ifrån sig rejält på försäsongen och tar sig an division 2-premiären med tillförsikt. – Det har sett väldigt bra ut. Jag är mer än nöjd så här långt, säger nye tränaren Felix Andersson..

VA - 30 jan 19 kl. 11:24

Experten på automatiserade transporter: ”Vi ligger långt framme i Sverige”

Hamid Zarghampour är Trafikverkets strateg för uppkopplade och automatiserade transporter. I podcasten Heja Framtiden beskriver han var Sverige ligger inom digitaliseringen av transportsystemen. .

Barometern - 27 maj 14 kl. 07:19

Riksdagen måste se till att ekologiskt får fart i Sverige på riktigt

Sverige ligger långt efter Danmark – de har högst ekoförsäljning i världen och konsumerar nästan dubbelt så mycket ekologiskt som oss. Varför? Till stor del för att Danmark har en ambitiösare politik – som ger lägre priser på ekologiskt samt ett större utbud i butik.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Polisen undersöker hög smäll i Rosengård

Polis och SOS Alarm har fått in flera samtal om att en hög smäll har hörts i Rosengård i Malmö strax före klockan 23 på onsdagskvällen. Polisen är på plats i området för att kontrollera vad som kan ha smällt. – Vi har även en polispatrull som själva har.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mexiko ber om mer FN-stöd

Mexiko behöver mer stöd för att hantera strömmen av papperslösa migranter som flyr våld och fattigdom i Centralamerika. Det budskapet framförde landets utrikesminister Marcelo Ebrard under ett möte med FN:s generalsekreterare Antonio Guterres på onsdage.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Huthi: Vi har attackerat kraftverk i Saudi

De Iranstödda Huthirebellerna i Jemen säger sig ha attackerat en kraftverksanläggning i staden al-Shuqaiq i provinsen Jizan i sydvästra Saudiarabien med en kryssningsrobot. Det finns ingen omedelbar bekräftelse från den saudiska sidan. Rebellerna, som k.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Argentinas hopp lever efter dramatiskt slut

VAR-granskad straff på övertid – två gånger om..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Friande domar mot finska polischefer

Helsingfors tingsrätt friar fyra polischefer från anklagelser om tjänstefel i ett mycket uppmärksammat rättsfall i Finland. De fyra stod åtalade för olika missgrepp i härvan kring Jari Aarnio, före detta chef för huvudstadens narkotikapolis, men rätten.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Avas DuVerneys rörande skildring av tidernas justitiemord

Johan Malmberg ser starka Netflixserien om oskyldigt dömda Central Park Five..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Man misshandlade kvinna svårt – spelades in

En 40-årig man i Göteborg misshandlade en kvinna så grovt att hon fick livshotande skador. Hon lyckades dock spela in misshandeln med mobilens röstinspelningsfunktion. Nu döms mannen till fyra och ett halvt års fängelse för grov misshandel, skriver Göte.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Madelen Janogy vilas mot USA: ”Lättare skada”

På torsdag kväll möter Sverige USA i en kamp om förstaplatsen i gruppen..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

IOK:s Stefan Holm: De italienska alpvägarna är inte någon Autobahn

Stefan Holm om Sveriges chanser och spelet inför OS-omröstningen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Nytt avtal för flygtrafiken i norra Sverige

Trafikverket har tecknat avtal med tre flygbolag som ska säkra flygtrafiken på sju linjer i norra Sverige från oktober 2019 till oktober 2023. – Vi kommer att ställa högre krav och ha uppföljningar varje månad, säger Anna Fällbom, chef för trafikavtal o.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.