Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 18 June, 05:47

Kristianstadsbladet - 12 jun 19 kl. 17:30

Kassabiträden snart helt borta – chaufförer fortsatt efterfrågadeUnder 2019 och 2020 beräknar Arbetsförmedlingen att det skapas 17 400 nya jobb i Skåne, men tillväxttakten är svag och Sveriges högkonjunktur ser ut att ha nått sin topp vilket dock inte betyder att Skåne nu går in i en lågkonjunktur. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen, Skåne, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kassabiträdensnart , helt, borta, chaufförerfortsatt , efterfrågade
YA - 26 aug 14 kl. 03:55

Det är bättre att kunna än att veta

Valrörelsen blir allt hetare.
Och eftersom alla läskunniga partistrateger inser att ”vård, skola, omsorg” är årets mantra så är det där man lägger sin energi. Inte minst på skolan.

YLE - 10 aug 17 kl. 04:46

Åsikterna om självbetjäningskassor går isär i Borgå

Självbetjäningskassor kommer att bli alltmer allmänna i stora livsmedelsaffärer. Tillsvidare finns de i bara ett tiotal livsmedelsaffärer i Finland. I Borgå är det bara K-Supermarket i Östermalm som har sådana.

Dagensanalys.se - 16 apr 18 kl. 09:25

Förra veckans mest lästa artiklar – på Sveriges största nyhetssajter

Om du undrar vilka artiklar på nätet som är de mest lästa bland svenskarna så har vi nu fått tag på den statistiken från analysföretaget Webmie. Här är de mest lästa artiklarna på nyhetssajter som Aftonbladet, Expressen, SVD och DN. Vilka artiklar missade du att läsa?

Barometern - 13 sep 13 kl. 07:47

Välkommen till Lidl och snatta?

Besökte i dag Lidl på Giraffen, Kalmar. När jag ser en man ta en godis från lösgodisbehållaren och ger till sitt, visar det sig senare, barnbarn kan jag inte låta bli att ifrågasätta vad han pysslar med.
Vuxna människor som, i affärer, stoppar lösgodis, frukt å annat vad som finns löst i butiken tycker jag är så jäkla fult.

YLE - 13 maj 13 kl. 04:42

Ingen effekt av att cigarettaskarna gömdes undan

Lagen som begränsar cigarrettaskarnas synlighet i affärerna ser inte ut att ha minskat på tobaksrökningen i någon större mån. Ungefär två av tre rökare köper lika mycket cigarretter som förr oberoende av om askarna syns eller inte. Det framgår ur en enkät som folkhälsoorganisationen Finlands Ash lät utföra tidigare i våras.

YLE - 05 aug 16 kl. 21:44

Koivukangas: Finlandssvensk musikexport med KAJ i spetsen

Idrotten brukar vara den förenande faktorn vid olympiska spel, men mitt äventyr på ett shoppingcenter i Barra visar att musikens förenande kraft är minst lika stark. Och att KAJ också fungerar i Brasilien. Bokaffärer är bland det mest rogivande jag kan tänka mig, och när jag på andra våningen i ett av Barras gigantiska shoppingcenter hittade en, var det bara att börja flanera runt och njuta.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Nytt överklagande om staketet på Åhus Beach

Staketbråket på evenemangsstranden i Åhus fortsätter. Med bara dagar kvar till Åhus Beach överklagar bolaget länsstyrelsens nej till staket vid stranden. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Barn intar Högskolan för nytt vetenskapligt sommaräventyr

Det låg en förväntan i luften när årets upplaga av HKR Campus Kids drog igång under måndagen. Tio dagar av utmaningar med koppling till akademins värld väntar årets 33 deltagare..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Driftstörningar i Tele2:s nät

Just nu har Tele2 problem med telefonin. Kunder i hela landet är drabbade. .

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Nu invigs nya bron vid folkvagnskurvan

Den så kallade folkvagnskurvan, som fått sitt namn efter de antal bubblor som ska ha kört av vägen, har genomgått en stor förändring. På tisdag kväll invigs en ny bro vid den ökända kurvan. .

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

”Det blir ett stålbad för sjukhusen”

Tre partier vill höja skatten. Fem vill det inte. Under den förutsättningen inleddes den långa budgetdebatten i Region Skåne, som kommer att pågå under två dagar..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Flera fordon i olycka

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Klart för halkbana i Kristianstad

Kommunen ger grönt ljus för halkbana i Norra Åsum. Det är nu klart med både bygglov och miljötillstånd. – Vi hoppas den kan stå klar under första kvartalet nästa år, säger Richard Rhodin på Rhodins trafikskola.

Kristianstadsbladet - Igår: 18:27

”Känns bra i hjärtat att det finns en återväxt”

Det spelar ingen roll hur mycket det regnar. För ingen nederbörd kan skölja bort Degebergastämmans betydelse. – Bättre än julafton, säger spelledaren Lukas Arvidsson..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:24

Daniel Åkerman dagen efter: ”Bland det tuffaste jag har gjort”

Daniel Åkerman klarade av att gå 101 gånger upp och ner för Fjälkinge backe under 24 timmar. Utmaningen var tuffare än vad han väntat sig. 57 000 kronor samlades in till Barncancerfonden.

Kristianstadsbladet - Igår: 14:45

Skåne nominerar Sabuni som ny partiledare

Liberalerna i Skåne vill att Nyamko Sabuni blir ny partiledare. 58 av de 68 ombuden röstade på henne vid söndagens Skåneråd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.