DN > Utrikes

Sunday, 16 June, 05:32

DN - 12 jun 19 kl. 17:35

”Det går inte att köpa sig till framgång”Ridsporten är en dyr sport – men inga pengar i världen kan köpa talang eller ersätta den egna viljan att träna hårt och målmedvetet. – Det går inte att köpa sig till framgångar i vår sport, säger hoppryttaren Henrik von Eckermann som är rankad elva i världen och som den här veckan tävlar i Stockholm..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Henrik, Eckermann, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det gårinte att , köpasig till , framgång
Politologerna - 23 dec 16 kl. 08:01

Lucka #23: Den förbisedda organisationen – om Sverigedemokraternas framgång

I takt med de växande framgångarna för Sverigedemokraterna och deras motsvarigheter i andra länder växer också intresset för vad som förklarar dessa framgångar. Den allmänna debatten är för närvarande mest upptagen av att det finns väljargrupper som efterfrågar de frågor denna typ av partier ställer. Väljarefterfrågan anger en av de förutsättningar högerradikala partier har att verka under, men är mycket långt från hela förklaringen.

Entreprenör24 - 15 okt 13 kl. 12:03

Vad framgångsrika har gemensamt

Entreprenörer kan komma i alla dess former och färger. Men det finns de som menar att framgångsrika entreprenörer har ett par saker gemensamt. Vi berättar vad det är.

YLE - 11 mar 16 kl. 14:35

Svenskarnas framgångsrecept: En demontränare

Efter några svåra år syns ljus i tunneln för svenskt skidskytte. När tysken Wolfgang igen tog över ansvaret för svenskt skidskytte för ett drygt år sedan började det genast hända. Sverige är igen på väg mot internationella framgångar.

Kristianstadsbladet - 16 jul 13 kl. 12:49

Framgångssagan startade i Åhus 2006 - 2013 spelar succégänget i elitserien

Foto: Bosse Nilsson
2013 skakade Rimbo HK om Handbollssverige genom att för första gången någonsin ta sig upp i herrarnas elitserie. Succén målades upp som en modern Åshöjdensaga i alla stora medier. En saga som faktiskt började sju år tidigare på en provisorisk beachhandbollsplan vid Kantarellbadet.

YLE - 15 maj 15 kl. 10:29

Massan ger oss framgång

Porvoon Urheilijats friidrottsektion lever för tillfället i uppsving. Föreningen har många lovande uthållighetslöpare, framförallt på flicksidan, men föreningen behöver inte bara skryta med framgång utan också med bredd. Satsningen på gemensamma träningar har varit en succé, som på sikt kommer att ge ännu mer framgång.

YLE - 15 maj 15 kl. 10:29

Massan ger dem framgång

Porvoon Urheilijats friidrottsektion lever för tillfället i uppsving. Föreningen har många lovande uthållighetslöpare, framförallt på flicksidan, men föreningen behöver inte bara skryta med framgång utan också med bredd. Satsningen på gemensamma träningar har varit en succé, som på sikt kommer att ge ännu mer framgång.

DrivaEget - 27 okt 16 kl. 10:45

Undvik fällorna som de framgångsrika gått i

 Inspiration  Vilka misslyckanden och problem har några av Sveriges mest framgångsrika råkat på? I en ny bok delar flera entreprenörer med sig av sina snedsteg. Spana in vilka här!

Dagensanalys.se - 19 jun 18 kl. 15:30

Så här lyckas framgångsrika företag sälja sina produkter och tjänster

Salesforces tredje årliga State of Sales-rapport benar ut vad som skiljer framgångsrika säljteam från de som misslyckas. Över 2 900 personer i olika säljroller världen över har intervjuats som grund för undersökningen och tar pulsen på branschen. Medan resultat och produktivitet är den ständigt ledande faktorn visar undersökningen även hur moderna företag insett kraften i kunddata och analys av denna.

Dagens PS - 05 apr 19 kl. 14:16

KIA:s Sverige-vd om framgångsreceptet

Trea bland Sveriges mest registrerade bilar två år i rad, finalist i Årets Bil 2019 och vinnare av Årets Familjebil 2018 i Sverige är bara några av det koreansk/tyska bilmärkets framgångar de senaste åren. Vad är det som gör dem så framgångsrika? KIA:s Sverige-vd Peter Himmer berättar.

Entreprenör24 - 03 okt 13 kl. 12:16

Hur är en framgångsrik entreprenör?

Att starta företag är alltid riskabelt, och framgång kan aldrig garanteras. Ändå är det många företagare som tar risken varje dag. Och de har förstås något gemensamt.

Ekonomistas - 05 jun 14 kl. 06:55

Var EP-valet verkligen en ”stor framgång” för tyska nynazister?

Främlingsfientliga partier hade stora framgångar i Europaparlamentsvalet. Det är extremt ledsamt att antalet rasister i det parlament som ska representera hela EU nu ökar. Men i ett fall – Tyskland – har media försökt blåsa upp valresultatet till något annat än det faktiskt är.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Cannabis-snacks tillåts i Kanada

Kanada tar nu ett steg till i legaliseringen av cannabis. Även ätbara produkter såsom chokladkakor tillåts, meddelar myndigheten Health Canada..

DN - 4 timmar sedan

Uppgifter: USA planerar att slå ut ryska elnätet

USA har placerat skadlig kod djupt inne i det ryska elnätets styrsystem. Detta som en del i ett kallt cyberkrig som pågår mellan de två länderna, skriver New York Times..

DN - 7 timmar sedan

Namibia säljer djur för att klara torkan

Torkdrabbade Namibia planerar att sälja runt 1.000 vilda djur, bland annat giraffer och elefanter. Syftet är att spara på betet och få in pengar till naturskyddsinsatser..

DN - 8 timmar sedan

Passagerare tog fel på toalett och utgång på flygplan

Ett plan från Pakistan International Airlines, PIA, blev sju timmar försenat sedan en passagerare tagit fel på dörr och öppnat nödutgången när planet stod på marken..

DN - 9 timmar sedan

Chile vill bara undvika ett ras mot USA

Paris. Det vore synd att säga att det var klackarna i taket hos Chile inför söndagens möte med USA. Förbundskapten Jose Letelier och mittfältaren Yanara Aedo höll extremt låg profil när de mötte media på lördagskvällen.

DN - 10 timmar sedan

Lägenheter besköts i Kristianstad

En eller flera gärningsmän har skjutit in i två lägenheter på en gata i Kristianstad..

DN - 11 timmar sedan

Explosion i Syriens huvudstad – oklart vad som hänt

En explosion inträffade vid 17.30-tiden svensk tid i Syriens huvudstad Damaskus. det är ännu oklart vad som kan ha orsakat den..

DN - 13 timmar sedan

Kvinna våldtogs i centrala Hagsätra – gärningsman jagas

En kvinna överfölls och våldtogs i centrala Hagsätra på fredagskvällen. Gärningsmannen är ännu inte gripen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.