Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 18 June, 05:32

Nyan - 12 jun 19 kl. 17:03

Inbrott på ÅlandstravetÅlandstravet har haft inbrott under natten mellan tisdag och onsdag. –  Vår sponsor Guldviva hade en utställningsmonter med smycken i som har blivit länsat. Om någon försöker kränga silversmycken från Guldviva med hästtema (hästsko etc.) så bör man alltså dra öronen åt sig då det kan vara stöldgods, skriver Ålandstravet på sin hemsida. Morgondagens bilbingo är inställd eftersom travets kansli och café blivit vandaliserat.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålandstravet, Guldviva, TEXT, Fellman, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrott, Ålandstravet
Nyan - 02 dec 16 kl. 08:00

Ålandstravet omorganiserar

HÄSTSPORT. Ingen verksamhetsledare och ingen sportchef. Kvar finns bara anläggningsansvarige Jan-Olof Nordblom.

Nyan - 14 nov 18 kl. 17:38

Ålandstravet får två V65-dagar

TRAV. 2017 fick Ålandstravet arrangera sin första V65:a.
Inkommande säsong tilldelas man två.

Nyan - 04 sep 16 kl. 14:12

Hemmasegrar på Ålandstravet

TRAV. Det blev ingen ny succé på Ålandstravet för Jeppas Maxi efter den bejublade andraplatsen för några veckor sedan.

Under lördagens tv-sända hösttrav ställde en galopp i sista sväng till det.

Nyan - 05 jun 14 kl. 11:20

Skada stoppar 'Rödis' start på Ålandstravet

TRAV. Efter floppstarten på säsongen såg Göran Nyman fram emot att matcha Red Hot Melody på hemmaplan.
Men en skada stoppar det sexåriga stoet från Ålandstravet.

Nyan - 08 jun 16 kl. 07:36

Hemmasuccé på Ålandstravet

TRAV. Premiärens ATG-strul var glömt.

Ålandstravets andra tävlingsdag blev en veritabel succé – med sex av åtta hemmasegrar.

YLE - 17 apr 17 kl. 14:04

Svårare att förfalska recept – leder till flera inbrott i apoteken

Apoteket i Kronoby har utsatts för tre inbrott under de senaste tre åren. Apotekare Anu Nissilä säger att systemet med e-recept gör det svårt att förfalska recept. Då bryter sig missbrukarna istället in.

Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 14:04

Våg av inbrott i nordöstra Skåne

Åtta villor har haft inbrott under några timmar på onsdagen. I en villa i Huaröd skrämdes tjuven bort av familjens hund. Åtta villor har haft inbrott under några timmar på onsdagen.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:42

Antalet inbrott minskar i Älmhult

I helgen hade två källar­förråd inbrott i Älmhult. Ur det ena stals bland annat en cykelkärra och en flaska vin. Ur det andra stals träningsutrustning och sprit.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 06:30

Inbrott i bostäder har ökat

Foto: TT
Antalet inbrott i bostäder i Hässleholms kommun har mer än fördubblats under årets fem första månader. Inbrotten begås av både kringresande ligor och personer på orten.
Från januari till och med maj månad har mer än dubbelt så många inbrott inträffat i kommunen.

BT - 28 dec 13 kl. 07:14

Många inbrott under julen

I jul har det varit fler bostadsinbrott i Sjuhärad jämfört med tidigare år. Hittills har rapporterats att nio hushåll har haft påhälsning av inbrottstjuvar under julhelgen. – Det finns egentligen inte någon bra förklaring till varför det är fler i år, säger Jan-Olof Bothin, biträdande utredningschef på polisen i Borås.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 timmar sedan

Nu planteras första skogen på Alfrida-mark

Ett halvår efter Alfrida ligger minst en halv miljon kubikmeter stormfällen kvar i de åländska skogarna, trots att man lyckats röja upp långt mer än det ursprungliga målet. .

Nyan - 11 timmar sedan

Avtal klart för kommunkonsulter

Landskapsregeringen har fattat beslut om att teckna avtal med Henricson Ab för konsultstöd till kommunerna när de inleder förhandlingarna om samgångsavtalen. Henricson Ab var också det företaget som tog uppdraget som kommunindelningsutredare. TEXT: Fredrika Fellman fredrika.

Nyan - 12 timmar sedan

Blev av med sitt körkort i tio dygn

En person som körde 100 km/h på en 70-väg fick se sin körrätt indragen i tio dagar, för överhastighet och äventyrande av trafiksäkerheten. TEXT: Susanna Skogberg susanna.skogberg@nyan.

Nyan - 13 timmar sedan

”Samma gärningsman kan stå för 15-20 brott”

Polismästare Maria Hoikkala säger att den senaste tidens talrika inbrott handlar om seriebrott. En person har nu häktats för fem av dem. .

Nyan - 15 timmar sedan

Finlands Östersjövänligaste bondgård finns på Åland

Tage och Ulla Eriksson på Hammarudda gård i Jomala har vunnit den den nationella andelen av WWF:s tävling Östersjöns miljövänligaste jordbrukare. Det var den ökade mängden blåalger som ursprungligen fick vinnarparet Eriksson att oroa sig för Östersjöns tillstånd, eftersom deras fritt betande boskap tidvis dricker vatten från Östersjön, berättas i ett pressmeddelande.   ”Vattenskyddsåtgärderna som förverkligats på Hammarudda gård är ett fantastiskt exempel på hur man också alltid skyddar Östersjön då man skyddar inlandsvattnen.

Nyan - 16 timmar sedan

EU-rådgivning som ger mer tid på åkern

69 euro i timmen plus moms. Det är ett pris värt att betala tycker Gräggnäs-bonden Nicklas Sundqvist som uppsöker Ålands Hushållningssällskaps rådgivning när det är dags för stödansökningar. .

Nyan - 19 timmar sedan

Modellfartyg och segeldukstavlor vid Pellas

Sommarens utställning vid Skeppargården Pellas består av verk av marinmålare TH Norling och modellbyggare Yngve Gustafsson. Utställningen heter Maritim horisont och precis som namnet säger består utställningen av konstverk inspirerade av hav och skärgård. .

Nyan - 19 timmar sedan

Lång väntan på besked

It-företaget Pedago begärde för fem veckor sedan att landskapsregeringen ska lämna ut de upphandlingshandlingar som Åda vägrat ge ut. .

Nyan - 19 timmar sedan

Servicearbete satte i gång automatalarm

Ett servicearbete på sprinklers i butiken Mattsons i Godby utlöste automatalarmet klockan 10.17 i dag, måndag. Räddningsinspektör Thomas Mattsson bekräftar för Nya Åland att det inte handlar om någon brand men att kontroll genomfördes på platsen.

Nyan - 19 timmar sedan

Lättare att delegera inom ÅHS

Nu blir det lättare för ÅHS personal att delegera i operativa ärenden, tack vare en ändring i reglementet.
– Det handlar om att ge personalen möjlighet att överföra arbetsuppgifter på ett smidigt sätt, säger Annette Holmberg-Jansson (MSÅ), styrelseordförande för ÅHS. Förändringen innebär att tjänsteman kan delegera till en underordnad den beslutanderätt som genom ÅHS reglemente överlåtits till tjänstemannen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.