Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 June, 23:09

Skånskan - 12 jun 19 kl. 16:57

Dags för SommarbussenKÄVLINGE På söndags är det dags för Sommarbussen att börja trafikera linjen mellan Kävlinge, Löddeköpinge och platser som Barsebäckshamn, Sjöbadet och Hofterup.
Under perioden 16 juni-19 augusti trafikerar Sommarbussen (linje 120) flera av kommunens vägar.
Med bussen tar du dig enkelt och utan kostnad mellan de större orter och byar, till shoppingmöjligheter samt till stranden. Att resa med sommarbussen är gratis, skriver Kävlinge kommun på sin hemsida..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sommarbussen, KÄVLINGE På, Kävlinge, Barsebäckshamn, Hofterup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför , Sommarbussen
YLE - 11 jul 16 kl. 06:39

Sommarbussen tar dig till Hangös sevärdheter

Hangö har fått ett nytt tillskott i busstrafiken. Den nya sommarbussen verkar vid första anblick vara en turistmagnet men initiativtagarna hoppas att även Hangöborna själva ska börja använda den nya bussen. Den gamla engelska bussen är en så kallad ”hop-on hop-off”-buss.

YLE - 06 apr 17 kl. 05:52

Sommarbussen i Raseborg kör flera turer i år

Raseborgs sommarbuss var så populär i fjol att den kör igen den här sommaren. Bussen kör betydligt flera turer den här gången. Sommarbussen inledde sin verksamhet i fjol.

DalaDemokraten - 10 aug 16 kl. 15:05

Sommarlovsfinaldags för Sommarbussen i Hedemora

Sommarbussen har rullat runt i Hedemora kommun under sommarens vardagar. På fredag är det dags för bussens sista stopp. – Vi erbjuder lite mer grejer än vanligt, säger projektansvarige Benjamin Maleki..

Dalarnas tidningar - 10 aug 16 kl. 15:05

Sommarlovsfinaldags för Sommarbussen i Hedemora

Sommarbussen har rullat runt i Hedemora kommun under sommarens vardagar. På fredag är det dags för bussens sista stopp. – Vi erbjuder lite mer grejer än vanligt, säger projektansvarige Benjamin Maleki..

Skånskan - 08 jun 16 kl. 17:17

Sommarbussen rullar snart

Kävlinge Den 12 juni klockan 9.30 avgår Sommarbussen från Häradsvägen i Stävie för första gången i sommar. Sedan fortsätter gratisbussen att rulla hela sommaren fram till 21.

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 21:33

Burlesk final för sommarbussen

Sommarbussen har rullat färdigt för i år. Onsdagens finalkväll på Gröningen bjöd på musik, frågesport och burlesk akrobatik..

Dalarnas tidningar - 14 aug 17 kl. 07:30

Avslutning för Sommarbussen i Hedemora: "Har varit en succé"

Efter sju veckor i rullning var det avslutningsdags för Sommarbussen i Hedemora. På fredagen hölls en avslutningsfest med aktiviteter utöver dem vanliga i Vasahallen..

DalaDemokraten - 14 aug 17 kl. 07:30

Avslutning för Sommarbussen i Hedemora: "Har varit en succé"

Efter sju veckor i rullning var det avslutningsdags för Sommarbussen i Hedemora. På fredagen hölls en avslutningsfest med aktiviteter utöver dem vanliga i Vasahallen..

YLE - 27 sep 17 kl. 10:07

För dyrt att göra sommarbussen till vinterbuss i Borgå

På fredag kör sommarbussen Kringlan sina sista turer för den här säsongen. En del kunder har önskat att Kringlan också ska bli en vinterbuss, men Borgå stad har inte pengar för det..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Dags för Romelanda att ta sig an Älvängen på hemmaplan

Dags för match - Romelanda möter Älvängen på hemmaplan på Romevi i division 5 Göteborg A i fotboll. Älvängen vann senast mot Floda med 7–2, Romelanda blev besegrat av Partille..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

M+SD röstade mot flaggpolicy

STAFFANSTORP Sen april 2017 har Torbjörn Lövendahls (S) motion om en flaggpolicy i Staffanstorp väntat på svar.
Vid senaste fullmäktigemötet avslogs motionen med 24 röster mot 17.Eric Tabich (M) konstaterade kort att majoritetens bedömning är att frågan tar fokus från kärnverksamheten i kommunen och att upprättandet av en flaggpolicy skulle innebära överadministration på förvaltningen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nämnd får 40 miljoner extra

MALMÖ När kommunfullmäktige diskuterade den ekonomiska prognosen stod arbetsmarknads- och socialnämnden i centrum. Kritiken var hård från M och SD gällande att nämnden inte behövde ta ansvar för sitt underskott på 40 miljoner kronor.Kommunfullmäktige beslutade efter en timme lång debatt att nämnden ska befrias från ett underskott på 40 miljoner kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tuff uppgift för Eslövs BK

FOTBOLL Eslövs BK har en svår nöt att knäcka på torsdagen. Tabelltvåan Ängelholms FF kommer nämligen till Ekevalla IP för att hämta tre poäng.I lördags lyckades Eslövs BK bryta sin fyra matcher långa förlustsvit genom att vinna med 1–0 på Vinåvallen mot Vinbergs IF.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hus på 140 kvadratmeter i Löberöd har fått nya ägare

Löberöd Fastigheten på Högseröd 536 i Löberöd har fått nya ägare. Köpare är Robert och Anette Rosenqvist, 48 och 49 år, från Staffanstorp, och säljare är Leif Holmgren och Carina Ivarsson. Köpet blev klart i maj 2019 och priset blev 1 800 000 kronor.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor.

Skånskan - 6 timmar sedan

Aktivister fördes bort från möte

malmö Totalt sex klimataktivister från Extincti Dessförinnan hade fem personer ”limmat fast sig” på rådhustrappan.– Det är förbjudet för personer på plats att tala i salen, informerade kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) när den första personen började läsa dikten Vi sörjer inne i rådhuset.
När ordningsvakten ledde bort aktivisten började nästa att tala.

Skånskan - 6 timmar sedan

Höjeådalen kan bli nytt re­ser­vat

Lund Lund kan komma att få sitt 34:e och tro­ligt­vis största na­tur­re­ser­vat, i Höjeådalen.
Po­li­ti­kerna ställer sig po­si­tiva men det åter­står att ut­reda hur stor are­al re­ser­vatet ska om­fatta.Un­der tis­dagens sam­man­trä­den i tek­niska nämnden och bygg­nads­nämnden gavs grönt ljus till Mil­jö­par­ti­ets mo­tion om att upp­rätta ett nytt na­tur­re­ser­vat.

Skånskan - 7 timmar sedan

Prisbelönta gäster på Författarscenen

Man Bookervinnarna Han Kang från Korea och László Krazsnahorkai från Ungern kommer. Amerikanske Pulitzervinnaren Colson Whitehead likaså.
Författarscenen på Malmö stadsbibliotek bjuder i höst också på ett spännande möte mellan Marianne Ahrne och Suzanne Brøgger och dessutom delas priset Årets översättning ut.

Skånskan - 7 timmar sedan

993 miljoner mer till Skånevården i paket

Skåne Regeringen satsar 9,4 miljarder på ökad tillgänglighet och kortare köer i vården.
För Skånes del innebär det 993 miljoner mer till sjukvården.Nästan häften är tänkta att gå till vårdens medarbetare, en stor del för att göra vården mer jämlik och mer tillgänglig.

Skånskan - 8 timmar sedan

Mindre hus på 57 kvadratmeter från 1947 sålt i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på Bror Flygares Väg 6 i Höör är nu klar. Nya ägare är Maria och Anders Lennart Kristian Finn, 45 och 51 år, och säljare är Gun Ann-Margret Fagerlund. Det 57 kvadratmeter stora huset är byggt 1947.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.