Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 17 June, 12:38

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 16:43

Case: ”Vi ser ett behov av att hantera kunden i 360-läge”Birka Cruises satsar fullt ut på Dynamics 365 med CRM-Konsulterna som leverantör. Ett intressant case för alla som funderar på vad de ska göra med sin data och vill bemöta kunden med ett 360-tänkande. Birka Cruises erbjuder kryssningsupplevelser till en bred publik där många dessutom är återkommande, något som kräver en bra relation och dialog med varje person oavsett kontaktpunkt. Nu implementerar Birka Cruises Power Platform, ett specialanpassat system med hjälp av CRM-Konsulterna, samtidigt både på land och ombord på [. ] Inlägget Case: ”Vi ser ett behov av att hantera kunden i 360-läge” dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Cruises, Dynamics, CRM-Konsulterna, Birka Cruises Power Platform, Case, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CaseVi , serett , behovav att , hantera, kunden, i 360-läge
DI - 22 maj 19 kl. 20:03

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

E24 - 23 mar 12 kl. 05:59

Bernanke: ser behov hÖgre privatkonsumtion stÖtta tillvÄxt

Den amerikanska ekonomin är på en lägre nivå än den var före krisen och ökad privatkonsumtion krävs för att stötta tillväxten..

E24 - 10 apr 12 kl. 05:20

Bernanke: ser behov av begrÄnsningar fÖr skuggbanker

De övervakande myndigheterna bör förhindra risker från "skuggbanker" som arbetar bortom traditionell översyn..

Affärsvärlden - 12 aug 13 kl. 10:50

Bundesbank ser behov av nytt stödpaket

Den tyska centralbanken, Bundesbank, tror att Europa måste enas om ett nytt stödpaket för Grekland senast i början av 2014..

DalaDemokraten - 18 mar 14 kl. 05:50

S-politiker på skolbesök ser behov av mer personal

BORLÄNGE Skolan står i fokus i valrörelsen. På måndagen besökte Socialdemokraternas valledare Jan Larsson Kvarnsvedens skola tillsammans med S-politiker från Borlänge..

Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 07:23

Försvarsministern ser behov av fler Jas-plan

Försvarsminister Karin Enström vill göra en ännu större satsning på flygvapnet än vad som tidigare meddelats, rapporterar SVT Nyheter på webben under torsdagen..

SvD - 30 jun 14 kl. 14:08

Andersson: ”Ser behov av ökat skatteuttag”

S finanspolitiska talesman om framtida skattehöjningar,.

DI - 23 jan 15 kl. 12:49

Italien ser behov att skynda på reformer

Efter Europeiska centralbankens besked med kvantitativa lättnader behöver Italien och Europa arbeta med fortsatta reformer..

DN - 26 aug 15 kl. 09:45

KI ser behov av åtstramningar

Regeringens utrymme för finanspolitisk stimulans är obefintligt under mandatperioden, skriver Konjunkturinstitutet (KI) i en färsk rapport. Ett skrotat överskottsmål skulle inte hjälpa..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Spotify söker nya intäkter när de lanserar reklam i poddar

Det var inte länge sedan Spotify började satsa på poddar. Nu är det dags att dra in pengar på poddarna också. Publiken som får ta emot reklamen är gratislyssnarna.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Så här mycket dominerar Google, Facebook och Amazon

Visst är det lite tjatigt med alla dessa artiklar om jättarna som dominerar. Såklart att de dominerar när de har så bra koll på vad konsumenterna vill ha. Men hur mycket dominerar de egentligen?

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

IAB lanserar mentorprogram

IAB går från smart idé till verklighet när de nu lanserar ett mentorprogram. Det är IAB i Australien som vill förändra förutsättningarna på marknaden genom att lansera ett mentorprogram. Tanken är att 40 personer ska väljas ut bland alla som som söker mentorer.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Globala företag ställer sig bakom kryptovalutan Libra från Facebook

Nu ska världens största community också bli världens största ekonomi. Den 18 juni lanserar Facebook kryptovalutan Libra. Kryptovaluta är vanligtvis en digital valuta utan centralt reglerande instans där kryptografiska metoder används för att garantera transaktioner.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:53

Allt fler svenskar betalar för nyheter online

Reuters Institute har släppt sin årliga globala rapport Digital News Report som djupdyker i hur vi konsumerar nyheter. Rapporten, som baseras på svar från över 75 000 respondenter i 38 marknader, är full av insikter och de senaste trenderna inom hur vi konsumerar nyheter. Vi får bland annat reda på att Norge och Sverige är de länder där flest invånare väljer att betala för nyheter online.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:11

Grundare av Dooify går till Osynlig

Den digitala produktutvecklingsbyrån Osynlig växer och förstärker teamet i Stockholm med entreprenören och designern Carl Svahnström. Carl ligger bland annat bakom delningstjänsten Dooify som vann pitchtävlingen UberPITCH 2016. Osynlig har en prestigelös och entreprenöriell syn på UX och design, som är väl grundad i tydlig nytta för kunden.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 08:03

Jättarna tar nästan hälften av annonsbudgeten

Marknadsförare spenderar nästan hälften av sin annonsbudget på jättarna Google, Facebook och Amazon, visar en ny undersökning. Lawless Research och Factual har undersökt vad marknadsförare tycker om jättarna Google, Facebook och Amazons krafttag på marknaden. Undersökningen visar att respondenterna (700) i genomsnitt spenderar 43 procent av sin annonsbudget på dessa plattformar – och 63 procent uppger att de vill ha andra alternativ.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 07:05

Facebook förlikar i stämning om att de blåst upp videovisningar med 900 procent

Facebook har gått med på att förlika i en stämning som påstår att de blåst upp sina videovisningar med upp till 900 procent. Enligt marknadsförarna bakom stämningen ska Facebooks agerande ha kostat dem avsevärt mer för annonser i videoklipp, eftersom siffran för antalet visningar inte stämde med verkligheten,. Enligt Facebook skulle deras felaktiga mätningar av antalet videovisningar inte ha påverkat själva prissättningen/annonskostnaden.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 06:55

Försöker Google Chrome döda annonsblockerarna?

Google säger att de inte har några dolda motiv med en uppdatering, som i princip sätter käppar i hjulen för annonsblockerarna. Vad de hänvisar till är istället användarnas integritet. Men uppdateringen gör det mycket svårt för annonsblockerare att fungera som de gör idag.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 06:47

UEFA lanserar en egen OTT-kanal

Union of European Football Association (UEFA) har lanserat en gratis-kanal för att sända fotboll via nätet. OTT-kanalen ska ge fans mer utbud och tillgängligt när de önskar. Initialt kommer kanalen att visa bland annat futsal, bakom-scenen-innehåll och intervjuer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.