DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 02:08

DI - 12 jun 19 kl. 16:25

15 doldisaktier – plocka börsens bortglömda guldHäng med dit aktieanalytikerna inte går, där proffsinvesterarna lyser med sin frånvaro och där medietäckningen är svag. Via fem steg leder Di er till 15 heta doldisaktier som helt flyger under radarn..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 15 doldisaktier, plocka, börsens, bortglömda, guld
HBL - 18 jun 13 kl. 19:28

Lyfter fram de bortglömda hembiträdena

Vart försvann ?skäriflickorna? från Åbolands skärgård på femtiotalet?

BT - 21 aug 12 kl. 16:03

Debut som håller vad den lovar

Susanna Lundins debutbok Hindenburg ges ut med mottot att vara ?en roman om jordens undergång och om hur man blir en människa?. Det är anspråk i klass med en del tidigare debutverk, som till exempel Malte Perssons Livet på den här planeten och Martina Lowdens Allt.

Kristianstadsbladet - 14 aug 13 kl. 07:00

Bruksandan som försvann

Foto: Sune Johannesson
Kulturredaktör Sune Johannesson hejade en gång i tiden på bandylaget Lesjöfors IF, laget från den lilla men framgångsrika bruksorten. Först i sommar tog han sig dit och fick se en bild av ett folkhem som inte längre finns. Detta är första artikeln av tre om den svenska kultursommaren.

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 14 kl. 11:48

Soft rock på Solsidan

I morgon spelar Treon från Säffle på Solsidan i Åmål. Bandet, som består av sångerskan Karin Persson samt gitarristerna Tommy Fougstedt och Urband Kvarnström, har gjort det till sin grej att plocka upp och skala av mer eller mindre bortglömda rockpärlor..

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 09:13

Gunhild Carling vet inte vad slump betyder

Gunhild Carling lever på en planet där 30-talet aldrig tagit slut. En planet där lindy hop fortfarande är högsta mode, där bebop ännu inte är uppfunnet och jazzorkestern aldrig har konkurrerats ut av något så modernt som ett elförstärkt rockband.Med åren har hon lärt sig hur hon får en konsertpublik att lämna samtiden bakom sig och följa med henne dit.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Federala myndigheter undersöker Deutsche Banks hantering av penningtvätt

Federala myndigheter undersöker om Deutsche Bank har uppfyllt regler som syftar till att stoppa penningtvätt och andra typer av brott..

DI - 3 timmar sedan

Lars Adaktusson lämnar KD:s partistyrelse

Lars Adaktusson lämnar KD:s partistyrelse och rollen som vice partiledare, uppger han för Expressen..

DI - 4 timmar sedan

Styrelseledamot i Bravida dumpar aktier för 25,5 miljoner

Staffan Påhlsson, som är styrelseledamot i installationsbolaget Bravida sedan våren 2016 och som tidigare har varit Bravidas vd, sålde den 18 juni 300.000 aktier i bolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Per Bolund välkomnar Göran Perssons löfte: ”Låter lovande”

Regeringen vill se hårdare tag mot penningtvätt och går nu fram med en rad nya åtgärder för att skärpa regelverket. Samtidigt förväntar sig finansmarknadsminister Per Bolund ett mer aktivt arbete även från bankernas sida..

DI - 4 timmar sedan

Fed-besked lyfte Wall Street över nollstrecket

Beskedet att den amerikanska centralbanken, Fed, lämnar styrräntan oförändrad fick New York-börserna att klättra över nollstrecket och stänga på plus. Breda S&P 500 avslutar upp 0,3 procent, medan tekniktunga Nasdaqs kompositindex avancerade 0,5 procent under onsdagens handelssession..

DI - 4 timmar sedan

Vårt konfliktintresse sprider falska nyheter snabbare

Man kan lätt tro att Facebooks och Twitters produkter är plattformar som låter oss dela bilder och artiklar. Men deras produkt är din och min uppmärksamhet som de fångar in med bilder och artiklar och sedan säljer till annonsörer.  .

DI - 4 timmar sedan

Ryktet om Silicon Valleys död överdriven – här är ödesfrågorna

Sommaren 2017 landade Di:s utsände i Palo Alto. Två år senare har Silicon Valley genomgått sin kanske mest dramatiska period någonsin. Här listar Andreas Cervenka tio personliga spaningar från tiden i världsekonomins nya maktcentrum..

DI - 4 timmar sedan

Di:s Silicon Valley-korrespondent: ”Stubintråd som väntar på en gnista”

7 frågor till Andreas Cervenka, Di:s utsända i Silicon Valley som nu återvänder till Stockholm..

DI - 4 timmar sedan

Italiens styrande koalition föreslår reform för centralbanken

Den regerande italienska koalitionen har arbetat fram ett utkast till ett lagförslag som ska ge regeringen och parlamentet rätten att utse centralbankens fem ledamöter..

DI - 5 timmar sedan

Signal om att Fed är beredd att möta marknaden

Efter Federal Reserves beslut att lämna styrräntan oförändrad på onsdagen ökar sannolikheten för en räntesänkning i juli ytterligare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.