Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 18 June, 12:57

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 19 kl. 16:00

Trelleborg: Fackförbund anmäler kommunen för neddragningar i skolanLärarnas riksförbund anmäler Trelleborgs kommun till Skolinspektionen för misstänkt brott mot skollagen. Fackförbundet menar att de stora nedskärningarna har satt såväl rektorer som lärare i en omöjlig situation. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs, Skolinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trelleborg, Fackförbund, anmäler, kommunenför , neddragningari , skolan
Blekinge Läns tidning - 13 jun 19 kl. 17:04

Fackförbund anmäler kommunen efter neddragningar

Lärarnas Riksförbund anmäler Karlshamns kommun till Skolinspektionen för misstänkt brott mot skollagen. Fackförbundet menar att de stora nedskärningarna har satt såväl rektorer som lärare i en omöjlig situation..

SvD - 12 nov 15 kl. 08:00

Fackförbund anmäler Mall of Scandinavia

In i det sista larmar arbetare på Mall of Scandinavia om totalt byggkaos och bortplockade skyddsombud. Och fackförbundet Elektrikerna har anmält elsäkerhetsbrister till Elsäkerhetsverket..

GT - 12 jul 15 kl. 12:23

Flera fackförbund anmäler Sahlgrenska

Personalbrist, överbeläggningar och stress. Så beskrivs arbetssituationen på neonatalavdelningen på Sahlgrenska universitetssjukhuset som nu anmäls till Arbetsmiljöverket av facken Kommunal, Läkarförbundet och Vårdförbundet, uppger Göteborgs-Posten. – Man är alltid jättenoga med att man utför ett fullgott arbete för patienterna.

UT - 14 dec 13 kl. 10:31

Facket anmäler kommunen för ökad stress i äldreomsorgen

Många av de anställda inom äldreomsorgen mår dåligt efter att ständigt få höra att de måste spara på både det ena och andra. Därför gör nu Kommunal i Ulricehamn en anmälan enligt arbetsmiljölagen. Anmälan riktas gentemot arbetsgivaren, Ulricehamns kommun.

SmålandsPosten - 22 jan 14 kl. 06:22

Fackförbund kritiskt mot kommunen

Skolbibliotekariers tid för inläsning dras ner drastiskt från och med i år, enligt ett beslut från rektorerna i kommunen. Fackförbundet DIK anser nu att kommunen har brutit ett avtal. Skolbibliotekariernas fackförbund DIK har i en skrivelse till kommunen reagerat på beslutet om färre lästimmar för bibliotekarierna.

Skånskan - 20 feb 14 kl. 06:00

Även två fackförbund anmäler brister

Saco och Vision har gjort en 66A-framställan..

DI - 10 mar 16 kl. 14:21

Fackförbund DO-anmäler Centerpartiet

Fackförbundet Byggnads Örebro-Värmland anmäler Centerpartiet och partiordförande Annie Lööf till Diskrimineringsombudsmannen (DO), rapporterar P4 Värmland..

Expressen - 27 jan 16 kl. 10:35

Medlemmar anmäler Kommunal

Nu har 17 medlemmar i Kommunal fått nog, och anmäler sitt fackförbund till Konsumentverket. De kräver pengarna tillbaka för sin fackavgift. – Det de har gjort mot oss är bedrägeri, säger undersköterskan Eva Pettersson till Svenska Dagbladet..

GöteborgsPosten - 24 nov 17 kl. 16:41

Personal dödshotad på Östra – facket anmäler skyddstopp

Personal har blivit jagad med tillhyggen och hotad till livet av patienter. Nu anmäler fyra fackförbund skyddsstopp för en avdelning på Östra sjukhuset. – Nu har man nått en gräns där medarbetarnas säkerhet inte längre kan upprätthållas, säger huvudskyddsombudet Matilda Eriksson, säger hon till SVT Väst..

DI - 26 sep 18 kl. 21:36

Fackjätte anmäler Ikea

Möbeljätten Ikea anklagas för att kampanja mot fackförbund och förhindra anställda från att organisera sig. Det hävdar den fackliga alliansen UNI Global som nu anmäler bolaget, rapporterar Dagens Nyheter..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Unga entreprenörer går till sjöss

I vintras stod Albin Nilsson och hans kompisar i deras UF-företag och sålde julgranar. Nu har han startat upp en annan verksamhet, mer lämpade för sommaren. ”Jag ska stå på stranden och hyra ut padelboards,” säger Albin Nilsson..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fröodlingens spänning lockar den lokale bonden

Sveriges ende odlare av salladskålsfrön bor i närheten av Trelleborg. Han berättar hur det går till att odla frön och hur han började..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Inbrott: Gärningsmän lyfte ur fönster och tog sig in

Strax efter klockan elva på måndagsförmiddagen upptäcktes det att någon lyft ut hela fönstret till en fastighet på Banvallsvägen och tagit sig in på det viset..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Telefoni: Fortsatt stora störningar hos Tele2 – problem att ringa 112

De stora driftstörningar hos telefonbolaget Tele2 fortsätter i dag, tisdag. Kunder har svårigheter att både ta emot och ringa utgående samtal, även till nödnumret 112..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Tips: Nu ökar stölderna i husbilar – så minskar du risken

Sommartid ökar stölderna både på rast- och campingplatser i landet. Länsförsäkringar fick förra året närmare 600 rapporter. Stöldskyddsföreningen tipsar om vad man kan göra för att minska risken för inbrott i sommarvistet.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Ofredande: Familj uppskrämd av bilist

En familj som var ute och promenerade längs en grusväg utanför Norra Grönby fick plötsligt möte med en aggressiv bilförare. Nu polisanmäler de händelsen som ofredande..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Trelleborgare måna om simkunnigheten

Sommarlovets första dagar har bjudit på härligt badväder. Trelleborgs kommun har många elever som inte är simkunniga i tvåan och trean men trots det verkar badgästerna vara eniga om att simkunnighet i tidig ålder är väldigt viktigt. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Wilma Davidsson i Dolly Style skadade knät på Liseberg

Trelleborgs egen Dolly style-medlem Wilma Davidsson, ”Holly”, skadade sig innan gruppens framträdande på Lotta på Liseberg igår måndag..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Brott: Brand i buske var försök till mordbrand

Strax efter klockan tre natten mellan måndag och tisdag larmades polis och räddningstjänst till en brand i en buske på Parkgatan i Trelleborg. Men busken visade sig vara ett sopkärl, och händelsen polisanmäldes..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Joakim Andersson har ätit upp sig och hittat formen

Joakim Andersson började äta mindre för att bli lättare, men tappade muskelmassa och orkade inte. Nu har IFK-löparen ätit upp sig. Då har de snabba tiderna kommit.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.