Barometern > Nyheter

Thursday, 20 June, 02:55

Barometern - 12 jun 19 kl. 16:08

Efter beskedet om sparkrav: ”Ledningen har inte koll”Sparkravet för länssjukhuset är dubbelt så stort än den uppgift Vårdförbundet tidigare tagit del av. – Vad kan regionen spara på istället för vården, vi kan inte dra ned mer på det patientnära arbetet, säger Tora Elfversson Dahlström..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Vårdförbundet, Tora Elfversson Dahlström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter beskedetom , sparkrav, Ledningenhar inte , koll
BT - 23 apr 14 kl. 14:56

Beskedet: Omplacerad rektor får ny tjänst ? på samma skola

Ann-Kristin Sjörén-Stendahl får vara kvar på Kristinebergsskolan. – Det känns jätteskönt. Nu står det klart att Ann-Kristin Sjörén-Stendahl får vara kvar som ledare på Kristinebergsskolan.

Sydsvenskan - 30 sep 11 kl. 06:30

Sparkrav hotar jobb på KvP

Omfattande sparåtgärder på tidningen Expressen kan slå hårt mot Kvällsposten och GT.
Omfattande sparåtgärder på tidningen Expressen kan slå hårt mot Kvällsposten och GT.Expressens ledning lade igår fram ett sparprogram för att sänka tidningens kostnader med upp till 60 miljoner kronor, varav 20 miljoner kronor på personal.

GöteborgsPosten - 04 jun 19 kl. 13:25

Protesterar mot stora sparkrav inom förskolan

Sparkrav inom förskolan har väckt starka reaktioner i Mölndal. I morgon demonstrerar föräldrar för att få den politiska ledningen att tänka om..

Västerbottens Folkblad - 21 nov 16 kl. 11:32

Lärare kritiska mot sparkrav i miljonklassen

Beskedet att kommunala musikskolan i Umeå står inför sparkrav i miljonklassen har fått lärare på skolan att reagera kraftigt. – Hela kollegiet är oroligt och upprört. Vi har svårt att se hur vi ska klara våra verksamheter i framtiden, säger flöjtläraren Kristen Jansen Brodin.

BT - 30 nov 18 kl. 18:39

Facket: Orimligt sparkrav på Säs

Fackliga ledare på Södra Älvsborgs sjukhus slår bakut efter beskedet om sparkrav. – Det går inte lägga mer jobb på redan ansträngd och stressad personal, säger de..

Blekinge Läns tidning - 05 dec 18 kl. 16:42

Hårda sparkrav på nämnder

De politiska nämnderna får tuffa sparkrav. De måste minska sina budgetar med 50 miljoner kronor. Kommunens stora underskott är orsaken till det bistra beskedet..

YLE - 29 apr 16 kl. 16:42

Konstmusiken vid HU hotad: ”Ledningen uppskattar oss inte tillräckligt”

Helsingfors universitet avskedade på torsdagen två lektorer i musikteori vid humanistiska fakulteten och nu är konstmusiken, som funnits vid universitetet sedan 1600-talet, hotad. Uppsägningarna får stark kritik av tonsättare och kulturfolk. Under våren har hundratals fått lämna Helsingfors universitet på grund av regeringens nedskärningar.

Sydsvenskan - 25 nov 11 kl. 07:42

Dålig koll på Arlanda

Arlandas säkerhetskontroll bestod inte provet. En bombattrapp i handbagage passerade obemärkt tiotals gånger vid test på flera av flygplatsens terminaler. Bara i terminal fyra upptäckte kontrollanterna attrapperna.

Dagens PS - 21 mar 17 kl. 11:30

Krönikör totalsågar ledningen

Fingerprint-aktien står i dag för ett historiskt ras på Stockholmsbörsen och småsparare som tunga investerare får se miljarder gå upp i rök. DN:s Birgitta Forsberg konstaterar att ledningen inte haft någon kontroll utan snarare blåst upp förväntningarna samtidigt som bolaget vinstvarnat både för fjärde kvartalet och årets första kvartal. ”Inte nog med det, bolaget drar tillbaka prognosen för hela årets resultat och drar till och med in den beslutade utdelningen.

Alliansfritt Sverige - 10 okt 12 kl. 12:27

Kent Persson - utan koll och kontroll

UPPLYSNING. I Nerikes Allehanda (7/10-12) förklarar Moderaternas partisekreterare Kent Persson att
?Vi förhåller oss inte till vad Socialdemokraterna tycker och inte tycker.?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Elias Pettersson vann Calder Trophy

Årets nykomling i NHL heter Elias Pettersson. Den 20-årige svensken vann Calder Trophy som säsongens rookie under årets NHL-gala i Las Vegas..

Barometern - 30 minuter sedan

Zapata avgjorde för Colombia

Barometern - 30 minuter sedan

Stabilt för skottskadad i Uppsala

Barometern - 45 minuter sedan

Mexiko godkänner "nya Nafta"

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada..

Barometern - 2 timmar sedan

Många döda i ny Burkina Faso-attack

Barometern - 3 timmar sedan

Mexiko ber om mer FN-stöd

Barometern - 3 timmar sedan

Traditionen: Lyran invigde sommaren i Stadsparken

Scenen i Stadsparken bjuder som alltid på en sommar med musikunderhållning från alla möjliga genrer. Först ut var i vanlig ordning musikkåren Lyran..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.