Barometern > Nyheter

Wednesday, 19 June, 12:46

Barometern - 12 jun 19 kl. 16:15

Trafik: Många oskarshamnare bryter mot hastighetsreglernaMånga kör för fort efter att de nya hastighetsbegränsningarna med 40 kilometer i timmen inom tätbebyggt område.
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TrafikMånga , oskarshamnare, brytermot , hastighetsreglerna
YLE - 24 apr 17 kl. 15:33

NTM-centralen: kritiska transporter måste tryggas om strejk bryter ut

Myndigheterna funderar och koordinerar som bäst hur de akuta transporterna sköts ifall en färjstrejk bryter ut på fredag. Folk från olika myndigheter möttes under måndag eftermiddag för att planera åtgärder i fall av enn strejk, berättar direktör Matti Vehviläine vid Egentliga Finlands Närings- trafik och miljöcentral. Man siktar på att ha en gemensam plan på hur tex polisbilar, brandbilar och ambulanser kan ta sig till och från skärgården - om strejken bryter ut.

Barometern - 28 aug 14 kl. 20:15

Oskarshamnare vände SvP ryggen

Hundratals Oskarshamnare vände ryggen mot Svenskarnas parti vid torsdagskvällens torgmöte. Polisen uppskattar att drygt 200 personer befann sig på Lilla Torget för att markera sin ståndpunkt mot SvP:s politik. Större delen av torget var avspärrat och när SvP:s partiledare Stefan Jacobsson började tala förflyttade sig en stor mängd människor fram mot avspärrningarna och ställde sig som en levande mur med ryggarna mot talaren.

Barometern - 08 nov 17 kl. 10:26

Oskarshamnare körde full i Göteborg

En 59-årig oskarshamnare ertappades med att köra bil full i Härryda kommun. Nu har han dömts till en månads fängelse. .

Barometern - 11 maj 18 kl. 11:55

”Oskarshamnare” har blivit nytt begrepp i trafiken: ”Träffsäkert”

I en krönika kallar Eskilstuna-journalisten Henrik Holmberg de bilister som sänker farten när 2+1-vägen blir enfilig för ”oskarshamnare”. Krönikan har blivit viral. .

Jönköpingsnytt - 28 feb 12 kl. 06:16

Sex av tio bryter mot tresekundersregeln

Jnytt träffar NTF för att prata om trafiksäkerheten på motorvägen mellan Torsvik och Huskvarna i Jönköping. Åke Qvarnström vid NTF är oroad över vägens tunga trafik. - Folk klarar inte av att köra i så intensiv trafik, säger han..

Barometern - 21 aug 14 kl. 09:21

Vildcampare bryter mot lag

Ökad turism skapar oro för att vildcampare ska skada kustvägen vid Äleklinta. Kunskap och information om vad som gäller på platsen brister. En husvagn står parkerad mellan buskarna på första parkett vid vattnet i Bruddesta.

Nerikes Allehanda - 20 maj 15 kl. 16:56

Länstrafiken bryter med taxibolaget

Länstrafiken och Taxi-Kurir bryter med varandra. Parterna kom i dag överens om att säga upp avtalet som gäller anropsstyrd trafik..

Computer Sweden - 20 maj 19 kl. 09:57

Öppet brev till EU: Operatörer bryter mot nätneutraliteten


Minst 186 operatörer i EU bryter mot nätneutraliteten under förevändning att enbart optimera sin trafik. Det hävdar 45 organisationer och företag i ett öppet brev till EU..

BT - 01 nov 12 kl. 17:38

Begränsad trafik efter Sandy

Kollektivtrafiken är åter i gång i New York, men kraftigt begränsad. Biltrafiken är inte heller tät, då många bensinmackar antingen saknar ström eller har slut på drivmedel. New York-borna får åka gratis med tunnelbanan och bussar.

SmålandsPosten - 26 maj 14 kl. 07:21

Musik och trafik viktigt för P4

Kommentar till signaturen Galla från en musikälskare den 21 maj. P4 är mycket riktigt folkets kanal med överlägset flest lyssnare av alla svenska radiokanaler. Uppdraget är att göra aktuella sändningar med en blandning av nyheter, underhållning och viktig information som trafikmeddelanden.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Universal söker svar om förstörda inspelningar

Vad förstördes egentligen i den stora branden på Universal studios 2008? Nu ska bolaget ta reda på vad som gått förlorat..

Barometern - 15 minuter sedan

Ny kalksilo för två miljoner

En ny kalksilo har satts på plats vid Lyckebyån i Kårahult. Det är en investering för kommunen på drygt två miljoner kronor..

Barometern - 15 minuter sedan

Fortsatta störningar hos Tele2

Barometern - 45 minuter sedan

Kunglig poliskonvoj körde på pensionär

Barometern - 45 minuter sedan

Ny OS-satsning för svenska simstjärnan

Han är ett av svensk simnings största stjärnskott på herrsidan. Nu väljer Victor Johansson att byta gren till VM i Sydkorea – där han ställer upp i öppet vatten..

Barometern - 45 minuter sedan

Hundratals SAS-anställda vittnar om missnöje

Barometern - 30 minuter sedan

Domstol avslår överklagan: Klart för ny högstadieskola

Kammarrätten avslår Hansa Byggs överklagan. Det innebär att Mörbylånga kommun troligen kan gå vidare med byggandet av en ny kommunal högstadieskola i Färjestaden. .

Barometern - 1 timme sedan

Charterflyg från Kalmar till Katalonien

Barometern - 1 timme sedan

Rumän leder EU:s liberaler

Barometern - 1 timme sedan

Rysk toppdomare dömer Sveriges gruppfinal

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.