SVT > Inrikes

Wednesday, 26 June, 10:19

SVT - 12 jun 19 kl. 15:52

Stort säkerhetspådrag när Obama kommer till Sverige för elitfest i Stockholm – trafikkaos väntarVad har Barack och Michelle Obama, Greta Thunberg samt Gwyneth Paltrow gemensamt? Svaret är Brilliant Minds – en elitfest/konferens på lyxhotellet Grand i Stockholm. Enligt polisen är säkerhetspådraget stort..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Obama, Sverige, Stockholm, Barack, Michelle Obama, Thunberg, Gwyneth Paltrow, Brilliant Minds, Grand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, säkerhetspådragnär , Obamakommer till , Sverigeför , elitfest, i Stockholm trafikkaos väntar
Expressen - 21 aug 13 kl. 06:46

Stort säkerhetspådrag under historisk match

Första internationella matchen på hemmaplan - på tio år. Då slog Afghanistan Pakistan med 3-0 inför fullsatta läktare och ett stort säkerhetspådrag. "En historisk dag för afghanska fotbollen.

Nya Wermlands Tidningen - 16 maj 14 kl. 10:25

Stort säkerhetspådrag i Värmlands tingsrätt

Hells Angels i en sal, Bandidossfären i en annan. På fredagsförmiddagen är det stort säkerhetspådrag i Värmlands tingsrätt..

Nya Wermlands Tidningen - 16 maj 14 kl. 18:30

Stort säkerhetspådrag i tingsrätten

Hells Angels i en sal, Bandidos i en annan. Rättegångskollisionen ledde till ett stort säkerhetspådrag i Värmlands tingsrätt..

Expressen - 30 apr 16 kl. 17:31

Stort säkerhetspådrag när kungen fyller 70

Kungens 70-årsfirande har följts av minutiös planering och ett stort säkerhetspådrag. Polisen är förtegen om hur kommenderingen för dagen ser ut. – Vi har en planering för om något skulle hända, och det är vi nöjda med.

Expressen - 23 apr 17 kl. 10:33

Stort säkerhetspådrag i det franska valet

De franska vallokalerna öppnade klockan åtta på söndagsmorgonen övervakade av ett stort säkerhetspådrag.När de stänger 20.00 i kväll är första valomgången över.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 17 kl. 04:46

Stort säkerhetspådrag inför förhandlingen

Rakhmat Akilov, som misstänks för lastbilsdådet på Drottninggatan, ställs i dag inför häktningsdomaren i Stockholms tingsrätt. Misstankarna mot honom är mycket starka, enligt polisen. – Det kommer att vara ett omfattande säkerhetspådrag, att jämföra med.

SVT - 27 jul 17 kl. 08:40

Stort säkerhetspådrag i Finland inför Putinbesök

Rysslands president Vladimir Putin besöker Finland i dag. Ett massivt säkerhetspådrag omger Putins och president Sauli Niinistös möte i Nyslott (Savonlinna). Begränsningar har införts för såväl väg- och båttrafik som luftfart.

SR - 13 feb 18 kl. 08:27

Stort säkerhetspådrag inför rättegången mot Akilov

Målet mot den terroråtalade Rakhmat Akilov kräver ett omfattande säkerhetspådrag..

YLE - 21 apr 13 kl. 06:34

Massivt säkerhetspådrag vid London maraton

Ett stort säkerhetsuppbåd pågår inför dagens London maraton. Stort säkerhetspådrag inför London maraton 2013. EPA/Andy Rain Mängden poliser som övervakar loppet har ökats med 40 procent från det ursprungliga antalet, efter bombdåden i Boston.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort säkerhetspådrag när imamrättegången startade

Stämningen var dämpad och säkerhetspådraget stort i Östersunds tingsrätt på torsdagsmorgonen, när de misstänkta medhjälparna till mordförsöket i Strömsund drogs inför rätta..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 minuter sedan

Kraftig minskning av ekoskörd

Den ekologiskt odlade spannmålsskörden minskade med 38 procent under 2018 jämfört med året före. Totalt har skörden i fjol beräknats till 241 200 ton, enligt färska siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)..

SVT - 3 timmar sedan

183 000 barn har minst en förälder med skulder hos Kronofogden

En ny undersökning från Kronofogden visar att 183 000 barn i Sverige bor i hushåll där minst en förälder har skulder hos Kronofogden. Flera av dem känner både skam och skuld för familjens ekonomiska situation..

SVT - 11 timmar sedan

S och M i debatt om gängkriminaliteten i Sverige

Moderaterna anser att regeringen har tappat kontrollen över situationen med gängkriminalitet i Sverige. Frågan debatterades i riksdagen under tisdagen och på kvällen mötes Ulf Kristersson (M) och inrikesminister Mikael Damberg (S) i SVT:s Aktuellt..

SVT - 12 timmar sedan

Svensk forskarrapport: Kina bedriver hotfull kampanj mot svenska journalister och forskare

Kina bedriver en aggressiv påtryckningskampanj mot svenska journalister, forskare och mänskliga rättighetsaktivister sedan ett drygt år tillbaka. I vissa fall sker detta med inslag av hot och personangrepp mot utpekade individer. Det är slutsatsen av en forskarrapport från Utrikespolitiska Institutet som SVT tagit del av..

SVT - 12 timmar sedan

Ola Bini: Känner mig inte fri, nu börjar den riktiga kampen

Den svenske programmeraren Ola Bini som suttit häktad i Ecuador sedan i april släpptes för fyra dagar sedan. Men han får inte lämna landet och vet fortfarande inte vad han är anklagad för. – Min största frustration är att de inte presenterat ett enda bevis på att jag gjort något fel, säger han i en intervju med SVT Nyheter..

SVT - 14 timmar sedan

Extremt regnoväder på ingång i delar av Götaland

SMHI flaggar för extremt mycket regn i vissa delar av landet. Det gäller främst områden från Västra Götaland tvärs över landet till Södermanland och Östergötland. Den extrema värme i Europa just nu ser ut att påverka nederbörden.

SVT - 15 timmar sedan

Styrelsemedlem i Liberalerna lämnar efter Ullenhags avhopp

Partistyrelsemedlemmen Linnéa Darell väljer att lämna sitt uppdrag i Liberalerna. Det meddelar hon under tisdagen efter att Erik Ullenhag gick ut med att han hoppar av valet till partiledarposten..

SVT - 15 timmar sedan

Listeria hittad i varmkorv

Varmkorvar från Siljans chark återkallas efter att man har hittat listeriabakterier under en rutinkontroll..

SVT - 15 timmar sedan

AF-tjänst för nyanlända bröt mot lagen – hög chef anmäls efter advokatutredning

Arbetsförmedlingen anmäler en av sina högsta chefer till Statens ansvarsnämnd. En utredning från en advokatbyrå visar att chefen kan ha brutit mot lagen i samband med den kritiserade tjänsten Jobskills. Tjänsten, som ska hjälpa asylsökande hitta arbetsgivare, har i i flera reportage granskats av SVT..

SVT - 16 timmar sedan

SVT/Novus: Var femte väljare har förtroende för Sabuni

Erik Ullenhag avbröt sin kampanj under tisdagen – Nyamko Sabuni är nu ensam kandidat till partiledarposten i Liberalerna. Samtidigt har en stor del av väljarna förtroende för henne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.