SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 25 June, 11:34

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 15:55

Ytterligare försening för Liatorps brandstationFörst var det under 2018 som brandstationen i Liatorp skulle bli klar, sedan sades det att den skulle bli klar under sommaren 2019. Nu har det skett ytterligare en fördröjning i renoveringen av brandstationen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Liatorps, Liatorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ytterligare, förseningför , Liatorps, brandstation
Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 22:13

Ännu en försening för Dragon Gate


Öppnandet av hotellet i det kinesiska centret Dragon Gate vid E4 söder om Gävle har försenats igen.En stjärnspäckad invigning hölls i augusti för att fira att allt äntligen var klart men själva öppnandet av hotellet fick vänta, skriver Arbetarbladet. Nu i oktober skjuts öppnandet fram ytterligare en och en halv månad, nästan ett halvår efter den planerade invigningen.

BT - 09 okt 14 kl. 22:13

Ännu en försening för Dragon Gate

Öppnandet av hotellet i det kinesiska centret Dragon Gate vid E4 söder om Gävle har försenats igen. En stjärnspäckad invigning hölls i augusti för att fira att allt äntligen var klart men själva öppnandet av hotellet fick vänta, skriver Arbetarbladet. Nu i oktober skjuts öppnandet fram ytterligare en och en halv månad, nästan ett halvår efter den planerade invigningen.

Affärsvärlden - 20 dec 16 kl. 15:08

Ytterligare försening efter SSAB-haveri

Det haveri vid valsverket i Oxelösund som tidigare uppskattats leda till ett produktions- och leveransbortfall om cirka 25.000 ton beräknas nu leda till ett bortfall på omkring 40.000 ton..

Nyan - 27 feb 18 kl. 10:42

Ytterligare försening för färja på dock

Baltic Princess tekniska dock blir ännu mer försenad, skriver Tallink Silja på sin Facebook-sida. Enligt nuvarande information ska fartyget vara tillbaka i trafik till kvällsturen den 8 mars.
Galaxy kommer att trafikera några resor enligt Baltic Princess tidtabell under vecka 10, men i övrigt så måste bokade kvällsavgångar från Åbo avbokas under dockningsperioden.

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 16:59

Ytterligare försening av ny sopsortering

Även den andra upphandlingen kring fyrfackskärl i Tanum, Munkedal och Sotenäs har avbrutits av Rambo. Nu pågår förhandlingar med en entreprenör..

Sydsvenskan - 16 apr 19 kl. 13:21

Datum klart för spårvägsstart – ytterligare försening

Vill du åka med Lunds spårvagnar på premiärdagen?.

YLE - 21 mar 17 kl. 05:48

Ny brandstation byggs i Karleby i år

Planerna på en ny brandstation i Karleby tog ett steg framåt i igårkväll. Stadsstyrelsen beslöt enhälligt att starta ett nybygge på den nuvarande tomten vid Gustav Adolfsgatan. Ett fullmäktigebeslut krävs ännu och därefter behandlar stadsstyrelsen ärendet ytterligare en gång på måndag.

Barometern - 21 aug 14 kl. 08:43

Strid om brandstation svårsläckt

En juridisk strid pågår kring nya brandstationen - och den verkar svårsläckt. Kammarrätten menar att kommunen måste göra en ny anbudsutvärdering. Prestigeprojektet att få bygga kommunens nya brandstation i Oxhagen gick till NCC Construction.

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 12 kl. 18:38

Satsningar på bad och brandstation

Foto: Scanpix
Anderslöv får sitt hett efterlängtade utomhusbad och brandstationen i Trelleborg kommer att flyttas. Det föreslår den styrande femklövern i sin budget för 2013. Men satsningarna sker i finanskrisens mörka skugga.

Sydöstran - 11 sep 16 kl. 14:42

Svängsta firade med ny brandstation

Ökande inflyttning av barnfamiljer, lyckad biblioteksflytt och utbyggd skola. Det är några av de senast årens positiva händelser i Svängsta. I helgen lades det till ytterligare en i raden när den nya brandstationen invigdes under firandet av Svängstadagen..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alfredsson kan väljas in i Hall of Fame

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Villkorligt för "Stå upp för Sverige"-mannen

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp från rasistiska kommentarer. Han är en av grundarna till gruppen "Stå upp för Sverige" och stod åtalad för kommentarer som andra skrivit i hans grupp..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Då kommer Iggy Azaleas nya skiva

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Man åtalas för våldtäkt i Kalmar

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fridolin lärare igen – fick jobb via annons

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ibsen, Jeppe och drive-in-teater på svenska sommarscener

Sveriges sommarscener bjuder på allt från norrländsk drive-in-teater till Ibsen och Aniara. Vi listar några av landets mest spännande teaterföreställningar från norr till söder..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Affärsliv: Hon blir ny vd för stort Växjöföretag

Charlotte von Sydow har varit tillförordnad vd för Växjöföretaget Visma Spcs sedan i mars. Nu tar hon officiellt över rollen och tillträder omgående..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kärlek i en värld utan Beatles

Beatlesklassiker är dyra. Det fick filmtungviktarna Danny Boyle och Richard Curtis erfara när de skapade romantik i en värld där signaturen Lennon-McCartney aldrig existerat. Endast amatörmusikern Jack kan deras låtar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

SVT gör dokumentär om Lasse Åberg

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tidigare Växjötränaren har fått nytt jobb

Niklas Nordén slutade i Växjö Vipers efter förra säsongen. Nu har den tidigare tränaren fått nytt jobb..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.