DN > Utrikes

Thursday, 20 June, 00:52

DN - 12 jun 19 kl. 15:54

Stockholmsbörsen runt nollanEfter flera dagars uppgång har Stockholmsbörsens ledande index pekat nedåt under större delen av dagen. I eftermiddagshandeln vid klockan 15.35 handlas dock OMXS-index runt nollan. Ledande europeiska börser backar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholmsbörsens, OMXS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, runt, nollan
Affärsvärlden - 23 okt 14 kl. 10:05

Stockholmsbörsen runt nollan

Stockholmsbörsen handlades i en oregelbunden tendens under torsdagsförmiddagen..

DN - 25 jan 16 kl. 09:30

Stockholmsbörsen runt nollan

Stockholmsbörsen inledde handelsveckan svajigt. OMXS-index hade efter drygt en och en halvtimmes handel sjunkit med 0,6 procent, men steg under förmiddagen och på noll vid 13-tiden..

DI - 21 jun 16 kl. 10:03

Stockholmsbörsen: Kring nollan efter måndagsrally

Stockholmsbörsen vandrade runt nollan på tisdagsmorgonen i spåren av tisdagens lättnadsrally. Bäst gick det för fastighetsbolaget Fabege som stiger med 3,1 procent..

SvD - 08 maj 15 kl. 14:11

Stockholmsbörsen runt noll

Stockholmsbörsen rör sig nära nollan i eftermiddagshandeln. Klockan 14 hade OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 523,7..

UNT - 08 maj 15 kl. 14:11

Stockholmsbörsen runt noll

Stockholmsbörsen rör sig nära nollan i eftermiddagshandeln..

DN - 08 maj 15 kl. 14:32

Stockholmsbörsen runt noll

Stockholmsbörsen rör sig nära nollan i eftermiddagshandeln. Klockan 14 hade OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 523,7..

GöteborgsPosten - 02 sep 15 kl. 09:25

Börsen runt nollan - Getinge draglok

Stockholmsbörsen steg svagt på onsdagen efter att ha fladdrat upp och ner under dagen. Vid stängning hade Stockholmsbörsens OMXS-index gått upp 0,1 procent..

DN - 02 sep 15 kl. 15:49

Börsen runt nollan med Getinge som draglok

Stockholmsbörsen steg svagt på onsdagen efter att ha fladdrat upp och ner under dagen. Vid stängning hade Stockholmsbörsens OMXS-index gått upp 0,1 procent..

PrivataAffärer - 21 mar 14 kl. 10:55

Börsen runt nollan

Stockholmsbörsen handlades runt nollstrecket på fredagsförmiddagen efter en initial nedång i öppningshandeln....

PrivataAffärer - 09 maj 14 kl. 09:08

Börsen runt nollan

Stockholmsbörsen öppnade runt nollstrecket på fredagen, efter uppgångar i kölvattnet av ECB-tal med hopp om stimulansberedskap på torsdagen....

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Brand i sexvåningshus i centrala Stockholm

Det har brunnit i ett flerfamiljshus på Lilla Essingen i centrala Stockholm. Minst en person har skadats i händelsen, enligt räddningstjänsten..

DN - 1 timme sedan

Lars Adaktusson ställer inte upp för KD-omval

Lars Adaktusson kommer inte att ställa upp för omval till KD:s partistyrelse och rollen som andre vice ordförande i partiet. Det bekräftar han för DN..

DN - 3 timmar sedan

Svenskarna vill lära sig mer – men hinner inte

Svenskarna vidareutbildar sig för lite enligt Arbetsförmedlingen som tar stöd i en ny undersökning. Nu ger man ut en guide för livslångt lärande med Google. – Jag tycker så många som möjligt ska införa en kompetenstimme, precis som för friskvård, säger Erik Sandström, digitaliseringschef på Arbetsförmedlingen..

DN - 4 timmar sedan

Man misstänkt för dråp efter Salas död

En 64-årig man har gripits misstänkt för dråp i samband med den flygkrasch där den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala dog tidigare i år. Brittisk polis meddelar att den misstänkte mannen samarbetar och att han har släppts medan utredningen pågår..

DN - 4 timmar sedan

Federal Reserve lämnar styrräntan oförändrad

USA:s centralbank Federal Reserve lämnar räntan oförändrad på 2,25–2,50 procent. New York-börserna reagerar försiktigt positivt på beskedet..

DN - 5 timmar sedan

Midsommarvädret: Bäst i östra Sverige – sämst i Kiruna

Midsommarfirare i nordligaste Sverige gör bäst i att duka fram sillburkarna inomhus i år. Regn och rusk är nämligen att vänta, enligt SMHI. Bättre ser det ut i de östra delarna av Svealand och södra Norrland, med temperaturer uppemot 24 grader..

DN - 5 timmar sedan

Matchguide Sverige–USA – allt inför torsdagens gruppfinal i VM

LE HAVRE.  På torsdagen fortsätter Sveriges fotbolls-VM. Då väntar USA i gruppfinal i Le Havre.

DN - 6 timmar sedan

Sarkozy ska ställs inför rätta

Frankrikes expresident Nicolas Sarkozy har förlorat sitt sista möjliga överklagande och ska därför ställas inför rätta för misstankar om maktmissbruk och korruption. Hans advokat avfärdar det hela..

DN - 7 timmar sedan

SOS Alarm: Inga allvarliga konsekvenser av Tele2:s haveri

Tele2:s problem slog mot larmnumret 112. Men av allt att döma ska driftstörningen inte ha lett till några allvarliga konsekvenser.  – Vi har inte hört om någon som har drabbats, säger Sarah Hummerdal, pressansvarig på SOS Alarm.

DN - 8 timmar sedan

Kinesisk medborgare släppt på fri fot av HD

Högsta domstolen har beslutat att en kinesisk medborgare som begärts utlämnad till Kina inte längre ska vara häktad. Det skriver domstolen i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.