UNT > Utrikes

Tuesday, 25 June, 13:55

UNT - 12 jun 19 kl. 15:22

Över 400 gripna i Moskva – däribland NavalnyjFler än 400 personer, däribland oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, har gripits under en fredlig demonstration i Moskva..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Moskva, Navalnyj, Aleksej Navalnyj

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 400, gripnai , Moskva, däribland, Navalnyj
GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 15:22

Över 400 gripna i Moskva – däribland Navalnyj

Fler än 400 personer, däribland oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, har gripits under en fredlig demonstration i Moskva..

UNT - 12 jun 19 kl. 15:05

Över 200 gripna i Moskva – däribland Navalnyj

Fler än 200 personer, däribland oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, har gripits under en fredlig demonstration i Moskva..

BT - 20 sep 13 kl. 19:54

Svensk bland gripna aktivister

En svensk finns bland 25 miljöaktivister som greps när en rysk styrka bordade Greenpeace fartyg Arctic Sunrise. Miljöorganisationen har inte lyckats få kontakt med fartyget sedan bordningen och har heller inte fått information om vad de gripna aktivisterna misstänks för. Inte heller den svenska ambassaden i Moskva har lyckats få besked om varför den svenska medborgaren frihetsberövats.

Alingsås tidning - 08 okt 17 kl. 05:30

400-årsfesten börjar ta form

Projektgruppen som arbetar med Alingsås 400-årsfirande har nu gått in i den operativa fasen och kan presentera en del av de planer som finns kring firandet. Och alingsåsarna behöver inte vänta ända till 2019 på att festligheterna ska dra igång. – Jag känner mig så hedrad över uppdraget, det är förpliktigande men fantastiskt roligt.

Kristianstadsbladet - 15 dec 12 kl. 12:20

Protest inleds i Moskva


Hundratals demonstranter har samlat i Moskva för en protest mot den ryska regeringen. Demonstrationen har förklarats vara olaglig av president Vladimir Putins regim.Vittnen uppger att flera oppositionsledare har gripits av polis, däribland Sergej Udaltsov och Ilja Jasjin.

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 10:00

Miljögripna åtalade för sjöröveri


Åtal lades på onsdagen fram mot Greenpeaceaktivister som sitter gripna i Murmansk efter en protest mot rysk oljeprospektering i Arktis.Bland de första anklagelserna som lades fram fanns åtal för sjöröveri mot en brasilianska och en britt. Bland de 30 gripna finns många andra utlänningar, däribland en svensk.

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 13 kl. 10:02

Miljögripna åtalade för sjöröveri

Åtal lades på onsdagen fram mot Greenpeaceaktivister som sitter gripna i Murmansk efter en protest mot rysk oljeprospektering i Arktis. Bland de första anklagelserna som lades fram fanns åtal för sjöröveri mot en brasilianska och en britt. Bland de 30 gripna finns många andra utlänningar, däribland en svensk.

BT - 02 okt 13 kl. 10:20

Miljögripna åtalade för sjöröveri

Åtal lades i dag fram mot Greenpeaceaktivister som sitter gripna i Murmansk efter en protest mot rysk oljeprospektering i Arktis. Bland de första anklagelserna som lades fram fanns åtal för sjöröveri mot bland andra en brasilianska och en britt. Den finländska som är en av de häktade aktivisterna är med i gruppen som åtalats för sjöröveri, uppger nyhetsbyrån Ria-Novosti enligt FNB.

Sydsvenskan - 18 jul 17 kl. 06:06

Fyra gripna aktivister släppta

Sex gripna aktivister kvarhålls medan fyra släpps, har en turkisk domare beslutat, rapporterar AP. Domarens överläggningar om tio gripna människorättsaktivister, däribland en svensk, avslutades starkt försenade nu på morgonen i Istanbul, skriver Amnesty.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 17 kl. 06:06

Fyra gripna aktivister släppta

Sex gripna aktivister kvarhålls medan fyra släpps, har en turkisk domare beslutat, rapporterar AP. Domarens överläggningar om tio gripna människorättsaktivister, däribland en svensk, avslutades starkt försenade nu på morgonen i Istanbul, skriver Amnesty.

Fler nyheter från UNT

UNT - 45 minuter sedan

Ukraina bojkottar Europarådet i protest

Den ukrainska delegationen lämnar i protest Europarådets parlamentariska församling..

UNT - 3 timmar sedan

Johnson: Vi lämnar EU med eller utan avtal

Premiärministerfavoriten Boris Johnson, som i nuläget har störst stöd för att axla rollen som ny ledare för Konservativa partiet i Storbritannien, kommer att ta Storbritannien ur EU utan ett avtal om förhandlingarna inte lett någonstans i slutet av oktober..

UNT - 3 timmar sedan

Iran: Vita huset är "efterblivet"

De senaste amerikanska sanktionerna mot Iran stänger för alltid dörren för en diplomatisk lösning på konflikten, enligt regimen i Teheran, som kallar Vita huset "efterblivet"..

UNT - 4 timmar sedan

Massjuka och stängda skolor efter giftig rök

Hundratals skolor har stängts och 75 människor har tagits till sjukhus efter att giftig rök släppts ut från en kemisk fabrik i den malaysiska industristaden Pasir Gudang..

UNT - 5 timmar sedan

Iran: Sanktionerna stänger dörren för alltid

De senaste amerikanska sanktionerna mot Iran stänger för alltid dörren för en diplomatisk lösning på konflikten, enligt utrikesdepartementet i Teheran..

UNT - 5 timmar sedan

Migranter döda i hettan vid USA:s gräns

Sju migranter, däribland en kvinna och tre små barn, har dött i extremhettan vid gränsen mellan USA och Mexiko..

UNT - 6 timmar sedan

Dansk simmade 90 mil – med mamma som stöd

Från tyska gränsen, längs kusten norrut och hela vägen till Köpenhamn..

UNT - 6 timmar sedan

Allt fler tar sina liv i USA

Antalet självmord i USA har ökat dramatiskt sedan millennieskiftet och är nu på den högsta nivån sedan andra världskriget, visar en ny rapport..

UNT - 7 timmar sedan

FN vill se dialog om Persiska viken

FN:s säkerhetsråd uppmanar till dialog för att minska spänningarna i Persiska viken..

UNT - 8 timmar sedan

FN: Inled dialog om Persiska viken

FN:s säkerhetsråd uppmanar till dialog för att minska spänningarna i Persiska viken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.