Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 17:20

Skånskan - 12 jun 19 kl. 15:29

Häst lös i centrala MalmöMalmö En häst är på rymmen nära Mariedalsvägen. Flera polispatruller är just nu ute och försöker lokalisera hästen som uppges springa i riktning mot Kronprinsen.
Larmet om den lösspringande hästen kom klockan 15.13. Mer information kommer . .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Malmö, En, Mariedalsvägen, Kronprinsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häst, lösi , centrala, Malmö
Skånskan - 23 mar 18 kl. 12:55

16-åring greps efter biljakt i centrala Malmö

Malmö En 16-årig bilförare greps av sedan han flytt från polisen mitt i centrala Malmö. De var vid 11.30-tiden som en polispatrull beslöt sig för att stoppa och kontrollera en bil i centrala Malmö.

BT - 15 apr 14 kl. 10:40

Handgranater i centrala Malmö

Två handgranater hittades utomhus i centrala Malmö under tisdagen. Polisen fick in en anmälan från en person som trodde att det var en handgranat, och väl på plats kunde polisen konstatera att det rörde sig om två skarpa handgranater. En av dem har briserat och en har klickat, enligt polisen.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 13:36

Lägenhetsbrand i centrala Malmö

Malmö En person har räddats ur en brinnande lägenhet inne i centrala Malmö. Larmet kom strax efter ett. Det ska då av okänd anledning ha börjat brinna i en lägenhet på Erik Dahlbergsgatan i Malmö.

Skånskan - 15 maj 16 kl. 14:22

Larm om explosion och brand i centrala Malmö

Malmö under söndagseftermiddagen kom flera larm till SOS om att en explosion skett i centrala Malmö. Första larmet kom vid tjugo i två. Enligt larmet har det skett en explosion och brand i en affär med adress Fabriksgatan/Baltzargatan i Malmö.

Expressen - 08 feb 17 kl. 11:19

Jagade mobiltjuv genom centrala Malmö

En mobiltjuv jagades genom centrala Malmö efter ett misslyckat försök att stjäla en mobil ur handen på en person mitt på Stortorget i Malmö.– Man ska vara uppmärksam när man använder mobiltelefon, säger Calle Persson vid polisens regionala ledningscentral i Malmö..

DI - 05 maj 17 kl. 10:21

Riksbyggen köper mark i centrala Malmö

Riksbyggen har förvärvat mark för bostäder i centrala Malmö. Bolaget har köpt kvarteret Abborren 2 i Malmö av Malmö Stenhus..

NT - 15 apr 14 kl. 12:56

Handgranat sprängd i centrala Malmö

En handgranat har sprängts i centrala Malmö, troligen under natten.-Det här är ett krigsvapen, säger Stephan Söderholm vid Malmöpolisen.Ytterligare en odetonerad granat hittades..

UNT - 15 apr 14 kl. 12:56

Handgranat sprängd i centrala Malmö

En handgranat har sprängts i centrala Malmö, troligen under natten.-Det här är ett krigsvapen, säger Stephan Söderholm vid Malmöpolisen.Ytterligare en odetonerad granat hittades..

Expressen - 14 jun 14 kl. 08:22

Man sköts i handen i centrala Malmö

MALMÖ. En man i 25-årsåldern träffades av ett luftgevärsskott i centrala Malmö vid halv fem på lördagsmorgonen.

Sydsvenskan - 27 aug 14 kl. 15:19

Djurmisär i centrala Malmö

En överviktig hund och två katter har omhändertagits från en Malmökvinna i 60-årsåldern. Djuren gjorde sina behov inomhus i en smutsig lägenhet i centrala Malmö med fimpar och tidningspapper på golvet..

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 03:43

Bil sprängd i centrala Malmö

En kraftig explosion skakade delar av centrala Malmö natten till måndagen. Enligt polisen är det en bil som har sprängts på Stora Nygatan, vid Moderna museet.-Det ligger bildelar uppemot tio meter från bilen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Trafikolycka i Burlöv

Det har skett en trafikolycka på riksväg 11. Ambulans, räddningstjänst och polis har larmats. Enligt polisens hemsida rör det sig om två personbilar som har kolliderat på avfarten i riktning mot Toftanäs.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilbrand i Eslöv

ESLÖV På E22:an, trafikplats Gårdstånga är det just nu en bilbrand. Trafiken på E22:an kan påverkas. Enligt polisens hemsida är det en som bil brinner på avfarten till trafikplats Gårdstånga i norrgående körbana.

Skånskan - 1 timme sedan

Hittade stöldgods hos bilister

Skurup Någon gång sent under onsdagsskvällen skedde ett inbrott på Ingengörsgatan i Skurup. Några timmar senare träffar en polispatrull på tre medelålders män som är ute och kör bil mitt i natten, med mycket verktyg i fordonet. Ganska omgående lyckas polispatrullen slå fast att åtminstone en del av verktygen kan härledas till inbrottet på Ingengörsgatan några timmar tidigigare.

Skånskan - 1 timme sedan

Tvingas sänka överskottsmålet

HÖRBY Hörby kommun sänker överskottsmålet till en procent nästa år. Det beslutade kommunfullmäktige på måndagskvällen. Orsaken är det kärva ekonomiska läget.

Skånskan - 1 timme sedan

Lödde får möta Malmö FF i DM

FOTBOLL Division 3-klubben IF Lödde ville ha ett ungdomligt Malmö FF i kvartsfinalen av distriktsmästerskapet och fick det.
Nu är publikfest att vänta på Tolvans IP tisdag 6 augusti.Torn ställs mot Ängelholm
Skånes Fotbollförbund genomförde under onsdagsförmiddagen lottningen av kvartsfinalerna i distriktsmästerskapet för herrar och utfallet blev enligt följande.

Skånskan - 1 timme sedan

Filip Bergevi triumferade i Åhus

tENNIS Filip Bergevi satte stopp för Christian Samuelssons segerrad på Sommartouren.
Fair Play-spelaren besegrade sin tidigare klubbkamrat i finalen i Kristianstads Automobile Open, 6-4, 6-3.Så här gick det i Åhus
Herrar
Semifinaler: Filip Bergevi, Fair Play TK-Daniel Svensson, Växjö TS, 6-1, 6-0, Christian Samuelsson, GLTK-Jeppe Johansson-Holm, Västerås-Fridnäs TK, 6-3, 2-6, 6-3.

Skånskan - 1 timme sedan

Populära sommarlägret kombinerar dans och musik

Lomma För tionde året i rad anordnar ABF ett dans- och musikläger för barn och ungdomar i Lomma.
En av de flera återkommande deltagarna är 15-åringen Kajsa Ericsson.– Det är femte året i rad jag är med, men jag har gått på dans i minst tio år, förklarar hon.

Skånskan - 1 timme sedan

Biologiska mångfalden är hotad och läget är akut

Den biologiska mångfalden på jorden är hotad och läget är akut.
Exponentiell befolkningsökning, ohämmad konsumtion, förbränning av fossila bränslen, avskogning, sätter nu en enorm press på våra livsuppehållande system. Växt- och djurarter dör ut i en rasande takt för att aldrig komma tillbaka.

Skånskan - 1 timme sedan

Höjeådalen kan bli nytt re­ser­vat

Lund Lund kan komma att få sitt 34:e och tro­ligt­vis största na­tur­re­ser­vat, i Höjeådalen.
Po­li­ti­kerna ställer sig po­si­tiva men det åter­står att ut­reda hur stor are­al re­ser­vatet ska om­fatta.Un­der tis­dagens sam­man­trä­den i tek­niska nämnden och bygg­nads­nämnden gavs grönt ljus till Mil­jö­par­ti­ets mo­tion om att upp­rätta ett nytt na­tur­re­ser­vat.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fler uppringda av falska polisen

Malmö
Ytterligare två äldre polsktalande kvinnor har anmält till polisen att de blivit uppringda av en falsk polsktalande polisen.
En 70-årig kvinna blev av med pengar, värdesaker och sitt pass. I gårdagens tidning berättade vi om hur en person som utger sig för att vara polis ringer upp äldre polsktalande kvinnor i Malmö och på polska säger att de håller på att utsättas för bedrägeri, Därför, säger den falska polisen, ska de samla ihop pengar och värdesaker i en påse och för säkerhets skull ställa den utanför dörren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.