Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 22:53

Skånskan - 12 jun 19 kl. 15:30

Firar 40 med spännande teaterhöstSTAFFANSTORP Musikal från ett lastbilsflak, mycket barnteater och premiär i Medborgarhuset för Malmö Operas turnerande jubileumsföreställning.Staffanstorps Teaterförening har 40-årsjubileum och firar detta hela hösten med många spännande föreställningar för både barn och vuxna. Den 6 juni släpptes biljetterna. Tack vare den ideella teaterföreningen, som är en riksteaterförening, kommer många spännande föreställningar till Staffanstorp, inte minst för barn.
Till hösten arrangeras fem barnteaterföreställningar i Staffanstorp och Hjärup.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Musikal, Medborgarhuset, Malmö Operas, Teaterförening, Staffanstorp, Hjärup, Den, Banditsagor, Expressteatern, Grisen, Teater Allena, Staffan Björklunds Teater, Hjältinnan, Basra, Teater JaLaDa, City Gross, Musikal, Malmö Opera, Picknickkonsert, Åstradsgårdens, Anna Pauline, Musikskolas, Staffans, Kickoff, Vår, Operas, Richard Söderberg, Kristianstad Teater, Guys, Dolls, Viktoria Tolstoy, Henrik Widegren, Fråga Lund, Ulf Masken Andersson Band, Martin Svensson, Selfie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Firar40 med , spännande, teaterhöst
Nyan - 05 dec 17 kl. 08:00

De firar Finland med statsministern

Precis som i många andra skolor runt om på Åland ska även eleverna i Brändö få gå på bal idag. Två som dock inte kommer att vara på plats är Onni Lumme och Zakaria Al Khateb. De firar i stället dagen i Helsingfors tillsammans med 600 andra barn från kommuner runt om i Finland, inbjudna av statminister Juha Sipilä.

Kristianstadsbladet - 14 sep 12 kl. 10:07

Club K firar nytt album

Foto: Oskar Svensson
Anton Svensson, i Kristianstads surftangoseptett Club K som firar sitt nya album ?Det er ikke din skyld? i butiken Ruff ikväll, fredagen den 14 september.

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 07:03

I?morgon firar vi ett Sverige som omfamnar olikheter

Vår öppenhet mot omvärlden och mot olikheter är själva hjärtat i det moderna Sverige. Idén, men också faktumet, att det är i samhällen där olikheter omfamnas som såväl­ ­ekonomin som männi­skorna kan växa på sikt. För detta är Sverige en förebild, skriver Oliver Rosengren (M), riksdagskandidat.

Kristianstadsbladet - 21 nov 13 kl. 12:37

Seg (och argsint) anka firar 30 år

Nära att krossas av Walt Disney. Dödförklarad två gånger. 30 år efter födseln i ett badkar på Högbergsgatan lever Arne Anka ändå i högönsklig och kolerisk välmåga.

Trelleborgs Allehanda - 21 nov 13 kl. 12:37

Seg (och argsint) anka firar 30 år

Nära att krossas av Walt Disney. Dödförklarad två gånger. 30 år efter födseln i ett badkar på Högbergsgatan lever Arne Anka ändå i högönsklig och kolerisk välmåga.

Magazin24 - 24 okt 14 kl. 07:42

Nya miljonvinster när V75 firar 21 år?

67 miljoner kronor.
Det är den största V75-vinsten i historien.
När spelformen på lördag fyller 21 år väntar högklassig sport och förutsättningar för miljonregn.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kammarmusikdagarna firar 10 år

Forshaga kammarmusikdagar firar 10-årsjubileum i år.– Det gör vi med lite fler artister, och ett väldigt spännande program, säger Per Öman som är konstnärlig ledare..

Skånskan - 01 sep 16 kl. 16:27

Vårfruskolan firar skolgårdssatsning

Lund På fredagen firar Vårfruskolans elever sin upprustade skolgård.– Det är till stor del elevernas engagemang genom miljörådet som gjort att förnyelsen blivit av, säger rektor Henrik Östman.
Det aktuella området på baksidan har under lång tid mest sett ut som en leråker, där gräset inte överlevt, och dammen var något av ett sorgebarn.

Blekinge Läns tidning - 29 sep 16 kl. 20:08

Firar jubileum i dagarna två

Under två dagar firar EBP att det är 20 år sedan företaget startade. – Vi är inne i en spännande utvecklingsfas, säger vd och delägare Ulrica Larsson..

Skånskan - 27 nov 16 kl. 17:01

Svedalarevyn firar 25 års-jubileum

SVEDALA Svedalarevyn fyller 25 år och firar med att sätta upp Jubelrevyn.
– Folk frågar hur länge jag ska orka hålla på. Det ger glädje att göra folk glada, konstaterar revyns grundare Hasse Hardenstedt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Nya åtal i Ida-härvan

MALMÖ Ytterligare ett åtal har kommit in gällande bostadsrättsföreningen IDA i Malmö.
En man i 40-årsåldern och en medhjälpare misstänks att bland annat har lurat bostadsrättsföreningen genom osanna och falska fakturor.Den här gången gäller det ett avtal daterat ”2015” mellan Brf Ida och Pappo Nordic AB gällande ett IT-projekt på närmare 10 miljoner kronor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hörby inför språktester för invandrarelever

HÖRBY
Hörby kommun inför språktester för elever som vill ha modersmålsundervisning. Det beslutade kommunfullmäktige på tisdagskvällen efter en lång och hetsig debatt. Sverigedemokraterna fick till slut igenom sitt förslag till ny modersmålspolicy.

Skånskan - 1 timme sedan

Politiker beslutade att bygga ny skola

Skurup Kommunfullmäktige beslutade i går att bygga en ny skola i Rydsgård.
- Det ska bli jättespännande. Jag önskar alla elever i Rydsgård får en toppenskola, sade skolpolitiker Åsa Ekblad (M).

Skånskan - 2 timmar sedan

Två nya matbutiker på väg

Svedala Om ett par år kan Svedala få två nya matbutiker.
Både Coop och Lidl vill nämligen etablera sig.
Ett samrådsmöte hölls på måndagskvällen, och i höst ska beslut tas av kommunfullmäktige.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hon vill dela med sig av sin forskning

PUBVETENSKAP. – Vi forskare har ett ansvar att vara tillgängliga, så att folk ser att vi har något att bidra med. Så är vi ju också finansierade av allmänheten.

Skånskan - 6 timmar sedan

Judiska församlingen får miljonbelopp i donationer

MALMÖ Företagsledarna Dan Olofsson och Lennart Blecher donerar totalt 40 miljoner kronor till judiska församlingen i Malmö. Donationerna är avsatta för en tioårsperiod. Donatorerna är bekymrade över den senaste tidens utveckling då antalet medlemmar i Malmös judiska församling fortsätter att minska och antisemitismen fortfarande är ett utbrett samhällsproblem.

Skånskan - 6 timmar sedan

Rivningsbeslut skjuts upp

BUNKEFLO Kyrkorådet beslutade på måndagen att lyfta ut ärendet om Bunkeflo kyrka från dagordningen. Planerna på att riva kyrkan stoppas tillfälligt och i stället arbetar Svenska kyrkan vidare med olika möjligheter.
En idé är att bygga ett nytt kyrktorn på platsen med en lokal i botten.

Skånskan - 6 timmar sedan

Festsugen personal struntade i brukarna

Eslöv Fyra anställda inom hemtjänsten hade mer fokus på att gå ut och festa på kvällen än på sina arbetsuppgifter. Nu får de sparken.Det var lördagen den 4 maj i år som nio medarbetare arbetade på samma kvällspass inom det aktuella distriktet i Eslövs kommun.

Skånskan - 7 timmar sedan

Stal telefon ur handen

höör Mannen i 45-årsåldern kom gående på Föreningsgatan i lördags vid 14-tiden.
En förbipasserande ska då ha passerat mannen och samtidigt stulit en mobiltelefon som anmälaren hade i handen.
Tjuven ska sedan ha lämnat platsen..

Skånskan - 7 timmar sedan

Försökte stjäla bil

höör Någon gång mellan 6 juni och 16 juni ska okänd person har försökt stjäla en bil på Nya torg. Bilägaren upptäckte i helgen att det fanns brytmärken på bilen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.