BT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 09:32

BT - 12 jun 19 kl. 15:16

Västsvenskt näringsliv ser positivt på konjunkturenTrots oroligheter på den internationella arenan har näringslivet i Västsverige och Boråsregionen en fortsatt tro på konjunkturutvecklingen det närmaste året..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Västsverige, Boråsregionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Västsvenskt, näringsliv, ser, positivt, konjunkturen
BT - 17 sep 12 kl. 14:44

Sänkt bolagsskatt räcker inte

Har regeringen lyssnat till dessa jobbskapare, småföretagen, när företagarpolitiken formulerats? Det verkar inte så. Om målsättning är att få bukt med arbetslösheten måste åtgärder som gynnar jobbtillväxten prioriteras, menar Företagarna.

BT - 11 apr 13 kl. 14:39

EU-program ger möjligheter för småföretag

Inte bara stora och internationellt ansedda forskningsaktörer kan hoppas på finansiering från EU:s nya forsknings- och innovationsprogram. Nytt är att EU-pengarna kan bli ett rejält lyft för små och medelstora företag i hela landet, inte minst i Västsverige. Det är upplagt för satsningar som ger jobb och tillväxt.

GöteborgsPosten - 19 mar 14 kl. 12:41

Skärpt straff för våldtäkt mot barn

En 41-årig man, med en ansvarsposition inom västsvenskt näringsliv, får straffskärpning i hovrätten och tre års fängelse. Han har haft flera samlag – och även förlovat sig – med en minderårig flicka..

GöteborgsPosten - 27 feb 17 kl. 15:28

Flygskatt – ett slag i luften

Den rödgröna regeringen vill ha lag om skatt på flygresor. Västsvenskt näringsliv skulle drabbas hårt, skriver Jonas Ransgård (M) och Anna Wilson, Svenskt Flyg..

GöteborgsPosten - 29 nov 12 kl. 12:04

Hopp finns för vit jul i Göteborg

Utsikterna för en vit jul har förbättrats ? lite. Danska väderinstitutet ?

GöteborgsPosten - 29 nov 12 kl. 12:04

Nu tänds hopp för en vit jul i Göteborg

Utsikterna för en vit jul har förbättrats ? lite. Danska väderinstitutet ?

Expressen - 26 jun 14 kl. 09:20

Aleksandar Kitic: "Blir alltmer bohuslänning"

I början av 2005 kom Aleksandar Kitic som 21-åring från Bosnien till Ljungskile. Han har haft 148 lagkamrater under de snart tio säsonger som gått sedan dess - men har själv hela tiden varit Ljungskile trogen. I kväll möter LSK Varberg i ett hett västsvenskt toppmöte i superettan.

BT - 17 dec 17 kl. 05:00

Baik jagar derbyseger: ”Ett lag många vill slå”

Fehim Smajlovic, 23, gick till IFK Göteborg i somras – men vände hem till sitt Borås AIK för bara en månad sedan. I kväll ställs lagen mot varandra i ett västsvenskt prestigederby i futsalligan. – Jag ser bara fram emot en bra match, säger Smajlovic..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Trots förarnas larm – Västtrafik vill behålla biljettkontrollen

Biljettkontrollen är en källa till trakasserier, hot och att passagerare blir våldsamma. Busschaufförerna i Borås har nu tröttnat och vill slippa kontrollera färdbevis. Västtrafik tror inte att det är lösningen på problemet.

BT - 30 minuter sedan

Folau sponsras med miljonbelopp av lobbygrupp

Israel Folau har hittat ett nytt sätt att sponsra sin rättsliga kamp mot det australiska rugbyförbundet – som sparkade honom på grund av en homofobisk och hatisk Instagram-publicering. På kort tid har skandalspelaren nu samlat in 4,2 miljoner kronor tack vare en kristen lobbygrupp..

BT - 45 minuter sedan

SBAB sänker räntorna

BT - 1 timme sedan

Ernst renoverar med lätt hand

"Sommar med Ernst" är tillbaka – och den folkkäre inredaren ska förvandla en bondgård, men bara marginellt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.