DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 02:41

DI - 12 jun 19 kl. 15:22

Northvolt planerar för snabbare utbyggnad framåtIntresset och trycket i orderboken är så stort att Northvolt kommer att behöva bygga ut kapaciteten i Skellefteå i snabbare takt än tidigare kommunicerats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Northvolt, Skellefteå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Northvolt, planerarför , snabbare, utbyggnad, framåt
Dalarnas tidningar - 22 sep 17 kl. 11:53

LW Husvagnar planerar stor utbyggnad

Det går allt bättre för Leif Wirén och hans husvagnsfirma i Smedjebacken. Nu planerar han för en mångmiljonsatsning med en större utbyggnad..

DalaDemokraten - 22 sep 17 kl. 11:53

LW Husvagnar planerar stor utbyggnad

Det går allt bättre för Leif Wirén och hans husvagnsfirma i Smedjebacken. Nu planerar han för en mångmiljonsatsning med en större utbyggnad..

DI - 29 dec 16 kl. 17:05

Kina planerar massiv utbyggnad av järnvägen

Den kinesiska regeringen planerar att utöka landets järnvägsnät för höghastighetståg och fram till 2020 kan det innebära investeringar på drygt 500 miljarder dollar..

DI - 14 aug 17 kl. 13:35

Northvolt vill ta in ytterligare en miljard

Projektbolaget Northvolt planerar att stänga sin första stora finansieringsrunda senare under hösten. En kapitalinjektion på 100 miljoner euro som omräknat i svenska kronor motsvarar 958 miljoner är inte osannolik, skriver Bloomberg News..

NSD - 20 mar 18 kl. 08:43

De hinner starta före Northvolt

Northvolt planerar en fullskalig satsning på batterifabriken i Skellefteå från 2023 när fabriken står klar..

UT - 18 sep 14 kl. 11:17

Ica Nära Gällstad planerar bygga ut

Fler kunder och ökad försäljning gör att Ica Nära Gällstad planerar en utbyggnad av butiken.
– Vi breddar sortimentet för att möta den ökade efterfrågan. Samtidigt vill vi visa att vi är redo att satsa inför framtiden, säger handlaren Johan Gustafsson.

Nya Wermlands Tidningen - 13 sep 12 kl. 08:49

Ica letar hyresgäst till ny utbyggnad i Välsviken

Ica är mycket nöjda med utvecklingen av sin Kvantum-butik i Välsviken i Karlstad och planerar en utbyggnad av fastigheten. ? Därför letar vi efter en aktör som kan tänka sig att bli granne med oss, säger Jens Berglund..

SvD - 20 jan 14 kl. 16:32

KD vill bygga ut bredband snabbare

Kristdemokraterna föreslår i sitt nya landsbygdsprogram snabbare utbyggnad av bredband så att alla, inte 90 procent, kan ha snabb uppkoppling 2020..

Dalarnas tidningar - 31 okt 13 kl. 20:49

Rosa Huset planerar expansion

Rosa Huset planerar en utbyggnad. En detaljplan som möjliggör expansionen ställs nu ut..

YLE - 03 jun 16 kl. 13:51

Nautor planerar hallutbyggnad

Båttillverkaren Nautor planerar en utbyggnad av utrymmena vid Alholmen i Jakobstad med drygt 6000 kvadratmeter. För att bygget skall bli av krävs stadens borgen på 7,5 miljoner euro för de lån som tas för projektet. Nautors hallutrymmen ägs av båtbranschens Teknologicentrum Ab, BTC, där Jakobstad äger knappt två tredjedelar och Nautor den resterande delen.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Kvarteren som kryllar av Sveriges finanselit

I Stockholm flockas den svenska finanseliten och många av dem väljer att bo på Östermalm. Det som lockar är närheten till både näringslivet och naturen.  ”Det är helheten, och lite status, det är lite utav ett prestigeområde”, säger mäklaren Suzanne Ahlzén-Markai till Expressen..

DI - 3 timmar sedan

Danska Ambu nedjusterar sina prognoser

Det danska medicinteknikbolaget Ambu nedjusterar sina prognoser för både räkenskapsåret 2018/2019 och 2019/2020..

DI - 3 timmar sedan

Två personer har skjutits vid basketfirande i Toronto

Två personer har blivit skjutna i samband med att hundratusentals människor samlats i centrala Toronto för att fira att basketlaget Toronto Raptors blivit NBA-mästare. Skotten orsakade panik i den stora folkmassan..

DI - 4 timmar sedan

Risken ökar att Trump sänker Hongkong som finanscentrum för gott

Investerare i Hongkong drog en lättnadens suck på måndagen efter att hot om kapitalflykt minskat. Men bedömare varnar nu för att ett ännu värre hot står vid dörren..

DI - 4 timmar sedan

Viral frisbee såldes för 18.500 kronor

Ett stycke svensk internethistoria har fått en ny ägare. Den för många klassiska frisbeen som ledde till den klassiska kommentaren ”Vem var det som kastade?” har sålts på auktionssajten Tradera..

DI - 4 timmar sedan

Facebook lyfte USA-börsen

USA-börserna stängde måndagen svagt upp. Det breda indexet S&P 500 var upp 0,1 procent. Bland vinnarna märks Facebook som klättrade drygt 4 procent efter sina kryptovalutaplaner..

DI - 4 timmar sedan

Håll koll – på tisdagen kan det bli fyndläge i Volvo-aktien

Volvos akties har stora chanser att lyfta på kapitalmarknadsdagen på tisdagen om vd Martin Lundstedt lyckas övertyga investerarkollektivet på en viktig punkt..

DI - 5 timmar sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 6 timmar sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 6 timmar sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.