Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 17:36

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 15:20

Sju sätt att varva ner inför semestern



Snart är den här, ledigheten vi har sett fram emot så länge. Men hur gör man för att varva ner inför semestern? Ann Appelberg och Johan Mellnäs på arbetsmiljöorganisationen Prevent ger sina bästa tips. Försöker du också beta av alla måsten på att göra-listan inför semestern – samtidigt som du vill få undan allt som blivit liggande under våren? Då är du inte ensam.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Appelberg, Johan Mellnäs, Prevent, Sju, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sju, sättatt , varva, nerinför , semestern
Sydsvenskan - 02 maj 17 kl. 09:23

Sju lade ner sin röst mot Saudiarabien

Sju medlemsländer lade ner sin röst när Saudiarabien valdes in i FN:s kvinnokommission, enligt Svenska Dagbladet. Att rösta nej går inte, enligt UD. 47 röstade ja, medan 7 länder lade ner sina röster.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 09:23

Sju lade ner sin röst mot Saudiarabien

Sju medlemsländer lade ner sin röst när Saudiarabien valdes in i FN:s kvinnokommission, enligt Svenska Dagbladet. Att rösta nej går inte, enligt UD. 47 röstade ja, medan 7 länder lade ner sina röster.

GöteborgsPosten - 02 maj 17 kl. 10:21

Sju lade ner sin röst mot Saudiarabien

Sju medlemsländer lade ner sin röst när Saudiarabien valdes in i FN:s kvinnokommission, enligt Svenska Dagbladet. Att rösta nej går inte, enligt UD..

UNT - 02 maj 17 kl. 10:20

Sju lade ner sin röst mot Saudiarabien

Sju medlemsländer lade ner sin röst när Saudiarabien valdes in i FN:s kvinnokommission, enligt Svenska Dagbladet..

YLE - 17 mar 15 kl. 12:30

Sju lag vill fälla Cocks från tronen

I kväll kör slutspelet i handbollsligan i gång med tre kvartsfinalmatcher. De regerande mästarna Cocks gör allt för att försvara guldet - men sju lag vill få ner Riihimäkilaget från tronen. I det här skedet av säsongen finns åtta lag fördelade på fyra matchpar kvar.

Expressen - 24 okt 15 kl. 20:17

Anneli fick diagnos – efter sju år av tester

Anneli Ahmt hade ständiga magproblem i sju år. Hon gick ner i vikt och förlorade näring – och ingen fattade att det handlade om glutenintolerans. – Det tog sju år.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 13 kl. 15:38

Sjuåring föll ner i campingbrunn

Slog sig illa vid fallet.

Nya Wermlands Tidningen - 31 mar 17 kl. 08:27

Sju telestationer släcks ner

Under fredagen släcks ett antal gamla telestationer på landsbygden ned och de gamla telefonjacken för de berörda kommer inte längre att fungera.I Kristinehamns kommun berörs cirka 300 abonnenter som kommer få byta från anslutning via det gamla kopparnätet till nya moderna mobila lösningar..

Dalarnas tidningar - 10 feb 17 kl. 10:23

Travsurr: V75-finaler på Solvalla – då jagar Eklöf full pott: "Det är på tiden att vi får sju rätt"

Årets största travdag hittills väntar på lördag. V75-finaler på Solvalla.
Då tänker vår tipsexert Bo Eklöf varva upp.

ÖstersundsPosten - 10 feb 17 kl. 10:23

Travsurr: V75-finaler på Solvalla – då jagar Eklöf full pott: "Det är på tiden att vi får sju rätt"

Årets största travdag hittills väntar på lördag. V75-finaler på Solvalla.
Då tänker vår tipsexert Bo Eklöf varva upp.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Våga ifrågasätt hur din digitala lösning är byggd

Rebel & Birds VD Jonas Elgquist blickar tillbaka på halvåret som varit och berättar om kundernas utmaningar och hur de ska komma före sina konkurrenter. Vilka kunder arbetar Rebel & Bird med idag? Vi har en underbar blandning av kunder som vi är glada och stolta att få arbeta med.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Kunder ställer allt högre krav på företags värderingar och förmåga till innovation

Modern försäljning ställer allt högre anspråk på företag som vill locka till sig kunder och marginalen för fel har minskat med åren. Det visar nya siffror från Salesforce. Salesforce publicerade nyligen sin tredje upplaga av rapporten State of the Connected Customer, som har kartlagt kundupplevelsen hos mer än 8 000 konsumenter och företagskunder världen över.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

AI driver på annonsinvesteringarna

De globala annonsinvesteringarna för digital annonsering beräknas nå 520 miljarder dollar år 2023 – en ökning från 294 miljarder dollar år 2019. Det förutspår Juniper Research. Siffrorna visar en årlig genomsnittlig tillväxt på 15 procent de kommande fem åren.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Bör företag vara oroliga för länkskatten?

Martin Sundberg på Viseo har intervjuat en jurist och en SEO-expert om hur den kommande länkskatten kommer att påverka vanliga företag. Martin har intervjuat juristen Malki Afram och SEO-experten Oscar Sandström. Tillsammans reder de ut de frågetecken som finns kring det nya EU-direktivet.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Snart måste Google och Facebook avslöja hur mycket du är värd

När du lämnar ifrån dig data till Facebook eller Google ger du dem något av värde – din data blir nämligen intäkter från riktade annonser. Nu vill politikerna tvinga jättarna att avslöja vad det värdet är. Det pågår för närvarande en debatt i USA bland politiker som vill tvinga Facebook, Google, Amazon och fler att avslöja hur mycket din data, som de samlat på sig, är värd – den potentiella dataintäkten per användare.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Endast 7 procent väljer att betala för nyheter – om de verkligen måste

Om konsumenterna måste välja mellan att ha ett abonnemang för streaming, musik eller nyheter skulle bara 7 procent välja nyheter. I en kartläggning som genomförts av Reuters i sin stora rapport Digital News Report får vi reda på att få, väldigt få värderar nyheter högre än exempelvis musik eller video. Bara i Norden är vi lite mer benägna att lägga pengar på att läsa nyheter.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Rapport: Nu är det mobilen som gäller för att konsumera nyheter

Från 2013 till idag har det skett ett enormt skifte i hur vi konsumerar nyheter på nätet. Numera är det mobilen som gäller, enligt Reuters stora kartläggning. Andelen som använder en dator för att läsa nyheter har rasat från 73 procent till 28 procent de senaste 6 åren.

Dagensanalys.se - Igår: 08:40

Nu kan du smygkolla på jobbet

Nu blir det ännu enklare att smygkolla serier och filmer på jobbet. Streamingjätten Netflix håller just nu på att testa bild-i-bild i webbläsaren. Den nya funktionen gör det möjligt att titta på Netflix samtidigt som du gör andra saker på datorn.

Dagensanalys.se - Igår: 02:31

Äntligen satsar Schibsted på ett innovationscenter

Det är tufft för svenska medier när jättar som Google och Facebook dundrar på. Nu ska Schibsted tänka nytt och det med hjälp av ett innovationscenter. När jag jobbade på Schibsted (för länge sedan) tänkte jag alltid att det här bolaget verkligen borde satsa på ett eget innovationscenter.

Dagensanalys.se - Igår: 02:20

Youtube tänker inte låta Instagram dominera social shopping

Instagram vill vara världens största sociala shoppingplattform. Men Youtube tänker minsann haka på och försöka ta sina andelar. En av de mest populära kategorierna på Youtube är smink och här tänker Youtube låta tittaren testa sminket som influencern pratar om i klippet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.