Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 25 June, 10:33

Nyan - 12 jun 19 kl. 15:10

Så tyckte partiledarna”Så ska hela Åland leva” – förklara det på 30 sekunder. Debattledarna från Ålands radio och tv, Hasse Persson Bru och Frippe Granlund, satte de åtta samlade partiledarna på prov direkt i partiledardebatten i Alandica igår, som blev något av en förpostfäktning inför valrörelsen. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, Ålands, Persson Bru, Frippe Granlund, Alandica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tyckte, partiledarna
Sydsvenskan - 02 sep 11 kl. 06:30

Toppolitiken kryper nedåt i åldrarna Staplarna visar medelåldern hos partiledarna den 1 september respektive år. Novis eller nyfiken - gaggig eller erfaren

Sverige har aldrig haft så unga toppolitiker som i dag. Nästan inget annat land i Europa har lika un?
Sverige har aldrig haft så unga toppolitiker som i dag.

Expressen - 19 maj 18 kl. 20:55

Partiledarna i nazi-bråk: ”Du är största hycklaren”

Jimmie Åkesson, SD, och Jonas Sjöstedt, V, drabbade samman verbalt när nazism togs upp i landsbygdsriksdagen på lördagen.Åkesson ifrågasatte om nazister är det största trygghetsproblemet på landsbygden – Sjöstedt tyckte att SD-ledaren skulle ”ligga lågt”.– Du är den största hycklaren, utbrast Åkesson..

SVT Debatt - 30 jun 13 kl. 18:45

Eftersnack med partiledarna i Almedalen ? Debatts program under politikerveckan

DEBATT I ALMEDALEN Under politikerveckan i Visby sänder SVT varje dag. Kl 20.00, direkt efter partiledartalen, klär Debatt i sig en ny kostym.

YLE - 28 dec 16 kl. 20:49

Dödshjälp delar partiledarna i tre läger - två partier säger klart ja

SFP:s Anna-Maja Henriksson tycker som KD och Sannf - eutanasi borde inte vara lagligt. Gröna och VF förhåller sig positivt. Riksdagen tar emot medborgarinitiativet för aktiv dödshjälp i februari och Yle frågade vad partiledarna personligen tycker om eutanasi.

YLE - 28 dec 16 kl. 20:49

Dödshjälp delar partiledarna i tre läger - två partier säger ja

SFP:s Anna-Maja Henriksson tycker som KD och Sannf - eutanasi borde inte vara lagligt. Gröna och VF förhåller sig positivt. Riksdagen tar emot medborgarinitiativet för aktiv dödshjälp i februari och Yle frågade vad partiledarna personligen tycker om eutanasi.

Cornucopia - 13 jul 18 kl. 15:09

Fredagsmys: Så många falska följare hade riksdagspartierna och partiledarna

Dags för lite härligt fredagsmys denna åskeftermiddag. Twitter har rensat ut misstänkta fejkkonton, som inte validerat sina konton. Bland annat har de svenska riksdagspartierna och partiledarna drabbats i olika omfattning pga dessa falska eller köpta följare och robotkonton.

Sydsvenskan - 30 jun 13 kl. 06:30

Partiledarna står i centrum på åsiktsmarknaden i Visby

Mer människor, möten och mingel än någonsin. I dag drar politikerveckan i Almedalen på Gotland igång ? och som vanligt slår arrangemanget alla rekord.

Sydsvenskan - 30 jun 13 kl. 06:30

Partiledarna i centrum i Visby

Mer människor, möten och mingel än någonsin. I dag drar politikerveckan i Almedalen på Gotland igång ? och som vanligt slår arrangemanget alla rekord.

Sydsvenskan - 03 mar 14 kl. 05:30

”Partiledarna släpper tittarna för långt in i hjärterummet”

Per Johnsson, psykolog, Lunds universitet:– Terapi får gärna bli tv-underhållning, men det är märkligt att partiledarnas barndom exponeras så hårt just nu. Det är ju trots allt valår.– Jag tycker även som psykolog att det är partipolitiken som ska utvärderas, inte om våra partiledare haft en lycklig barndom och bra uppväxt.

Expressen - 28 apr 14 kl. 22:53

"Ingen stor skillnad emellan partiledarna"

Reinfeldt och Löfven är inte lika negativa mot varandra som sina närmaste medarbetare. Duellen mellan partiledarna var mindre kritisk än debatten mellan Anders Borg, M, och Magdalena Andersson, S, från i söndags. – Nu var det inte lika mycket fokus på att kritisera motståndaren, säger Anders Sundell, doktorand i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, som mätt hur mycket partiledarna kritiserade varandra..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

De planterar flytande reningsverk i Långsjön

Dricksvattnet från Långsjön får nu lite naturlig hjälp. .

Nyan - 2 timmar sedan

Skarp kritik i anmärkningar mot nya delgeneralplanen

Totalt har det lämnats in 21 anmärkningar mot förslaget till ny delgeneralplan för Mariehamns centrum. Ett gemensamt tema är våningstal och parkeringsplatser. Av alla anmärkningar är en genomgående positiv.

Nyan - 4 timmar sedan

Fängelsedom för grov stöld på Ålands radio

15 månaders villkorligt fängelse: det blev domen för mannen som stal utrustning från Ålands radio och tv hösten 2016. Stölden var dock långtifrån den enda åtalspunkten. .

Nyan - 12 timmar sedan

JoHo Pyro vidare till stor fyrverkerifinal

Nästa veckas lördag smäller det. JoHo Pyro är en av finalisterna i en internationell fyrverkeritävling i Vietnam med Storbritannien som motståndare. .

Nyan - 12 timmar sedan

Husö färjfäste repareras

Husö färjfäste har varit skadat och har under en tid haft en viktbegränsning på 5 ton. Nu stängs färjfästet av helt för biltrafik under tisdag och onsdag 2–3 juli. Ålandstrafiken meddelar att det sker efter avgången 07.

Nyan - 15 timmar sedan

Abstrakt realism i ny utställning på Smakbyn

För andra sommaren i följd ställer Helsingforsbaserade konstnären och sommarålänningen Nina Liemola ut målningar på Smakbyn. Namnet på årets utställning, Future abstracts, tar sin utgångspunkt i klimatkrisens påverkan på vårt landskap. .

Nyan - 15 timmar sedan

Gasläckage på Ålandsvägen

En räddningsinsats pågår just nu på Ålandsvägen. Enligt Alarmcentralens hemsida rör det sig om ett gasläckage och brandkår och ambulans är på plats. Artikeln uppdateras.

Nyan - 16 timmar sedan

Bil brann i Lemland Rörstorp

En förare i Lemland råkade ut för att bilmotorn började ryka, och när han stannade bilen utanför hemmet i Lemland Rörstorp fattade bilen eld. Händelsen inträffade sent på måndagseftermiddagen. – Bilen var parkerade nära ett mindre uthus, men ägaren kunde begränsa och fördröja branden tills den första släckningsbilen anlände, säger räddningschef Lennart Johansson.

Nyan - 17 timmar sedan

ÅMHM kräver åtgärder av fårägare

Fåren saknade vatten, deras ull var mycket lång, de var magra och gick i blandade grupper som ledde till inavel och okontrollerad avel. ÅMHM har nu ålagt ägaren att genomföra sju olika åtgärder.
Stödutfodring och fri tillgång till vatten är två av de åtgärder som ÅMHM kräver att fårägaren måste sätta in direkt.

Nyan - 20 timmar sedan

Dyr omkörning

En man har dömts till grovt äventyrande av trafiksäkerheten i Ålands tingsrätt. Enligt domen körde mannen om en annan bil på Eckerövägen väl medveten om att en annan bil kom i möte. För att undvika frontalkrock blev den mötande bilisten tvungen att bromsa så hårt att ABS systemet slog in på torr asfalt och körde så nära vägrenen som möjligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.