Expressen > Kultur

Thursday, 20 June, 02:09

Expressen - 12 jun 19 kl. 15:14

Är det här de mest udda romanerna i världen?Romanpriser går alltid till den som är bäst, mer sällan till den som är knäppast.Expressen kultur listar tio udda romaner som är väl värda en omväg i sommar. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det här de mest, udda, romanernai världen
DI - 31 dec 11 kl. 14:33

2011 års mest udda nyheter

Folkresningar, terrordåd, naturkatastrofer och ekonomiska kriser har fått 2011 års spalter att närmast svälla över. Men mitt i det tunga nyhetsflödet har det poppat upp nyheter som ligger en bra bit från det förväntade. Här är 2011 års mest udda nyheter..

Västerbottens Folkblad - 02 jan 14 kl. 09:14

Mest udda guidade turerna

Toaletter, konstigt kött och fabriker är teman för några av världens mest udda guidade turer. Så glöm stadsvandringen och museituren och leta upp en lite mer unik guidning..

GöteborgsPosten - 02 jan 14 kl. 09:05

Mest udda guidade turerna

Toaletter, konstigt kött och fabriker är teman för några av världens mest udda guidade turer. Så glöm stadsvandringen och museituren nästa gång du bokar en resa och leta upp en lite mer unik guidning..

GT - 14 aug 16 kl. 01:04

I bland är det mest udda också bäst

Har Sia en konstinstallation eller en konsert? Ibland är det mest udda också det bästa..

Nyheter 24 - 12 mar 12 kl. 12:27

Lex Maria-anmälningar fortsätter öka - här är de mest udda


En patient fick amputera tån sedan personalen tagit fel på skostorlekarna. Och anmälningarna om misstag på sjukhus fortsätter att öka. SVERIGE.

Dalarnas tidningar - 28 dec 13 kl. 17:12

Här är årets mest udda nyheter i Dalarna

Gott nytt år Dalarna! Bland alla DT:s nyheter under 2013 har också en hel del ganska udda händelser letat sig in i nyhetsflödet. DT har listat årets knäppaste dalanyheter..

E24 - 23 feb 16 kl. 14:29

Här är de mest udda nyheterna från mobilmässan

Tennisbollsstora 360-kameror och smarta glasögon. Utöver de stora mobilnyheterna har en del lite mer udda nyheter presenterats på den stora mobilmässan i Barcelona. SvD Näringsliv listar här några av dem..

Västerbottens Folkblad - 04 mar 14 kl. 09:00

Mest udda boenden 2014

Det är varken standardrum eller lyxsviter med pool som gäller i år. Vad sägs i stället om ett sandfort i öknen, ett gigantiskt torn eller en djungelbostad? Lonely Planet har valt ut 2014 års mest speciella hotellupplevelser..

Länstidningen i Jämtland - 22 nov 15 kl. 14:00

Malin gör ultraljud på kor: "Jag har nog det mest udda jobbet "

Husdjurstekniker Malin Landén, 26 år från Hara, har nog ett av länets mest ovanliga jobb. Hon åker runt till bönderna i Jämtland-Härjedalen samt delar av Västernorrland med sin ultraljudsapparat. Med den kan hon konstatera om en ko är med kalv och hur gammalt fostret är..

DN - 20 feb 16 kl. 11:32

Harper Lees mest bevingade ord


Harper Lees ”Dödssynden” (To Kill a Mockingbird) är en av de mest inflytelserika romanerna i USA. Författaren själv levde ett tillbakadraget liv och gav inga intervjuer – men här är några av hennes mest känd uttryck..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 8 timmar sedan

Barnen i orten vet allt om att leva i rasismen

Det är svårt att drömma för den som redan vet att framtiden är förlorad.Duraid Al-Khamisi uppmanar orternas barn att förändra samhället..

Expressen - 19 timmar sedan

Fattigdom och ojämlikhet är en svensk historia

Det strävsamma arbetarparet är bekanta figurer i litteraturen. Annina Rabe gillar hur Ida Andersen gör något nödvändigt av dem. .

Expressen - Igår: 19:00

Hongkong – en kultur nödvändig att försvara

Två miljoner människor marscherar på Hongkongs gator i protest mot Kinas ökade inflytande.Jojje Olsson berättar om ett land som behöver omvärldens stöd..

Expressen - Igår: 16:15

Gardet livnär sig på att hata och att hatas

Feministiska Gardet outade en 16-åring på Instagram.Gunilla Brodrej påminner om elementära publicistiska regler och att hat föder hat..

Expressen - Igår: 06:30

Välkommen till Sverige, Sayragul Sauytbay!

Sayragul Sauytbay flydde från de kinesiska arbetslägren i Xinjiang-provinsen. Magnus Fiskesjö berättar om en modig kvinnas väg till Sverige.  .

Expressen - I förrgår: 20:49

Damfotbollen är inte ett feministiskt spektakel

Damernas fotbolls-VM ramas in med peppig feminism och influensers.Elin Grelsson Almestad varnar för den gullande välviljan. .

Expressen - I förrgår: 16:29

Vad gjorde du under Tjernobylkatastrofen?

I det nya avsnittet av podcasten Lunch med Montelius pratar Gunilla Brodrej om tv-serien ”Chernobyl”..

Expressen - I förrgår: 16:00

Friheten i Hongkong har fullbordat mitt liv

I söndags demonstrerade två miljoner människor mot Kinas planerade utlämningsavtal med Hongkong. Den kinesiska författaren Yan Lianke förklarar varför friheten i Hongkong betyder allt..

Expressen - I förrgår: 07:00

Nu lär Kamratposten våra döttrar att raka benen

Vissa uppslag av Kamratposten är mer vikta och lästa än andra. Daniel Sjölin har läst det senaste numret..

Expressen - I förrgår: 06:30

Jesuspojken vänder upp och ned på klassen

Almapristagaren 2018 Jaqueline Woodson är aktuell med en ny roman på svenska.Valerie Kyeyune Backström njuter av en komplex berättelse om tro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.