Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 18 June, 20:45

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 15:00

De bjuder in till sin oas i HjärnarpHos Bernt och Marianne Lindström finns orangeri, fågelvoljär, citrusträd och bambu..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Hjärnarp, Bernt, Marianne Lindström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De bjuderin till sin , oasi , Hjärnarp
Helsingborgs Dagblad - 03 dec 14 kl. 13:50

Julskyltning i Hjärnarp

På lördag den 6 december är det julskyltning på Torget i Hjärnarp. Barnen har smyckat granen och skolelevernas pepparkakskonstverk finns att beskåda på Vivecas salong. Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp bjuder på glögg med mera..

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 15 kl. 16:58

Hjärnarp bjuder in till skånsk skidpremiär

De skånska skidentusiasterna jublar förstås över all nederbörd som kommit på sistone och över prognoserna som säger att den ska ligga kvar, åtminstone några dagar. Det innebär bland annat att Hjärnarps GH OL vågar bjuda in till årets första tävlingar på söndag och då handlar det om DM i klassisk stil. Spåren ska ligga klara i Simontorp, någon kilometer norr om Margretetorp, och det ska göras om DM-medaljer på distanser från 2,5 km upp till och med 15 km..

BT - 06 jun 14 kl. 08:54

Så firas nationaldagen i Sjuhärad

På flera ställen i Sjuhärad firas nationaldagen i dag. Borås Tidning listar några av dagens höjdpunkter. I Borås ordnas ett traditionellt firande i Ramnaparken från kl.

Skånskan - 14 jul 18 kl. 05:00

Samarbetar för att klara av torkan

Gunnarp Den extrema torkan gör att många lantbrukare mår dåligt. På torsdagskvällen träffades representanter från lokala LRF-avdelningar på en gård utanför Tjörnarp för att prata om vad man kan göra för att ta sig igenom krisen.Det var Jörgen Andersson och Ingela Gustafsson från LRF Norra Frosta som bjudit in lantbrukare från andra lokalavdelningar till Jörgen Anderssons gård utanför Tjörnarp på torsdagskvällen.

Skånskan - 29 apr 19 kl. 07:00

Här kan du fira Valborg

Skåne Snart är det dags att tända Valborgsbrasan, men var finns den? Skånskan har listan.ESLÖV
Löberöd
Firandet startar från Torget i Löberöd kl.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 15 kl. 15:12

Juldagspromenad i Tåstarp

Traditionsenligt har Hjärnarp-Tåstarps Rödakorskrets Juldagspromenad vid Danskesjön i Tåstarp. Start hos Anita och Sven-Ingvar Svensson klockand 13-14.30.

Skånskan - 27 apr 19 kl. 13:13

Dyblöt premiär för skräpplockning

HÖÖR Det blev en dyblöt premiär på samarbetet kring en gemensam skräpplockardag i Höör under lördagen. Dagen ska bli återkommande under april månad varje år.Det är Höörs kommun, Höörs försköningsförening samt föreningsalliansen i Höör som erbjuder alla kommuninvånare hjälp om de vill hjälpa till att hålla sin kommun fin och fri från skräp.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ståhl tog revansch på Dacres: ”Kul att vinna”

För två dagar sedan blev Daniel Ståhl snuvad på segern av Fedrick Dacres. Sedan flög de båda konkurrenterna direkt till Sollentuna – där svensken fick sin revansch. Spårvägenkastaren vann diskustävlingen på längden 69,12 meter.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så ser svenska lärare på sitt arbete

Nu presenteras resultaten i en stor, internationell undersökning om lärares och rektorers arbetsvillkor. Förra gången studien genomfördes gav de svenska lärarna en i många delar mörk bild av sitt yrke. Talis, som undersökningen kallas, är den största in.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nej till extra hundralappar till ensamstående på försörjningsstöd

V och MP ville ge 200 fattiga familjer några hundralappar i månaden..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Blodiga attacker mot två byar i Mali

Oidentifierade beväpnade män har dödat minst 41 människor i attacker mot två byar i centrala Mali på måndagen, enligt Issiaka Ganame som är borgmästare i byn Yoro där 24 människor dödades. Han uppger att ytterligare 17 personer sedan dödades i byn Ganga.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tufft bankuppdrag väntar Göran Persson

Minimera USA-böter, rekrytera ny vd och återbygga Swedbanks sargade förtroende. Det är ett tufft uppdrag som Göran Persson, socialdemokratisk statsminister 1996–2006, axlar om han får grönt ljus som ny styrelseordförande av Swedbanks extrastämma på onsd.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Våga satsa på hemgjord graffiti!

Färre internationella och fler lokala konstnärer till gatukonstfestivaler som Street Art, tack..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

E6 avstängd i norrgående riktning under natten

Det gäller sträckan från trafikplats Landskrona S till Landskrona N..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Läsarbrev och replik om public service samt kvinnliga professorer.

Skribenter är Mats Olin, Näringslivets medieinstitut, Carl Svensson och Jan Nyblom..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Algeriets arméchef skruvar upp tonläget

Algeriets mäktige arméchef Ahmad Gaïd Salah skruvar upp tonläget mot proteströrelsen i landet och säger att de som är motståndare till militären och dess ledning är "otvivelaktigt fiender till Algeriet". Trots att den mångårige presidenten Abdelaziz Bou.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

BoIS bryter med skadeförföljd back

Tränaren: "Det är ömsesidigt"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.