SR > Nyheter

Monday, 17 June, 02:36

SR - 12 jun 19 kl. 15:08

Togs i förvar av Säpo – nu utvisas två imamerTvå imamer ska utvisas från Sverige. Det bekräftar Migrationsverket för SVT Nyheter..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Säpo, Sverige, Migrationsverket, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Togsi , förvarav , Säponu , utvisas, två, imamer
Expressen - 06 maj 19 kl. 18:30

Muslimsk ledare togs i förvar – Säpo berättade om hot mot rikets säkerhet

En muslimsk ledare i 50-årsåldern togs i torsdags i förvar av Säpo.
Samma dag publicerade myndigheten ett pressmeddelande om att en en person kan utvisas ur landet om det är särskilt påkallat av hänsyn till rikets säkerhet.Mannen ska ha kopplingar till Abu Raad – som Säpo befarar utgör en risk mot rikets säkerhet.

Skånskan - 17 jun 16 kl. 09:46

IS-jihadist utvisas

Malmö Den 46-årige IS-jihadisten från Bosnien som sökt asyl i Malmö kommer att utvisas.– Det var uppenbart att han saknade asylskäl, säger Fredrik Bengtsson, presschef på Migrationsverket till Sydsvenskan. I måndags landade den ökände jihadisten på Malmö Airport.

Expressen - 26 apr 19 kl. 14:56

Känd Gävle-imam tagen –  familjen: Utvisas till döden

Gävleimamen Abo Raad togs i går i förvar av Migrationsverket tillsammans med sin son.Enligt anhöriga ska de utvisas från Sverige.– En garanterad dödsdom, säger familjen.

BT - 14 nov 13 kl. 11:05

Stoppa utvisningarna till Afghanistan

Afghaner som sökt skydd i Sverige utvisas med tvång trots att säkerhetsläget förvärras, påtalar Flyktinggruppernas riksråd. Polisen hämtar nu in ungdomar och andra afghaner för att genomföra ännu en gruppdeportation. Många experter befarar att den interna konflikten kommer att intensifieras i Afghanistan då de utländska trupperna lämnar landet 2014.

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 08:43

Bott och jobbat i Sverige i tio år – får inte stannaAfghanska pass

– Jag kom hit när jag var 22 år. Nu har jag lärt mig språket, jag har fått ett fast jobb som avdelningsansvarig, jag betalar skatt. Jag orkar inte åka någon annanstans och börja om igen.

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 08:43

Bott och jobbat i Sverige i tio år – får inte stannaAfghanska pass

– Jag kom hit när jag var 22 år. Nu har jag lärt mig språket, jag har fått ett fast jobb som avdelningsansvarig, jag betalar skatt. Jag orkar inte åka någon annanstans och börja om igen.

Skånskan - 26 apr 18 kl. 05:00

Här slår polisen till mot bilvårdsföretag

ESLÖV Gränspolisen slog i tisdags till mot ett bilvårdsföretag i Eslöv.
En person som saknar arbetstillstånd greps för att utvisas till sitt hemland och ägaren kan bli misstänkt för brott mot ultänningslagen.– Vi grep en person som arbetar på den här firman men inte har tillstånd för det.

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Kristersson: Integrationen vår tids ödesfråga

Integrationsfrågan stod i fokus när Moderatledaren Ulf Kristersson talade på Järvaveckan i norra Stockholm. Det allra värsta sveket är oförmågan att bekämpa hedersförtryck, sade han..

SR - 7 timmar sedan

Strömlöshet har gett 16 timmars tågförsening

Det tredje och sista persontåget som efter en nedfallen kontaktledning nära Ånge fått stanna på spåret sedan klockan tre i natt väntas ikväll kunna fortsätta resan söderut..

SR - 7 timmar sedan

Skåne och Västsverige valde Sabuni

Två av liberalernas tyngsta fästen, Västsverige och Skåne, har nu bestämt sig för vem de vill ha som ny partiledare. Båda röstade med bred majoritet för Nyamko Sabuni..

SR - 8 timmar sedan

Suzanne Reuter fick Karamelodiktstipendiet

Skådespelaren Suzanne Reuter är årets mottagare av Karamelodiktstipendiet..

SR - 9 timmar sedan

Hundratusentals deltog i protesten

I dag gick flera hundratusen Hongkongbor ut i protest mot det kontroversiella lagförslaget som skulle ge Hongkongs domstolar möjligheten att utlämna misstänka till Fastlandskina..

SR - 10 timmar sedan

Kritik mot oklarheter i nya gymnasielagen

Flera myndigheter är kritiska till att det är oklart när det gäller vilken yrkesutbildning som ensamkommande kan gå för att omfattas av den tillfälliga gymnasielagen, och därmed få ett förlängt uppehållstillstånd..

SR - 11 timmar sedan

HD godkänner mödraskap - trots surrogat

Högsta domstolen i Sverige har godkänt ett amerikanskt domslut om surrogatmödraskap som kan bli vägledande för svenska domar i framtiden..

SR - 12 timmar sedan

Kampen mot fattigdom i Guatemala

I dag går Guatemala till val. Runt 60 procent av invånarna i landet lever under FN:s fattigdomsgräns. Mycket lite talar för att de fattiga kommer få det bättre med nästa president..

SR - 13 timmar sedan

Massivt strömavbrott i Sydamerika

Stort strömavbrott i Argentina och Uruguay, rapporterar BBC. 48 miljoner människor påverkas..

SR - 15 timmar sedan

Flygplan i krock – två piloter döda

Två piloter har dött efter att två mindre flygplan kolliderat i luften nära Masterton i Nya Zeeland. Kort innan planen krockade hade fyra fallskärmshoppare hoppat från det ena planet. Alla fyra överlevde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.