Barometern > Nyheter

Wednesday, 26 June, 05:44

Barometern - 12 jun 19 kl. 14:53

170 års strövtåg i örtrika landskap



Roger Karlsson har summerat och utökat kunskapen om kärlväxterna i Stenberga socken. Hans historiska resa började redan 1851 och totalt finns 782 arter noterade..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Karlsson, Stenberga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 170, års, strövtågi , örtrika, landskap
YLE - 16 jul 17 kl. 11:04

Raseborg ger inte upp: Ekenäs och Karis ska växa ihop

Raseborgs stad håller hårt fast vid sin stora plan att bygga ut området mellan Ekenäs och Karis. Staten har redan länge tyckt att idén är dålig. Staten säger att planen strider mot gemensamt överenskomna mål där tanken är att så många som möjligt bor och jobbar i centrumområden.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Vårdmoms slår mot regionen

Från den 1 juli börjar nya regler för moms på inhyrd personal inom vården att gälla. Vårdmomsen, som den har kommit att kallas, slår särskilt hårt mot lands- och glesbygd då det är här som inhyrd personal används som mest..

Barometern - 30 minuter sedan

Drömsommarstället finns i Skåne

Ett fritidshus vid havet är drömmen för många. Få drömmer om ett hus i Ångermanland, Närke eller Medelpad..

Barometern - 30 minuter sedan

Svag nedåt i Asien

Barometern - 30 minuter sedan

Myggorna älskar din svettlukt

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben. De ser dig på långt håll, och blir alldeles vilda av din underbara svettlukt och koldioxiden i din utandning. Knepen för att bli kvitt dem fungerar på olika sätt..

Barometern - 45 minuter sedan

Presidentskifte i Lions

Tanken att gå med i Lions och göra en insats i samhället fanns i många år. För fem år sedan gjorde Diane Johansson slag i saken. Nu har hon även blivit Lions nya president i Mönsterås..

Barometern - 1 timme sedan

Brand efter explosion i Örebro

Barometern - 1 timme sedan

Real Madrid får ett damlag

Från och med nästa höst kan Real Madrids supportrar även heja på sina damspelare. Den spanska klubben är nästa stora förening som skaffar sig ett damlag..

Barometern - 3 timmar sedan

Politik: Klart med ny dansk regering

Nu är det klart. Mette Frederiksen kan bilda regering i Danmark. Det är med stor glädje att vi efter nära tre veckors förhandling nu har majoritet för att bilda en ny socialdemokratisk regering, säger den blivande statsministern..

Barometern - 2 timmar sedan

Mueller vittnar inför kongressen



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.